Loading...

Over J&W Ramen en Deuren

Goedendag,
Wij zijn J&W, een ramenbedrijf ontstaan uit onze aannemersfirma, en hebben ons na jaren losgekoppeld. Dit door de grote groei en vraag van onze klanten. Door onze samenwerking met het bouwgedeelte, zijn wij van alle markten thuis als het over renovatie of nieuwbouw gaat. De merken die we verdelen zijn Kömmerling voor PVC, een Duitse fabrikant geassembleerd in België en Ali Plast uit Lokeren België voor onze aluminium. Zij evolueren beide constant zodat u altijd hedendaagse ramen en deuren mag verwachten, met al hun beveiliging en wtcb eisen. En jazeker, ook hout behoort tot onze producten. Hierin kunnen we ongelooflijk ver gaan en met u overlopen tot een klassiek , of zeer uitgewerkt raam. Mochten wij uw interesse gewekt hebben, neem dan contact met ons op en wij komen met plezier u een passend advies geven.
Vriendelijke groeten,
Jan & Wout

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (20)

Schrijf een review

Pascal

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

zeer fijne samenwerking, meedenkend

Zeer fijne ervaring met Wout en zijn team. Meedenkend en service gericht. Alles mooi volgens afspraak. Plaatsing verliep vlot en de ramen lijken na enkele maanden kwalitatief dik ok.

Uitgevoerd op 18-08-2022

Koen

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Tiptop plaatsing en afwerking

Eerst en vooral een goeie offerte. Verwijdering oude ramen +deur en plaatsing nieuwe ging heel vlot, alsook de binnenafwerking. Snel en kundig team. Op 4 dagen was alles afgehandeld. Voor wat kleine dingetjes kwam Wout zelf langs. Zeer tevreden!

Uitgevoerd op 17-10-2022

luc

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Fantastisch team, snel en correct

Een klein minpuntje door een verkeerde opmeting van een raam, werd dit euvel asap rechtgezet , opnieuw besteld en 1 maand later reeds volledig rechtgezet waarvoor onze dank aan het ganse team en zeker de "mega" sympathieke medezaakvoerder Wouter die onze wensen heeft overtroffen......THX

Uitgevoerd op 14-09-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij J&W Ramen en Deuren