Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Alarm & beveiliging

In maar liefst 234 Vlaamse en Brussels gemeenten is het aantal inbraken de laatste vijf jaar gestegen. Om de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van inbraak, is het verstandig te investeren in alarm en beveiliging.

Camerabeveiliging in huis

Vaak worden inbraken gepleegd door gauwdieven die een mooie kans niet voorbij zullen laten gaan. Inbraakslachtoffers hebben vaak last van psychische en lichamelijke klachten. Zij slapen slecht en voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het aanbrengen van inbraakpreventie is daarom sterk aan te raden, zoals camerabeveiliging in huis.

Bent u overtuigd van het belang van inbraakpreventie en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Door gratis offertes aan te vragen komt u in contact met specialisten die u graag verder helpen.

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de herfst

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Wilt u renoveren? Wie slim is, BENOveert!

Gewoon renoveren is er niet bij meer bij. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met diverse renovatie stappen, wilt de overheid er voor 2050 voor zorgen dat elk appartement en huis even energiezuinig is als de nieuwbouwwoning van tegenwoordig. Bent u van plan om te renoveren? Dan kunt u dus beter BENOveren! Maar wat is BENOveren nu precies, en hoe kunt u dit het beste doen? Ik vertel het u graag in deze blogpost!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

Ecowater

Netjes afgewerkt en keurig op tijd

Jerry | Waterontharder

AJG-Systems

Kregen verschillende beveiligingsfirmas over de vloer. Sommigen daarvan zijn totaal niet te vertrouwen. Heel erg opletten met sommige firma's, wat ze vertellen klopt niet met de algemene voorwaarden. Eenmaal dat duidelijk was, werd het kiezen van het systeem (in ons geval Jablontron). En dan kiezen voor een oplossing. Deze systemen zijn zo uitgebreid geworden dat de installatie op zich echt maar de laatste stap is. Het advies en overleg met AJG was top. De installatie was correct.

Diederik | Alarm & beveiliging

AJG-Systems

Ik had een 4-tal bedrijven gecontacteerd ivm een nieuwe alarminstallatie voor onze woning. Van deze 4 was AJG-systems diegene waarvan ik het best en het snelst antwoorden kreeg op al mijn vragen. Ook additionele vragen die ik na het bezoek van de "Verkoper" via e-mail doorstuurde werden allen zeer snel en zeer duidelijk beantwoord. Dit stond in groot en schril contrast met de "opvolging" van de 3 andere firma's. Wat de prijs betreft waren alle 4 de offertes van dezelfde grootte orde. AJG-systems was dan misschien niet de goedkoopste, maar procentueel waren ze maar een paar percentjes duurder dan de goedkoopste, dus was de beslissing snel genomen gezien de veel "grotere klantvriendelijkheid" en "veel betere opvolging van het dossier en de offerte". finaal was ik nadien ook heel tevreden over de oplevering en installatie. Deze werd heel netjes, op tijd en heel professioneel uitgevoerd. Nadien heb ik nog 2 maal een paar vragen gehad over een paar onduidelijkheden en een klein probleempje met de installatie, maar ook deze vragen/problemen werden allen heel keurig binnen 1 werkdag ( eigenlijk zelfs binnen een paar uur ) beantwoord en opgelost. Samenvattend mag ik zeggen dat ik HEEL tevreden ben over mijn keuze voor AJG-systems.

Dirk | Alarm & beveiliging