Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Alarm & beveiliging

In maar liefst 234 Vlaamse en Brussels gemeenten is het aantal inbraken de laatste vijf jaar gestegen. Om de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van inbraak, is het verstandig te investeren in alarm en beveiliging.

Vaak worden inbraken gepleegd door gauwdieven die een mooie kans niet voorbij zullen laten gaan. Inbraakslachtoffers hebben vaak last van psychische en lichamelijke klachten. Zij slapen slecht en voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het aanbrengen van inbraakpreventie is daarom sterk aan te raden.

Bent u overtuigd van het belang van inbraakpreventie en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Door gratis offertes aan te vragen komt u in contact met specialisten die u graag verder helpen.

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de herfst

Duurzame energie

Geld besparen kunt u het beste doen door te investeren in duurzame energie. U doet uzelf en het milieu een groot plezier als u energiebewust leeft. Via Solvari ontdekt u hoe simpel duurzaam wonen eigenlijk is, wat u ervoor betaalt én wat het oplevert.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

3 dingen die afschuwelijk fout kunnen gaan met Kerst

Het is december: tijd voor feest! Maar ondanks dat er deze maand veel gevierd wordt in de Vlaamse huishoudens, zijn er ook een hele hoop dingen die faliekant kunnen mislopen. U moet er bijvoorbeeld toch niet aan denken dat de cadeaus niet (op tijd) onder de boom liggen of dat de kerstman en zijn rendieren van het dak vallen. Om u probleemloos door het feestgedruis te loodsen, schreven wij deze blogpost voor u. Fijne feestdagen alvast!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

Tant EnergySolutions

Een echte nachtmerrie!!! Vertegenwoordiger komt heel beleefd en professioneel over. Maar opgepast, eens je een voorschot aan hun firma hebt betaald, hoor je niets meer van hun. Heel veel proberen bellen en mailen naar hun, maar totaal geen reactie. Dan heb ik laten weten dat ik van de verkoop afzie, en mijn voorschot dat ik aan hun heb betaald terug wou. Daarop hebben zij wel gereageerd dat ze mijn voorschot binnen de 5 dagen gingen terug storten op mijn rekening. Uiteindelijk al maanden verder, en nog steeds mijn voorschot niet mogen ontvangen van hun. Er zit momenteel zelf een advocaat op, maar ook hier reageren zij niet op. Mensen laat jullie aub niet beetnemen door hun mooie praatjes, word niet het volgend slachtoffer. zoek maar een op google resencies van de firma tant energysolutions, op google maps en de site van testaankoop staan zo enkele staaltjes van hun manier van werken, en wie weet waar nog allemaal. Het valt mij op van de enkele goede commentaren over de firma tant energysolutions dat deze veel op dezelfde datum vallen, toevallig??? Het zou mij niet verwonderen dat deze positieve beoordelingen van hun zelf zijn onder een schuilnaam, de commentaar is nogal te verschillend met wat velen blijkbaar in werkelijkheid ervaren met deze firma. Deel dit zoveel mogelijk met uw familie en vrienden, laat u niet beetnemen zoals zo velen dat u voorgingen in deze wanpraktijken. Na mijn eerdere beoordeling op Solvari heeft de firma Tant contact met mij opgenomen en aangegeven dat zij het geld zouden terugbetalen als ik deze offline zou halen. Nadat deze beoordeling offline was gehaald hebben zij het geld nog niet terugbetaald.

Wesley | Zonneboilers

WINDOW STYLE

Wacht al 8 maanden op afwerking tot hiertoe nog geen teken van leven

Frank | Ramen en deuren

Ecocoon BVBA

Van de verkoper kreeg ik zeer goed advies en van de de mensen op de werf werd het werk perfect en volledig naar wens uitgevoerd.

Antoine | Kruipkelderisolatie

Producten in Schrijnwerken

Producten in Wellness