Solvari affiliate programma

Heeft u een website en wilt u hier meer inkomsten uit halen? Word dan affiliate van Solvari en verdien geld met uw website. Als affiliate van Solvari ontvangt u voor elke offerte-aanvraag die via uw website bij ons terechtkomt een vergoeding.

Wat doet Solvari?

Solvari helpt consumenten bij het vinden van specialisten die hun droomhuis kunnen realiseren. Zo bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om offertes te kunnen vergelijken van verschillende aanbieders voor bepaalde producten en/of diensten.

Solvari affiliate programma

Het Solvari Affiliate Programma maakt het mogelijk om bezoekers van uw site direct offertes aan te laten vragen op uw site. Het aanvraagformulier kan namelijk op een pagina binnen uw website geplaatst worden. Bezoekers hoeven uw site dus niet te verlaten. Door in te loggen op uw persoonlijke online account kunt u de prestaties bijhouden en uw gegevens wijzigen.

Hoe werkt het?

U plaatst ons formulier op uw website. Uiteraard mag u zelf weten waar u het plaatst. Dit kunt u heel simpel doen door een stukje html-code op de pagina te plakken. Het formulier werkt direct en voor elke aanvraag die via uw website binnenkomt, ontvangt u een vergoeding.

Uw voordelen?

  • Hoge vergoedingen: wij betalen u een mooie vergoeding per goedgekeurde lead.
  • Simpel en snel: het plaatsen van het formulier is een simpele handeling. Binnen een dag kunt u van start.
  • Divers aanbod: u kunt kiezen uit meerdere producten om leads voor te genereren.
  • Service: wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Wilt u ook simpel en snel geld verdienen?

Bel ons op +31 (0)85 600 1003 of stuur een e-mail naar affiliates@solvari.com.

Solvari affiliate programma