Loading...

Over J&W Ramen en Deuren

Goedendag,
Wij zijn J&W, een ramenbedrijf ontstaan uit onze aannemersfirma, en hebben ons na jaren losgekoppeld. Dit door de grote groei en vraag van onze klanten. Door onze samenwerking met het bouwgedeelte, zijn wij van alle markten thuis als het over renovatie of nieuwbouw gaat. De merken die we verdelen zijn Kömmerling voor PVC, een Duitse fabrikant geassembleerd in België en Ali Plast uit Lokeren België voor onze aluminium. Zij evolueren beide constant zodat u altijd hedendaagse ramen en deuren mag verwachten, met al hun beveiliging en wtcb eisen. En jazeker, ook hout behoort tot onze producten. Hierin kunnen we ongelooflijk ver gaan en met u overlopen tot een klassiek , of zeer uitgewerkt raam. Mochten wij uw interesse gewekt hebben, neem dan contact met ons op en wij komen met plezier u een passend advies geven.
Vriendelijke groeten,
Jan & Wout

Kenmerken

800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (36)

Laura

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

J&W ramen /Topwerk!

Wow! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met het werk van J&W ramen! Hun professionaliteit, correctheid en stiptheid hebben me echt weggeblazen. Alles verliep zo vlot en het eindresultaat is gewoon fantastisch. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen. Bedankt, J&W ramen, voor het leveren van uitstekend vakmanschap!

Uitgevoerd op 28-04-2024

Peter

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Ik was eerlijk gezegd sceptisch over de hoge score maar ze zijn meer dan verdiend.

Top sevice en heel netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 03-02-2024

dirk

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

nieuwe ramen voor mijn appartementje

correcte en vriendelijke mensen.
Ramen werden op korte tijd allemaal vervangen.
Ik mag steeds bellen om ze correct te laten afstellen in de toekomst
Dirk januari 2024

Uitgevoerd op 11-01-2024

Maxime

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Zeer fijne samenwerking

Ik heb een zeer fijne samenwerking gehad met Wouter. Hij gaf super goed advies en luisterde ook naar mijn noden. Er was heel duidelijke communicatie. Er werd ook gekeken naar mijn budget, wat voor mij heel fijn was. De plaatsing van de ramen verliep heel vlot. Alles werd heel netjes achtergelaten. Ik kan hen altijd nog contacteren voor de verdere afstelling van mijn ramen. Wat ik heel fijn vind. Ik zou het team van ramen Jan en Wout zeker aanraden.

Uitgevoerd op 06-01-2024

nele

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Fijne, correcte en professionele samenwerking

Het eerste contact was zeer fijn met Wouter met uitgebreide deskundige uitleg. De plaatsing verliep volgens afspraak met wel een foute levering vanuit de fabriek. Ook daar bewees Wouter zijn klantvriendelijkheid en werd alles zo snel als mogelijk rechtgezet. Heel tevreden klanten. We zullen bij volgende werken zeker terug beroep op hen doen

Uitgevoerd op 27-12-2023

Muad

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Prima job

We blikken terug op een fijne samenwerking. De opvolging gebeurde volgens afspraak en de communicatie verliep zeer vlot. Degelijk werk met de glimlach. Kortom zoals het hoort.

Uitgevoerd op 25-11-2023

Hubert

Ramen en deuren

Zeer tevreden

Alle afspraken nagekomen, top bedrijf

Uitgevoerd op 05-08-2022

Michelle

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Súper goed!

Erg blij met het werk en de service van Wouter en zijn team, ze staan altijd voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Het werk werd snel en efficiënt gedaan. 100% aanbevolen.

Uitgevoerd op 02-08-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij J&W Ramen en Deuren