Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
  • Vul het korte formulier in
  • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
  • Kies de beste vakman
  • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1046

Zonnepanelen 
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend offertes

Ontdek hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen

Duurzame energie
Besparing tot 800 € per jaar
Hoog rendement tot 5%

Duurzaam energie opwekken met zonnepanelen

Zonnepanelen leveren op dit moment meer op dan geld op de bank. Wil je net als veel andere Vlamingen ook besparen op de energiefactuur? Hier vind je alle informatie over zonnepanelen, zoals de kosten, terugverdientijd en verschillende soorten zonnepanelen. Al deze informatie kun je ook downloaden als brochure.

Zonnepanelen voordelen

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je goedkoop eigen duurzame energie op, waardoor je geen last hebt van stijgende energieprijzen én je ook een steentje bijdraagt aan een beter milieu. 

De verbeterde technologie in moderne panelen maakt dat er veel meer energie opgewekt kan worden dan vroeger. Bovendien is ook de aankoopprijs enorm gedaald. Dubbel voordeel dus!

Meer informatie over zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Wat je kunt besparen met zonnepanelen hangt af van een aantal factoren, zoals het soort zonnepaneel waarvoor je kiest, het aantal zonnepanelen en de richting van je dak. Benieuwd hoeveel je kunt besparen? Kom er binnen twee minuten achter met onze zonnepanelen rekenhulp.

Kosten zonnepanelen

Kostenvan zonnepanelen

Het investeren in zonnepanelen is minder prijzig dan veel huiseigenaren denken.

Specialisten bekijken onder andere welk paneel het hoogste rendement geeft in je situatie en hoeveel zonnepanelen er op het dak geplaatst kunnen worden. Je kunt ervan uitgaan dat een gemiddelde installatie tussen de €4.500 en €8.000 kost.

Meer informatie over de kosten

Zonnepanelen brochure

Brochure zonnepanelen

Alle informatie over zonnepanelen samen in één handige brochure? Klik op de button hieronder en download onze zonnepanelen brochure helemaal gratis.

Soorten zonnepanelen

Er zijn drie soorten zonnepanelen met elk eigen kenmerken. Welke soort het beste bij jou past, is afhankelijk van je budget en persoonlijke wensen. Specialisten kunnen je hier het beste in adviseren.

Monokristallijn zonnepanelen
Monokristallijn

De zonnecellen van een monokristallijn paneel bestaan uit één kristal. Van de verschillende soorten panelen heeft dit type het meeste vermogen en is de beste keuze als je het maximale rendement uit de investering wilt halen. Dit type zonnepaneel raden wij ook aan bij een klein dakoppervlak.

Polykristallijn zonnepanelen
Polykristallijn

In tegenstelling tot de monokristallijn bestaan de zonnecellen van een polykristallijnpaneel uit meerdere kristallen. Polykristallijn lijkt veel op monokristallijn, maar heeft een lagere aanschafprijs. We raden aan om voor deze variant te kiezen als je voldoende dakruimte hebt.

Amorf zonnepanelen
Amorf (dunne cellen)

Amorfe zonnecellen bevatten geen kristallen, waardoor de platen buigbaar zijn. Het rendement ligt een stuk lager dan bij de andere soorten, dit maakt amorf de minst populaire keuze. Bij slechte daken of daken die niet veel gewicht kunnen dragen is het wellicht wel een interessante optie.

Vergelijk offertes voor zonnepanelen

Wil je óók profiteren van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tijd en geld.

Waarom offertes via Solvari vergelijken?

Je ontvangt gratis en vrijblijvend tot wel 4 offertes

Beoordeel op punten die je belangrijk vindt

Kies voor de specialist met het beste aanbod

Bespaar tijd en moeite vanuit huis

Vraag offertes aan:

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Optioneel - De specialisten nemen vrijblijvend contact op om jouw offerteaanvraag te bespreken.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

Veelgestelde vragen

Alle informatie op één plek?

Advies van Ari

Aanbevolen voor je woning

Met deze maatregelen kun je je woning mogelijk nog meer verbeteren

...