Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vindt u alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor uw woning en de beste bespaartips.

Laat u inspireren door Solvari!
3 tips voor een minimalistisch interieur Inspiratie

3 tips voor een minimalistisch interieur

Ze zeggen altijd dat het bureau van een creatieveling chaotisch is, maar dan ben ik of niet echt creatief, óf doe ik het net een beetje anders. Voor verbeteringen aan de website van Solvari werk ik het liefst zo minimaal mogelijk. Dat doe ik graag met mijn designs: zo min mogelijk afleiding, maar wel de juiste portie duidelijkheid om het gebruiksvriendelijk te houden. Maar ook mijn bureau is minimalistisch zodat ik minder snel afgeleid ben.

Kopen van een appartement: een kwestie van gemak?

Kopen van een appartement: een kwestie van gemak?

Wonen in een appartement. Het is een populair woningtype dat we in de toekomst steeds vaker zullen zien. Dat lezen we af aan het stijgende aantal bouwvergunningen die zijn uitgereikt en de prijsontwikkelingen van het woningtype op de markt. Kopers hebben duidelijk interesse in appartementen.

5 redenen waarom isoleren in de zomer een goed idee is Besparen

5 redenen waarom isoleren in de zomer een goed idee is

In de zomer zijn er maar weinig mensen bezig met de isolatie van hun woning. Veel mensen zien isolatie als een maatregel die vooral in de winter profijt met zich mee brengt. Toch loont het om in de zomer uw woning te laten isoleren. Wij hebben de voordelen van isoleren in de zomer op een rijtje gezet!

Zomertips voor uw huis Inspiratie

Zomertips voor uw huis

De tijd is aangebroken; de zomer staat voor de deur! Het is weer lekker weer en dat betekent korte mouwen, lekker kleurtje, drankjes en noem maar op. Aan de andere kant betekent het mooie weer ook, klamme nachten, veel zweten en natuurlijk de leidingen die doorgespoeld moeten worden na terugkomst van vakantie. In deze blogpost krijgt u de beste tips voor uw huis in de zomer!

De totaalrenovatiebonus: alles wat u moet weten! Besparen

De totaalrenovatiebonus: alles wat u moet weten!

Vanaf 2017 is de totaalrenovatiebonus van kracht gegaan. Investeert u in 3 of meer energiebesparende maatregelen, dan kunt u in aanmerking komen voor deze bonus. Hoeveel bonus kunt u ontvangen, wat zijn de voorwaarden en hoe verloopt de procedure? Ik geef antwoord op alle belangrijke vragen!

Tuin ideeën voor de zomer Inspiratie

Tuin ideeën voor de zomer

Het is inmiddels zomer en dus trekken we weer volop de tuin in. Avondeten in de tuin, ‘s avonds gezellig met vrienden of familie buiten zitten en overdag lekker zonnen. U wilt natuurlijk optimaal genieten in uw tuin. Daarom hebben wij de tuin trends van dit jaar voor u verzameld en de beste tuin ideeën voor deze zomer opgesteld!

Voorkom dat isolatieschaarste voelbaar wordt in uw portemonnee!

Voorkom dat isolatieschaarste voelbaar wordt in uw portemonnee!

Vorige week werd er schaarste aangekondigd voor isolatiemateriaal. Minister Tommelein probeert de situatie echter wat te relativeren door te benadrukken dat er geen algemene schaarste is. Hij wijst daarom op alternatieve isolatiematerialen. Volgens Confederatie Bouw is het een schijnoplossing. De prijsstijging zet door en Vlamingen gaan meer betalen voor isolatie. U doet er daarom goed aan om nu uw gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen, zodat u de toekomstige prijsstijgingen voor bent.

Zo maakt u van Moederdag de leukste dag Inspiratie

Zo maakt u van Moederdag de leukste dag

Bent u nog op zoek naar het mooiste cadeau voor Moederdag? Zondag 14 mei mogen we onze moeders in het zonnetje zetten en hoe kan dat beter dan met mooie en lieve presentjes? Wij maken het u graag makkelijk. En dan niet alleen op het gebied van klussen in huis! In deze blogpost vindt u de beste tips voor Moederdag.