Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Alarm & beveiliging

In maar liefst 234 Vlaamse en Brussels gemeenten is het aantal inbraken de laatste vijf jaar gestegen. Om de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van inbraak, is het verstandig te investeren in alarm en beveiliging.

Camerabeveiliging in huis

Vaak worden inbraken gepleegd door gauwdieven die een mooie kans niet voorbij zullen laten gaan. Inbraakslachtoffers hebben vaak last van psychische en lichamelijke klachten. Zij slapen slecht en voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Het aanbrengen van inbraakpreventie is daarom sterk aan te raden, zoals camerabeveiliging in huis.

Bent u overtuigd van het belang van inbraakpreventie en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Door gratis offertes aan te vragen komt u in contact met specialisten die u graag verder helpen.

Direct offertes aanvragen »

Populaire categorie in de herfst

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Uw huis verduurzamen met 250€ korting?

"De energiefactuur blijft maar stijgen!". Denkt u dat ook steeds weer? De afgelopen tien jaar is de stroomfactuur met maar liefst 112% gestegen. Veel Vlamingen willen dan ook wel graag duurzaam wonen, maar weten niet direct waar te beginnen. Daarom hebben wij een rekenhulp voor een persoonlijk bespaaradvies ontwikkeld. Om dat te vieren geven wij aan één van u een mooie korting van 250€ weg!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

AJG-Systems

Een bedrijf met kennis van de zaak en die zijn afspraken na komt daar ben ik tevreden van en raad dit dan ook iedereen aan .

Danny | Alarm & beveiliging

EcoPuur NV

Voorname vertegenwoordiger met degelijke concrete uitleg. Installatie heel professioneel geplaatst en proper afgewerkt.

Rik | Zonneboilers

AJG-Systems

tevreden zeker een aanrader !!

Patrick | Alarm & beveiliging