Durasun

200+ aanvragen behandeld
9.3 (9 Reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Durasun

Durasun is opgericht in 2010 en we zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonnepaneleninstallaties. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel zonnepanelen aan te bieden zodat u bij ons kunt rekenen op specialisten in dit vakgebied.

Wij streven er naar onze klanten goed te informeren met behulp van onze website en aan de hand van persoonlijk advies. Na-service is voor ons even belangrijk, waardoor onze klanten na de kassa niet in de kou blijven staan. Wij zijn daarom ook fier op onze uitstekende klantenservice.

Bij Durasun bent u zeker van lage prijzen, een goede service en een hoge kwaliteit. Dankzij ons goede contacten met importeurs en onze aankoop in massa, kunnen wij onze installaties aanbieden aan de scherpste prijzen.

Wij maken u graag vrijblijvend een offerte op.

Reviews (9)

Schrijf een review

Durasun

200+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

uitstekend bedrijf

wij zochten een bedrijf dat ons zonnepanelen kon leveren die we zelf zouden monteren.
dit hebben we gevonden bij durasun.
erg goede service en contact ,en op de website vind je alles wat nodig is om zelf de panelen te plaatsen.
ook dat wij op het laatse moment belsloten om de panelen anders te plaatsen dan eerst was overeengekomen werd er totaal niet moeilijk gedaan en kwam er meteen een oplossing.
al met al een bedrijf om mee in zee te gaan.

Uitgevoerd op 31-03-19

Durasun

200+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig en op tijd zeer tevreden

Zeer goed advies gekregen alles perfect op tijd uitgevoerd en aangename mensen en betrouwbare mensen om mee samen te werken Alsook de plaasters zeer vriendelijk en alles op tijd uitgevoerd en prachtig werk geleverd zeker een aanrader

Uitgevoerd op 03-11-2017

Durasun

200+ aanvragen behandeld
9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Komen afspraak perfect na

Bij het eerste contact kregen we een duidelijke uitleg over zonnepanelen en een achtergrond van de Firma Durasun, geen verkooppraatjes maar duidelijk waar het op stond. Dat de zaakvoerder zelf de installaties uitvoerde werd zeer duidelijk bij het opnemen van gegevens zoals plaatsing van converter, uit te voeren werken, ligging, dakbedekking enz. Hierdoor ontstond een vertrouwen dat zeker niet beschaamd werd. De plaatsing van de zonnepanelen werd uitgevoerd dooreen onderaannemer. Dit team heeft zelfs een dakdekker aan boord, deze plaatste vakkundig de nodige steunen de panelen op mijn leiendak. Ook in huis is de installatie netjes uitgevoerd. Ook was alles netjes opgeruimd bij de beëindiging van de werken.

Uitgevoerd op 01-10-2016

Bekijk alle beoordelingen