Loading...

Over J&W Ramen en Deuren

Goedendag,
Wij zijn J&W, een ramenbedrijf ontstaan uit onze aannemersfirma, en hebben ons na jaren losgekoppeld. Dit door de grote groei en vraag van onze klanten. Door onze samenwerking met het bouwgedeelte, zijn wij van alle markten thuis als het over renovatie of nieuwbouw gaat. De merken die we verdelen zijn Kömmerling voor PVC, een Duitse fabrikant geassembleerd in België en Ali Plast uit Lokeren België voor onze aluminium. Zij evolueren beide constant zodat u altijd hedendaagse ramen en deuren mag verwachten, met al hun beveiliging en wtcb eisen. En jazeker, ook hout behoort tot onze producten. Hierin kunnen we ongelooflijk ver gaan en met u overlopen tot een klassiek , of zeer uitgewerkt raam. Mochten wij uw interesse gewekt hebben, neem dan contact met ons op en wij komen met plezier u een passend advies geven.
Vriendelijke groeten,
Jan & Wout

Kenmerken

700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (31)

Muad

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Prima job

We blikken terug op een fijne samenwerking. De opvolging gebeurde volgens afspraak en de communicatie verliep zeer vlot. Degelijk werk met de glimlach. Kortom zoals het hoort.

Uitgevoerd op 25-11-2023

Hubert

Ramen en deuren

Zeer tevreden

Alle afspraken nagekomen, top bedrijf

Uitgevoerd op 05-08-2022

Michelle

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Súper goed!

Erg blij met het werk en de service van Wouter en zijn team, ze staan altijd voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Het werk werd snel en efficiënt gedaan. 100% aanbevolen.

Uitgevoerd op 02-08-2022

Ellen

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Wij zijn absoluut blij met de uitstekende service die we hebben ontvangen van J&W ramen! Ze hebben onlangs onze ramen vervangen en hebben ons op alle fronten positief verrast.

De prijs-kwaliteitverhouding was absoluut in orde. We kregen hoogwaardige ramen en de prijs was zeer concurrentieel met andere offertes die we hadden ontvangen.

Wat echt indruk op ons maakte, was de professionaliteit en stiptheid van het team. Ze kwamen op de afgesproken tijden en voltooiden het werk binnen de gestelde termijn.
Bovendien was Wouter altijd beschikbaar om ons advies te geven of vragen te beantwoorden.

Kortom, Wouter heeft ons een geweldige ervaring geboden van begin tot eind. Onze nieuwe ramen zien er geweldig uit en we voelen ons tevreden met hun installatie.

Uitgevoerd op 12-09-2023

Wim

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

alle afspraken keurig nagekomen!

De ramen en deuren van een volledige woning vernieuwen beslis je niet in 1-2-3.
Er zijn veel bedrijven op de markt maar we wilden graag werken met een lokale ondernemer en we hebben de juiste beslissing genomen: super mooie ramen, prima geplaatst en dit tegen een zeer concurrentiële prijs.
Ook voor de eindafwerking van de dagkanten werd een lokale ondernemer aanbevolen die prima werk heeft geleverd.
Kortom wij zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 13-03-2023

Oksana

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Afspraken nagekomen

Na een goed advies een heel goede samenwerking gehad ! Alles verliep zoals afgesproken. Heb al veel complimenten gehad voor onze mooie ramen ! Moet ze wel nog een paar keer kuisen voor ik ze goed proper krijg, maar zelfs daar heb ik goede raad voor gekregen ! In ieder geval meerwaarde voor ons huis !

Uitgevoerd op 21-08-2023

Claire

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

super werk en correcte afwerking

De medewerkers waren zeer professioneel en hebben alles netjes opgeruimd, met dank daarvoor.

Uitgevoerd op 20-02-2023

Iris

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

We wilden nieuwe ramen laten plaatsen en zij werden ons aanbevolen door familie waar al eerder mooi werk geleverd werd. We werden op voorhand goed ingelicht over wat de verschillende opties waren. De werken werden volgens afspraak uitgevoerd door een heel professioneel team, waaronder ook een bezetter die alles heel mooi afwerkte. Ramen zijn van fantastische kwaliteit, we voelen het verschil enorm tijdens de hittegolf!

Uitgevoerd op 14-06-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij J&W Ramen en Deuren