Isoglobe

9.2 (6 reviews )
Isoglobe

Deel dit bedrijf

Over Isoglobe

ISOGLOBE is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, door een mengsel van isolatieparels (EPS parels) en brandbestendige lijm in de spouwmuren te injecteren. U bent waarschijnlijk op zoek naar eindelijk eens duidelijke en overzichtelijke informatie over spouwmuurisolatie. U bent niet zomaar op zoek naar een bedrijf wat uw huis isoleert, u bent op zoek naar een bedrijf wat er ook respect voor heeft en het achterlaat in dezelfde staat zoals er aan begonnen werd. Graag wilt u besparen in de komende winter en er ook nog een comfortabel gevoel bij hebben, ook financieel. Voorkom een heleboel ellende… en laat ons u helpen..

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (6)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden!!

Vooraf een duidelijke offerte ontvangen waarbij alle werkzaamheden en materialen keurig omschreven en gespecificeerd waren. Ook werd er goed uitgelegd hoe men te werk ging, wat het rendement van de isolatie zou zijn etc. Op de afgesproken datum keurig een berichtje dat ze onderweg waren naar ons adres en vervolgens de werkzaamheden gedaan. Na afloop alles netjes opgeruimd en daarbij zelfs nog de moeite genomen om het zwembad van de buren schoon te maken zodat de isolatiekorreltjes niet in het filter konden geraken.
Al met al zeer tevreden over het bedrijf en de medewerkers.

Uitgevoerd op 07-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Luc,
Fijn om te lezen dat Isoglobe het werk zo goed heeft uitgevoerd! Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide review en wij hopen dat u veel profijt heeft van zult hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Goede offerte, Goed werkt geleverd!

Ontzettend klantvriendelijk heel goed werk afgeleverd.

Uitgevoerd op 08-12-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
6
Afspraken

Proper werk, communicatie minder

Goed werk, zeer proper !
Wel slechte communicatie qua datum voor uit te voeren werken en afgesproken regeling met premie !

Uitgevoerd op 19-04-2017

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review