Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Alarm & beveiliging

In maar liefst 234 Vlaamse en Brussels gemeenten is het aantal inbraken de laatste vijf jaar gestegen. Om de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van inbraak, is het verstandig te investeren in alarm en beveiliging.

Camerabeveiliging in huis

Vaak worden inbraken gepleegd door gauwdieven die een mooie kans niet voorbij zullen laten gaan. Inbraakslachtoffers hebben vaak last van psychische en lichamelijke klachten. Zij slapen slecht en voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het aanbrengen van inbraakpreventie is daarom sterk aan te raden, zoals camerabeveiliging in huis.

Bent u overtuigd van het belang van inbraakpreventie en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Door gratis offertes aan te vragen komt u in contact met specialisten die u graag verder helpen.

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de herfst

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Een ideaal binnenklimaat: hoe krijgt u dat?

Het is onder nul en dat merkt u ook binnenshuis. In deze blogpost vindt u tips om te zorgen dat u een ideaal binnenklimaat in huis krijgt! Maar wat is een ideaal binnenklimaat eigenlijk?

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

Dry Home Solutions bvba

het werk is uitgevoerd zoals wij het wilden, we zijn héél content van deze firma en gaan die zeker aan anderen aanbevelen.

Dany | Vochtbestrijding

Ecoproject BVBA

Niets aftekeuren

Freddy | Zonnepanelen

Ecoproject BVBA

ja zeker 100percent

theo | Zonnepanelen