Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Vochtplekken op de muur gaat u tegen met vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Direct offertes aanvragen »

Slim om nu te doen: isoleren!

Isolatie

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Zomertips voor uw huis

Zomertips voor uw huis

De tijd is aangebroken; de zomer staat voor de deur! Het is weer lekker weer en dat betekent korte mouwen, lekker kleurtje, drankjes en noem maar op. Aan de andere kant betekent het mooie weer ook, klamme nachten, veel zweten en natuurlijk de leidingen die doorgespoeld moeten worden na terugkomst van vakantie. In deze blogpost krijgt u de beste tips voor uw huis in de zomer!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

Klusjes Kesteloot

Alles volgens afspraak, zeker aan te raden

Ewaut | Pleisterwerk

Ecomatix bvba

Alles tot in de puntjes in orde . Zowel de vertegenwoordiger Steven , als de mevrouW van de binnendienst , Nathalie, superproffesioneel en super vriendelijk ! Installatie tip top in orde , en zoals besproken .

A | Zonnepanelen

Smart Solar Energy

Goed advies, alles volgens afspraak verlopen, toffe zaakvoerder na opmetingen en professionele uitleg en goedkeuring, werkende installatie geplaatst na amper 12 dagen

Ferdinand | Zonnepanelen