Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Tip: vraag voor eind mei uw offertes aan en maak kans op 250€ korting.

Direct offertes aanvragen »

Slim om nu te doen: isoleren!

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

Voorkom dat isolatieschaarste voelbaar wordt in uw portemonnee!

Vorige week werd er schaarste aangekondigd voor isolatiemateriaal. Minister Tommelein probeert de situatie echter wat te relativeren door te benadrukken dat er geen algemene schaarste is. Hij wijst daarom op alternatieve isolatiematerialen. Volgens Confederatie Bouw is het een schijnoplossing. De prijsstijging zet door en Vlamingen gaan meer betalen voor isolatie. U doet er daarom goed aan om nu uw gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen, zodat u de toekomstige prijsstijgingen voor bent.

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

ASDECO BVBA

TERUG GEKOMEN VAN VAKANTIE EN WIJ HADDEN OPNIEUW EEN VAKANTIEGEVOEL MET DE PRACHTIGE SCHILDERWERKEN8 HET IS EEN BEDRIJF WAAROP MEN KAN REKENEN; EEN TEVREDEN KLANT!

Luc | Schilders

Atom BVBA

Het werk is stipt uitgevoerd. De mensen gaan zeer professioneel te werk. Niets is er hen teveel om iets extra aan te passen. Heel vriendelijke mensen. Zowel degene die de inlichtingen komen geven is als degenen die het werk uitgevoerd hebben. Kortom een firma die ik iedereen zou aanbevelen.

Van loo | Zonnepanelen

Steenhout bvba

correct en vriendelijk - mooi resultaat.

tine | Kelderdichting