Solvari Affiliate Programma

Wil je extra inkomsten halen uit je website, netwerk of database? Dan is het Solvari Affiliate Programma wat voor je. Wij ontdekken graag hoe we elkaar sterker kunnen maken. Want samen staan we sterker.

Wat doet Solvari?

Solvari helpt consumenten bij het vinden van de juiste specialist voor alle klussen in en rondom het huis. Inmiddels kan je voor meer dan 50 verschillende klussen terecht bij Solvari. Of het nu gaat om nieuwe kozijnen, zonnepanelen of isolatie; wij zorgen dat de consument offertes van tot wel 4 vakmannen kan vergelijken. Hierdoor kan je klas een efficiënte keuze maken.

Ons affiliate programma

Samen staan we sterker. Door ervoor te zorgen dat wij meer offerte aanvragen ontvangen van producten binnen ons productaanbod, geven wij je een vergoeding per lead. Zo kunnen we samen groeien.

Werkwijze

Als affiliate van Solvari promoot je onze diensten op je website. Wij bieden je een iFrame formulier aan waarop de websitebezoeker een aanvraag kan doen. Je mag zelf bepalen waar op de website je dit formulier plaatst. We geven natuurlijk ook graag tips om samen de optimale plek te bepalen. 

Naast het gebruik van een iFrame, bieden wij de mogelijkheid aan voor een API-koppeling. Hierbij moet gezegd worden dat er nodige IT-kennis voor nodig is om dit op te zetten. Divers aanbod aan producten

Ons affiliate programma biedt en divers aanbod aan producten, met bijbehorende vergoedingen. Tevens kan je je naast de Nederlandse markt ook focussen op de Belgische markt. 

Genereer meer inkomsten

Door gebruik te maken van ons affiliate programma kan je meer inkomsten genereren. Dit wordt maandelijks uitbetaald. Wat je verdiend, is in real-time te vinden in je persoonlijke dashboard.

Persoonlijk dashboard

Nadat we een account voor je hebben geactiveerd, heb je toegang tot je persoonlijk affiliate dashboard. In dit dashboard vind je de statistieken van je leadgeneratie, betaalde facturen en informatie over de iFrames/API.