Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Vochtplekken op de muur gaat u tegen met vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Direct offertes aanvragen »

Slim om nu te doen: isoleren!

Isolatie

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Gevelbekleding:  welke materialen zijn er zoal?

Gevelbekleding: welke materialen zijn er zoal?

Belgen, maar vooral Vlamingen, worden geboren met een baksteen in hun maag. De uitdrukking bevat niet voor niets een ‘baksteen’, want we bouwen huizen voornamelijk met bakstenen. Toch is de baksteen niet het enige materiaal als het gaat om onze huizen, en zeker niet als het gaat om de enige soort gevelbekleding. Wij delen in deze blog interessante gevelmaterialen voor uw huis!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

AEW Kalders

Zeer goed en professioneel advies - het plaatsbezoek en de opmeting stak al direct boven de andere aanbieders uit. De enige die een schaduwopmeting hebben gemaakt (en dit ook ingecalculeerd in hun offerte). De 3D tekening was tóp en gaf ons direct de indruk over hoe het echt zou uitzien. De installatie ging vlot en professioneel. Het gesprek bij hun firma was het ook meer dan waard :-) We hebben verder onze energierekening laten analyseren en hebben voortaan ook gratis sanitair warm water dankzij een warmtepompboiler ook geïnstalleerd door hun. Je merkt duidelijk dat ze al heel lang actief zijn in meerdere sectors.

Jasper | Zonnepanelen

ASDECO BVBA

Heel duidelijke prijsofferte met zeer veel informatie. Afspraken werden correct nageleefd. Professionele aanpak! Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en mijn keuze voor 'een echte vakman met fierheid en liefde' voor zijn vak.

Marleen | Schilders

Isolatietechniek Best

We kregen een goed advies, zeer duidelijke offerte. Afspraken werden stipt nageleefd en voor alle vragen steeds bereikbaar. Werk werd zeer goed uitgevoerd. Alles verloopt vlot zonder enige problemen

Sonja | Spouwmuurisolatie