Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vindt u alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor uw woning en de beste bespaartips.

Laat u inspireren door Solvari!
Je interieur chique inrichten: 6 tips

Je interieur chique inrichten: 6 tips

Hou je van luxe en droom je van een chique interieur? Dat komt goed uit, ook als je weinig budget te besteden hebt. Luxe in huis hoeft niet noodzakelijk veel geld te kosten. Wanneer je je interieur graag chique wil inrichten, maar niet precies weet waar te beginnen, dan hebben we 6 tips om jouw droominrichting waar te maken!

Zo kiest u de juiste offerte en professional in 6 stappen Besparen

Zo kiest u de juiste offerte en professional in 6 stappen

U heeft na een tijd te hebben nagedacht eindelijk besloten om uw badkamer te laten verbouwen. Via Solvari wordt u in contact gebracht met verschillende aanbieders en u ontvangt offertes van hen. Nadat u de verschillende offertes heeft bekeken staat u voor de lastige keuze: Hoe kies ik de juiste offerte die het beste aansluit bij mijn behoeften?

De lampen trends van 2019

De lampen trends van 2019

Het einde van 2018 komt steeds dichterbij. Een mooi moment om alvast te kijken naar de lampen trends van 2019. Ben jij benieuwd wat je op het gebied van verlichting trends kan verwachten in het volgende jaar? Lees dan snel verder!

Een mannenkamer inrichten: 8 tips Interieur

Een mannenkamer inrichten: 8 tips

Veel mannen dromen van een echte mannenkamer. Een kamer waarin zij zich heerlijk kunnen ontspannen. Een kamer ook waar vrouwen eigenlijk niet mogen komen. Helemaal naar eigen smaak ingericht en ideaal als ‘mancave’ om samen met vrienden rond te hangen. En eindelijk is het zo ver: je hebt de ruimte voor je eigen mannenkamer. Maar hoe richt je die eigenlijk in? Dit zijn 8 handige tips!

Ontdek de voordelen van spouwmuurisolatie voor jouw woning Isolatie

Ontdek de voordelen van spouwmuurisolatie voor jouw woning

Vliegt de warme lucht snel uit je woning? Dan zou het kunnen liggen aan de isolatie van je woning. Je woning isoleren kan op meerdere manieren. Eén daarvan is spouwmuurisolatie.

Bij spouwmuurisolatie moet het vocht dat van buiten naar binnen komt voorkomen. Zo blijft je woning in de winter beter warm en in de zomer lekker koel. Steeds meer mensen kiezen voor spouwmuurisolatie en dat heeft zijn voordelen. Benieuwd wat de voordelen zijn van spouwmuurisolatie? Hierover lees je meer in deze blogpost!

De 5 do’s en dont’s om je woning sneller te laten verkopen! Woning (ver)kopen

De 5 do’s en dont’s om je woning sneller te laten verkopen!

Bij de verkoop van je woning, is de presentatie van je huis erg belangrijk voor de kijkers. Wat je woning uitstraalt, kan het verschil maken om je woning snel te laten verkopen. Wij hebben de 5 do’s en dont’s voor je op een rijtje gezet, om je huis sneller te laten verkopen. Benieuwd? Lees snel de blogpost hieronder!

Hoe isoleer ik mijn woning? Alles over woningisolatie. Isolatie

Hoe isoleer ik mijn woning? Alles over woningisolatie.

Het isoleren van je woning is erg slim om te doen. Geniet van het comfort van een geïsoleerde woning, een heerlijk warme woning in de winter en een koude woning in de zomer. Wie wil dat nou niet? In deze blogpost lees je alles over het isoleren van je woning!

1 op de 8 Belgen worden ziek door ongezonde woning Gezond wonen

1 op de 8 Belgen worden ziek door ongezonde woning

Wie had er nou gedacht dat je ziek kan worden van je eigen woning? Maar het gebeurd vaker dan je denkt. Eén op de acht Belgen geeft aan in een ‘ongezonde’ woning te leven. De oorzaak hiervan is dat mensen in een vochtig gebouw wonen met een tekort aan daglicht of met onaangepaste temperaturen. Dit blijkt uit een onderzoek waaraan 12.000 Europeanen meededen. Wat voor gezondheidsproblemen krijg je door een ongezonde woning en wat kan je hiertegen doen? Je leest het hier in deze blogpost!