Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Vochtplekken op de muur gaat u tegen met vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Direct offertes aanvragen »

Slim om nu te doen: isoleren!

Isolatie

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Profiteer jij al van de Renovatiepremie? Lees hier hoe jij in aanmerking komt

Profiteer jij al van de Renovatiepremie? Lees hier hoe jij in aanmerking komt

Het valt ons op dat veel Vlamingen niet op de hoogte zijn van de geldende premies waarmee zij honderden euro’s kunnen besparen op werken in en rondom hun huis. Eerder schreven we een nieuwsartikel over de Renovatiepremie, maar zoals bij veel premies veranderen de bedragen per jaar. Tijd voor een nieuwe update, ook met oog op 2018!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

Isolatiewerken Weltjens

Ik ben zelden tevreden over het werk dat geleverd wordt door zogenaamde vakmensen. Dit was hier niet het geval, alles ve...

Willie | Dakisolatie

Durasun

Zeer goed advies gekregen alles perfect op tijd uitgevoerd en aangename mensen en betrouwbare mensen om mee samen te wer...

Roger | Zonnepanelen

Swinnen Solar Systems

Zeer correcte en uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden. Duidelijke en goede offerte gekregen. De werken...

Tom | Zonnepanelen