Het huis waar u van droomt binnen handbereik

Vergelijk gratis en snel offertes van honderden bedrijven en bespaar!

Seizoensfavoriet

Waterontharder aangesloten

Waterontharder

Woont u in een gebied met hard water en wilt u hier iets tegen doen? Dan kunt u investeren in een waterontharder, ook wel een waterverzachter genoemd! Er bestaan verschillende types waterontharder, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zuiveren water.

Voordelen waterontharder

• Lagere energiefactuur doordat verwarmingselementen in apparaten niet verkalken
• Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
• Geen flessenwater meer nodig
• Minder wasmiddel nodig in de wasmachine

Wilt u weten wat voor waterontharder voor u het meest geschikt is en wat het u gaat kosten? Vraag gratis offertes aan en kom vrijblijvend in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Direct offertes aanvragen »

Slim om nu te doen: isoleren!

Isolatie

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis blijft in de winter langer lekker warm en in de zomer juist koeler. De temperatuur in huis blijft constant, waardoor u minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat zorgt voor een besparing van honderden euro’s op de energierekening! Met het isoleren van uw spouwmuren, vloer en dak zorgt u voor een besparing van ongeveer €750 per jaar.

Lees meer » | Alle categorieën »

Doe hier uw inspiratie op

5 redenen waarom isoleren in de zomer een goed idee is

5 redenen waarom isoleren in de zomer een goed idee is

In de zomer zijn er maar weinig mensen bezig met de isolatie van hun woning. Veel mensen zien isolatie als een maatregel die vooral in de winter profijt met zich mee brengt. Toch loont het om in de zomer uw woning te laten isoleren. Wij hebben de voordelen van isoleren in de zomer op een rijtje gezet!

Lees meer » | Meer blogposts »

Recent beoordeelde bedrijven

DM SECURITY

Heel duidelijk advies gekregen op voorhand. Zeer correcte prijs en prima uitvoering van de werken, volledig volgens afspraak.

Dagmar | Alarm & beveiliging

EPDM Solutions EPDM daken

perfecte offere geen voorschot moeten betalen prijs offerte is prijs faktuur alles uitgevoerd zoals op de offerte correcte materialen,op tijd s'morgens s'avonds laat doorgewerkt alles in 1 periode afgewerkt

martine | Dakwerken

Verisol

Door het failliet van een leverancier (Solarworld) ontstond er wat verwarring en de uiteindelijke keuze voor Recom-panelen bracht ook een (kleine) prijsstijging met zich. De gemaakte oorspronkelijke afspraken moesten dus herzien worden.

Jozef | Zonnepanelen