Loading...

Over Opteco

Premium Partner

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven. Met een ervaring van meer dan 30.000 installaties heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren. Opteco biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Opteco adviseur bekijkt samen met u - volledig vrijblijvend - uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen. Onze eigen deskundige montageteams installeren wekelijks meer dan 25 energieprojecten waardoor u er op kan vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Innovatie
Dagelijks worden binnen Opteco producten bestudeerd en vergeleken waardoor u zeker kan zijn dat u steeds de beste producten verkrijgt voor uw situatie.

Kwaliteit
Producten worden niet gekozen volgens de grootte van de marges maar volgens het 'waarom'-principe. Bovendien werken we enkel met kwaliteitsmerken.

Service
Wanneer u een product aankoopt bij Opteco dan geniet u van een 48 uren-service opvolging. Opteco zal al het mogelijke doen om uw installatie binnen 7 dagen na melding van storing terug operationeel te krijgen.

Laagste prijsgarantie*
Vindt u hetzelfde product ergens anders aan een lagere prijs, binnen de 14 dagen na uw bestelling? Dan betalen wij u het verschil terug.

Voorwaarden:
• De tegenliggende offerte bevat dezelfde materialen
• De uit te voeren werken zijn gelijk
• De concurrerende firma heeft een goede financiële gezondheid

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
57.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KBO

Reviews (43)

Schrijf een review

Kitty

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbare firma.

Bij onze verkoper hadden we direct een goed gevoel. Prijzen, soort-, aantal panelen, omvormer, ... offertes vergeleken. Stak Opteco erboven uit. Een kleine verschuiving wat datum plaatsing betreft, maar was een logische verklaring voor.
Bij ieder telefonisch contact kreeg ik telkens iemand aan de lijn op een vriendelijke toon. Wanneer ik ongerust was of andere vragen had kon ik ook altijd terecht. Wat ook wil zeggen dat niet enkel de intekening het belangrijkste voor hem was, ook dienst na verkoop. Tegenwoordig hoort een mens andere verhalen wat amateur firma's betreft. De plaatser hebben mooi en degelijk werk geleverd.
De factuur verliep correct, zoals afgesproken. Zonder enige meerprijs, obstakels, kleine lettertjes, ....
Wij zijn tevreden klant. Opgelucht dat we Opteco hebben gekozen.

Uitgevoerd op 26-04-2023

Dominique

Zonnepanelen installeren

installeren zonder zorgen

Zeer mooie uitleg omtrent het systeem zonder verkoop praatjes door Laurent Mike. Mooie nette installatie en activering door Xhidad. Ook werd alles net achtergelaten, een aanrader en een voorbeeld voor vele bedrijven. Top, Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 25-04-2023

M

Service

Barslechte technische dienst

In 2016 zonnepanelen laten plaatsen van SolarEdge. Begin 2023 bleek een optimizer defect te zijn waardoor 2 panelen niets opleverden. Heb 2 maanden moeten wachten vooraleer een antwoord te krijgen. Na herhaaldelijk aandringen vroegen ze ditmaal een bedrag van 200.00 EUR voorrijkosten voor het vervangen van de optimizer waavoor ik nog 13 jaar garantie heb.
Uiteindelijk heb ik de optimizer zelf afgehaald om te laten plaatsen aan een technieker naar keuze.
Tot verkoop van hun product zijn ze super vriendelijk, maar als er iets scheelt worden ze ineens zeer arrogant en kunnen ze geen kritiek verdragen.
Blijkbaar werken ze nu ook met onderaannemers waardoor hun service na verkoop nog meer achteruit is gegaan.
ZEKER NIET MEER AAN TE RADEN!!!

Uitgevoerd op 21-04-2023

Patrick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ja met adviseur Fabio De Leo

Zeer goede service voor en na de installatie . Duidelijke info van adviseur Fabio De Leo en hulp bij het aanvragen van de premie's . Top !

Uitgevoerd op 24-03-2023

Jos

Zonnepanelen installeren

Amateuristisch en ongemotiveerd

Plaatsers van de zonnepanelen/omvormers leveren zeer amateuristisch werk en zijn ongemotiveerd. Eerst een verkeerde omvormer geïnstalleerd, dan de omvormer vervangen maar bekabeling liep over de zekeringskast zodat de installatie werd afgekeurd. De derde maal hebben ze de omvormer dan juist gehangen nadat ik hen had uitgelegd hoe hij moest hangen... service nihil.

Uitgevoerd op 11-01-2023

Bert

Zonnepanelen installeren

Geen offerte

Zaterdag kregen we de verkoper over de vloer. Jong hyperactief ventje die heel pushy probeert te verkopen. Krabbelt vanalles op een blad, kan niet op alle gestelde vragen antwoorden en breekt zijn concullega's allemaal af. Beloofde de offerte die actief door te sturen. 3 dagen later nog niets gehoord of gezien. Anderen kunnen de offerte onmiddellijk mailen hij niet. Hoeft thuis nog geen zonnepanelen te leggen al gaf hij ze voor niks.

Uitgevoerd op 03-02-2023

Lotte

Zonnepanelen installeren

Wij wachten nog steeds!

Wij tekende het contract voor zonnepanelen en thuisbatterij. Beloofd werd dat de plaatsing einde november, begin december zou gebeuren. Wij hebben nog steeds geen plaatsingsdatum ontvangen. Onze adviseur Giel Carmans reageert niet op onze mails.

We contacteerde de firma Opteco via het algemene e-mail adres. Kregen een kort antwoord terug met melding: "plaatsingstermijn is 12 weken." Daar zitten we aan maar alsnog geen datum ontvangen.
Ons vertrouwen in de firma is weg. Tevens hoorden we van 2 omringenden dat er problemen waren tijdens de plaatsing.
Laat u niet overhalen door een adviseur. Eens contract getekend valt alle service weg!

Uitgevoerd op 05-12-2022

Brecht

Zonnepanelen installeren

Slechte plaatsing

Plaatsing van halve dag duurde 2 dagen. Kabels aan de voorgevel werden niet afgewerkt, string zonnepanelen was niet aangesloten. Ik belde elke dag Opteco waar ze me vertelden dat ze ermee bezig waren. Na twee weken krijg ik iemand anders aan de lijn die me doodleuk zegt dat er nog geen afspraak voor afwerking in de planning staat, maar dat hij het asap zal doorgeven. Na zelf contact op te nemen met de vakmannen, elektriciens zijn zij uiteindelijk de klus komen afwerken. Veel respect voor de vakmensen die plaatsen (onderaannemers) maar van Opteco moet je niet veel verwachten.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Opteco