Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vindt u alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor uw woning en de beste bespaartips.

Laat u inspireren door Solvari!
4 tips om spouwmuurisolatie blunders te voorkomen Besparen

4 tips om spouwmuurisolatie blunders te voorkomen

In Vlaanderen zijn er anno 2017 nog 600.000 woningen waarvan de spouwmuren niet geïsoleerd zijn. Als u de energiekosten wilt verlagen is het opvullen van uw spouwmuur, samen met dakisolatie, de beste manier.

Isoleer uw woning met 250€ korting!

Isoleer uw woning met 250€ korting!

Het najaar is begonnen en de koude staat voor de deur. Gelukkig hoeft u de koude niet binnen te laten. U kunt namelijk uw woning goed isoleren en zo altijd een ideale temperatuur in huis hebben. Het beste nieuws daaraan is dat u flink bespaart op de energiefactuur én dat Solvari aan één van u 250€ korting geeft! Meedoen is simpel (en misschien zelfs belangrijker dan winnen, want u houdt hoe dan ook honderden euro's in uw zak): vraag offertes aan, ga met een bedrijf dat u vond via Solvari in zee en stuur uw getekende offerte voor 1 december 2017 naar actie@solvari.be. Op 15 december hoort u dan of u gewonnen heeft.

7 tips om uw huis herfstklaar te maken Doe-het-zelf

7 tips om uw huis herfstklaar te maken

Nog even en dan kleurt de omgeving oranje en neemt de temperatuur langzaam af. Dan is het zeker: de herfst is begonnen! Kortom, de hoogste tijd om uw woning herfstklaar te maken en eventuele schade voorkomen. In deze blog delen we 7 tips om uw huis herfstproof te maken!

Breng de herfst in huis! Inspiratie

Breng de herfst in huis!

Nu het seizoen verandert, is het een mooi moment om ook uw huis te veranderen. Sowieso is het handig om nu uw kluslijst af te werken, voordat de regenachtige herfst echt begint.

Bereid uzelf voor op de donkere dagen Beveiliging

Bereid uzelf voor op de donkere dagen

Inbrekers slaan niet alleen toe als u heel even van huis bent. Het gebeurt ook met regelmaat dat de bewoners gewoon thuis zijn terwijl de dieven het huis leeghalen. In de afgelopen vijf jaar is het aantal inbraken in maar liefst 234 Brusselse en Vlaamse gemeenten gestegen. Tijd om daar verandering in te brengen!

Gevelbekleding:  welke materialen zijn er zoal? Inspiratie

Gevelbekleding: welke materialen zijn er zoal?

Belgen, maar vooral Vlamingen, worden geboren met een baksteen in hun maag. De uitdrukking bevat niet voor niets een ‘baksteen’, want we bouwen huizen voornamelijk met bakstenen. Toch is de baksteen niet het enige materiaal als het gaat om onze huizen, en zeker niet als het gaat om de enige soort gevelbekleding. Wij delen in deze blog interessante gevelmaterialen voor uw huis!

Groots koken in een kleine keuken!

Groots koken in een kleine keuken!

Hoe graag we het ook willen, we hebben niet allemaal de luxe van een grote keuken. Vooral appartementen hebben beperkte ruimte, waardoor bewoners creatief zullen moeten zijn met wat ze hebben. Dit zijn een aantal trucjes waarmee u de sterren van de hemel kookt in een kleine keuken.

3 tips voor een minimalistisch interieur Inspiratie

3 tips voor een minimalistisch interieur

Ze zeggen altijd dat het bureau van een creatieveling chaotisch is, maar dan ben ik of niet echt creatief, óf doe ik het net een beetje anders. Voor verbeteringen aan de website van Solvari werk ik het liefst zo minimaal mogelijk. Dat doe ik graag met mijn designs: zo min mogelijk afleiding, maar wel de juiste portie duidelijkheid om het gebruiksvriendelijk te houden. Maar ook mijn bureau is minimalistisch zodat ik minder snel afgeleid ben.