Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Alarm & beveiliging

In maar liefst 234 Vlaamse en Brussels gemeenten is het aantal inbraken de laatste vijf jaar gestegen. Om de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van inbraak, is het verstandig te investeren in alarm en beveiliging.

Camerabeveiliging in huis

Vaak worden inbraken gepleegd door gauwdieven die een mooie kans niet voorbij zullen laten gaan. Inbraakslachtoffers hebben vaak last van psychische en lichamelijke klachten. Zij slapen slecht en voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het aanbrengen van inbraakpreventie is daarom sterk aan te raden, zoals camerabeveiliging in huis.

Bent u overtuigd van het belang van inbraakpreventie en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Door gratis offertes aan te vragen komt u in contact met specialisten die u graag verder helpen.

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de herfst

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Wonen in een kasteel? Het kan!

Kasteel ‘Heydedijck’ in Averbode staat te koop! Het prachtige en gerenoveerde kasteel telt 7 slaapkamers, een totaal vernieuwde badkamer en zelfs een koetshuis! En u heeft geluk: dit sprookjeskasteel kost nog geen 2 miljoen euro!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

Elektrix bvba

Zeer tevreden over contact met deze firma.

Hypolite | Zonnepanelen

EPDM Solutions bvba

Vanaf de eerste kennismaking wisten mijn man en ik dat EPDM Solutions de firma was waar wij mee zouden samenwerken voor de dakwerken! En eenmaal de offerte ondertekend was, werd ons voorgevoel bevestigd: dit is werkelijk een topfirma die al wat ze beloven ook daadwerkelijk nakomen!! Ik zou de firma bij iedereen aanraden want het totaalplaatje klopt, iets wat niet makkelijk te vinden is de dag van vandaag! Superfirma!!

Mieke | Dakwerken

PN Bouw

Bij het eerste gesprek al een zeer goede indruk. De werken zijn efficiënt en zeer goed uitgevoerd. Als je extra vragen of opmerkingen heeft kan je altijd iemand bereiken die je de nodige informatie of hulp geeft. Ik kan alleen maar aanraden om met P&N Bouw samen te werken.

Christian | Vochtbestrijding