Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Waterontharder aangesloten

Waterontharder

✓ Geen last meer van kalkaanslag

✓ Bespaar op uw energierekening

✓ Gratis en vrijblijvend waterontharder prijzen vergelijken

Veel Vlamingen hebben last van hard water. Daarom worden waterontharders steeds populairder. Een waterontharder zorgt ervoor dat hard water kalkvrij en zacht wordt, wat veel voordelen heeft voor uw woning en uw gezondheid. Ontdek hier alle mogelijkheden, voordelen en de prijzen van waterontharders!

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder zorgt ervoor dat al het binnenkomende water zacht wordt gemaakt. Dit wordt gedaan met behulp van kunsthars bolletjes in de waterontharder. Door een natuurlijk proces wordt kalk verwijderd en het water verzacht. Een waterontharder verwijderd vaak automatisch de ongewenste stoffen die in dit proces vrijkomen, waardoor u er geen omkijken naar heeft!

Voordelen waterontharder

Een waterontharder zorgt er dus voor dat uw water zacht wordt. Maar welke voordelen bieden zacht water u precies?

• Allereerst is zacht water beter voor uw gezondheid. Met name bij huidproblemen, zoals eczeem, biedt een waterontharder uitkomst.

• Daarnaast verlengt u de levensduur van huishoudelijke apparaten. Doordat er geen kalk meer in de apparaten komt, blijven deze langer en beter werken. Ook uw douche blijft kalkvrij!

• Zacht water verwijderd vlekken in uw kleding stukken beter. Hierdoor hoeft u minder zeep te gebruiken. Tevens geniet u van een zachtere was.

• Tot slot bespaard u jaarlijks geld met een waterontharder! Huishoudelijke apparaten en verwarmingselementen hebben geen last van rendementsverlies door kalkaanslag en u heeft minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig.

Prijs waterontharder

De prijs van een waterontharder hangt af van veel factoren. Zo zijn waterontharders in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast is de aanschaf van een waterontharder vaak goedkoper wanneer u een onderhoudscontract aangaat bij het bedrijf. Het hangt dus sterk af van uw eigen wensen. Globaal kunt u er van uit gaan dat u vanaf 850€ een waterontharder kunt laten plaatsen. Deze prijs kan oplopen tot zo'n 1500€. Om erachter te komen wat een waterontharder kost die aan uw wensen voldoet, kunt u het beste offertes vergelijken.

Btw-tarief waterontharder

Het btw-tarief voor waterontharders is afhankelijk van het bouwjaar van uw woning. Als uw woning jonger dan 10 jaar is, betaalt u namelijk 21% btw. Laat u een waterontharder plaatsen in een woning ouder dan 10 jaar, heeft u recht op een lager btw-tarief van 6%.

Gratis waterontharder offertes vergelijken

Wilt u ook genieten van zacht water en bent u benieuwd wat de prijs is voor een waterontharder in uw woning? Vraag dan gratis offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten adviseren u graag vrijblijvend en brengen een gratis offerte uit.

Direct offertes aanvragen »

Slim om nu te doen: isoleren!

Isolatie

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Groots koken in een kleine keuken!

Groots koken in een kleine keuken!

Hoe graag we het ook willen, we hebben niet allemaal de luxe van een grote keuken. Vooral appartementen hebben beperkte ruimte, waardoor bewoners creatief zullen moeten zijn met wat ze hebben. Dit zijn een aantal trucjes waarmee u de sterren van de hemel kookt in een kleine keuken.

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

AJG-Systems

- Zeer harde werkers - Iedereen is zeer vriendelijk en bekwaam - Goede service - Alle afspraken worden nagekomen - Elk probleem wordt zo snel mogelijk opgelost - Kwaliteitsvolle producten - Zeker aan te raden!

Evi | Camerabeveiliging

ACR

Kan nog geen volledige respons geven aangezien de electricien met verlof is.Pas op 22/07/2017 wordt alle definitie fin orde gebracht.

Ghislain | zonnepanelen

EcoPuur NV

Zeer tevreden, geen opmerkingen

Bert | Zonnepanelen