Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vindt u alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor uw woning en de beste bespaartips.

Laat u inspireren door Solvari!
Tuininspiratie: een tuinhuis kopen

Tuininspiratie: een tuinhuis kopen

Als je denkt aan een tuinhuis, denk je waarschijnlijk aan een oud, houten en stoffig hok waar wat tuingereedschap en de fietsen in staan. Anno 2018 is een tuinhuis veel meer dan een veilige stalling voor je fiets en grasmaaier. Zie het als een plek waarin je van de tuin geniet en waar je ontspant. Of kies voor een gouden combinatie. Waar moet je op letten als je een tuinhuis laat plaatsen en wat zijn nu de voordelen van een tuinhuis kopen? Solvari ging voor je op zoek!

Wonen zonder buren en zonder energierekening? Dat kan! Duurzaam wonen

Wonen zonder buren en zonder energierekening? Dat kan!

Wonen in een huis waarmee u elk gewenst moment kunt verhuizen, waar u altijd het mooiste uitzicht heeft en waar u zeven dagen lang zonder stroom kan? Het behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden!

Zo vind je de juiste vakman in deze drukke tijd! Woningonderhoud

Zo vind je de juiste vakman in deze drukke tijd!

Verbouwen staat op de agenda van menig Vlaming! Het gaat immers beter met de economie, er is krapte op de woningmarkt én vastgoed is de veiligste investering. Misschien heb je zelf ook een (grote) klus op de planning staan en zoek je nog naar de juiste vakman voor die klus. In deze blogpost leg ik uit hoe jij jouw geschikte vakman vindt!

Dit zijn de meest rendabele investeringen in je huis Besparen

Dit zijn de meest rendabele investeringen in je huis

Duurzame ontwikkelingen zijn belangrijk  in Vlaanderen. Daarom willen veel huishoudens investeren in een duurzaam en groen huis. Maar wat zijn nou rendabele investeringen? Om door de bomen het bos te zien, deel ik in deze blogpost 4 investeringen die je antwoord geven op deze vraag!

7x de leukste cadeaus voor Moederdag Inspiratie

7x de leukste cadeaus voor Moederdag

Op zondag 13 mei is het Moederdag en dat betekent dat we alle moeders in het zonnetje mogen zetten! Elk jaar loop ik weer tegen hetzelfde probleem aan: wat moet ik dit jaar geven?! Parfum en sieraden heeft ze genoeg en erg origineel is het niet. Daarom ben ik op zoek gegaan naar 7 leuke cadeaus die ik graag met je wil delen in dit blog!

Waarom isolatie voor de zomer slim is Isolatie

Waarom isolatie voor de zomer slim is

“Is isolatie ook comfortabel in de zomer dan?” Een vraag die we vaak horen. En het antwoord is ‘ja’. Isolatie loont ook bij warm weer! In deze blogpost leggen we je uit waarom je het best nu, vlak voor de zomer, je huis isoleert.

Hitte in huis? Dat regel je zelf! Isolatie

Hitte in huis? Dat regel je zelf!

Deze maand is het al vaak lekker weer geweest. De échte zomermaanden moeten nog komen! Maar, ieder voordeel heeft zijn nadeel: de warme temperatuur zorgen voor veel hitte in huis. In deze blogpost geef ik je tips om hitte in huis te voorkomen!

Dit is de winnaar van €250 korting op spouwmuurisolatie! Isolatie

Dit is de winnaar van €250 korting op spouwmuurisolatie!

Om de maand kun je bij Solvari korting op je klus winnen. Je maakt al kans door je getekende offerte in te sturen naar actie@solvari.be. Het maakt niet uit voor welke klus je offertes vergelijkt, als je maar kiest voor een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden. Donderdag 12 april hebben we de winnaar bezocht met de prijs!