Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij helpen u graag!

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de herfst

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Hoeveel bespaart u met deze tips? Wereldbespaardag deel 2!

Vorige week vertelde Elisa u de eerste twee bespaartips in het teken van Wereldbespaardag. De totale besparing kwam uit op €9.585, een hoop geld dat u kunt besparen door de juiste maatregelen te treffen. Geld dat u bespaart en dan kunt uitgeven aan leuke dingen. Deze week vertellen we u de volgende twee producten, waarmee u nog meer kunt besparen!

Lees meer » | Meer blogposts »

Producten in Schrijnwerken

Producten in Wellness