Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vindt u alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor uw woning en de beste bespaartips.

Laat u inspireren door Solvari!
De totaalrenovatiebonus: alles wat u moet weten! Besparen

De totaalrenovatiebonus: alles wat u moet weten!

Vanaf 2017 is de totaalrenovatiebonus van kracht gegaan. Investeert u in 3 of meer energiebesparende maatregelen, dan kunt u in aanmerking komen voor deze bonus. Hoeveel bonus kunt u ontvangen, wat zijn de voorwaarden en hoe verloopt de procedure? Ik geef antwoord op alle belangrijke vragen!

Tuin ideeën voor de zomer Inspiratie

Tuin ideeën voor de zomer

Het is inmiddels zomer en dus trekken we weer volop de tuin in. Avondeten in de tuin, ‘s avonds gezellig met vrienden of familie buiten zitten en overdag lekker zonnen. U wilt natuurlijk optimaal genieten in uw tuin. Daarom hebben wij de tuin trends van dit jaar voor u verzameld en de beste tuin ideeën voor deze zomer opgesteld!

Voorkom dat isolatieschaarste voelbaar wordt in uw portemonnee!

Voorkom dat isolatieschaarste voelbaar wordt in uw portemonnee!

Vorige week werd er schaarste aangekondigd voor isolatiemateriaal. Minister Tommelein probeert de situatie echter wat te relativeren door te benadrukken dat er geen algemene schaarste is. Hij wijst daarom op alternatieve isolatiematerialen. Volgens Confederatie Bouw is het een schijnoplossing. De prijsstijging zet door en Vlamingen gaan meer betalen voor isolatie. U doet er daarom goed aan om nu uw gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen, zodat u de toekomstige prijsstijgingen voor bent.

Zo maakt u van Moederdag de leukste dag Inspiratie

Zo maakt u van Moederdag de leukste dag

Bent u nog op zoek naar het mooiste cadeau voor Moederdag? Zondag 14 mei mogen we onze moeders in het zonnetje zetten en hoe kan dat beter dan met mooie en lieve presentjes? Wij maken het u graag makkelijk. En dan niet alleen op het gebied van klussen in huis! In deze blogpost vindt u de beste tips voor Moederdag.

Zo herkent u vochtproblemen in huis Gezonde leefomgeving

Zo herkent u vochtproblemen in huis

Vochtproblemen, wie kent ze niet? Zwarte plekken op het behang, aangetaste plinten, schimmelvorming… Het is belangrijk om de risico’s van vocht serieus te nemen. Signaleer uw vochtprobleem met dit blog. 

Wanneer is mijn huis toe aan een schilderbeurt? Doe-het-zelf

Wanneer is mijn huis toe aan een schilderbeurt?

Als eigenaar van een woning is het handig te weten wanneer uw huis geschilderd moet worden en wat de beste tijd is om dit te laten doen. De buitenkant van een woning moet ongeveer om de vijf tot zes jaar geschilderd worden. Dit is anders voor de binnenkant van de woning. Van binnen moet ongeveer om de 7 jaar geschilderd worden. Is uw woning aan de beurt voor een nieuwe look? Ontdek in deze blogpost wanneer uw huis toe is aan een schilderbeurt!

Uw huis verduurzamen met 250€ korting? Duurzaam wonen

Uw huis verduurzamen met 250€ korting?

"De energiefactuur blijft maar stijgen!". Denkt u dat ook steeds weer? De afgelopen tien jaar is de stroomfactuur met maar liefst 112% gestegen. Veel Vlamingen willen dan ook wel graag duurzaam wonen, maar weten niet direct waar te beginnen. Daarom hebben wij een rekenhulp voor een persoonlijk bespaaradvies ontwikkeld. Om dat te vieren geven wij aan één van u een mooie korting van 250€ weg!

Profiteer direct van de eerste zonnestralen met zonnepanelen! Bereken uw persoonlijke besparing. Besparen

Profiteer direct van de eerste zonnestralen met zonnepanelen! Bereken uw persoonlijke besparing.

Steeds meer Vlamingen kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen, zeker nu bekend is dat de stroomfacturen 112% gestegen zijn in de afgelopen 10 jaar! Aangezien de aanschaf van zonnepanelen een flinke investering is, snap ik dat u eerst graag wilt inzien wat u ook daadwerkelijk kunt besparen. Daar hebben wij bij Solvari iets op bedacht!