Solvari.be maakt gebruik van cookies

Op deze manier kunnen wij u het best helpen en onze site blijven verbeteren. Hier lees je er meer over.

Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij helpen u graag!

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de winter

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Op date in uw eigen huis

De dag dat we elkaar extra lief moeten vinden en dat we bloemen, kaarten of chocola cadeau moeten doen staat alweer voor de deur. De één vindt het vreselijk - zoals ik - en de ander wordt er helemaal warm van.

Lees meer » | Meer blogposts »