Loading...

Over Opteco

Premium Partner

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven. Met een ervaring van meer dan 30.000 installaties heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren. Opteco biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Opteco adviseur bekijkt samen met u - volledig vrijblijvend - uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen. Onze eigen deskundige montageteams installeren wekelijks meer dan 25 energieprojecten waardoor u er op kan vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Innovatie
Dagelijks worden binnen Opteco producten bestudeerd en vergeleken waardoor u zeker kan zijn dat u steeds de beste producten verkrijgt voor uw situatie.

Kwaliteit
Producten worden niet gekozen volgens de grootte van de marges maar volgens het 'waarom'-principe. Bovendien werken we enkel met kwaliteitsmerken.

Service
Wanneer u een product aankoopt bij Opteco dan geniet u van een 48 uren-service opvolging. Opteco zal al het mogelijke doen om uw installatie binnen 7 dagen na melding van storing terug operationeel te krijgen.

Laagste prijsgarantie*
Vindt u hetzelfde product ergens anders aan een lagere prijs, binnen de 14 dagen na uw bestelling? Dan betalen wij u het verschil terug.

Voorwaarden:
• De tegenliggende offerte bevat dezelfde materialen
• De uit te voeren werken zijn gelijk
• De concurrerende firma heeft een goede financiële gezondheid

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
62.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KBO

Reviews (47)

Schrijf een review

Nico

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top!

De verkoper van Opteco wist een zeer degelijke en duidelijke uitleg te geven. Ook de opvolging en respecteren van de gemaakte afspraken rond plaatsing was prima. Zeker een aanrader.
De installatie van de zonnepanelen gebeurde door High End Solutions. Toffe mannen en opnieuw oerdegelijk werk geleverd! Zeker ook een aanrader!

Uitgevoerd op 05-08-2023

Kris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer professionele plaatsing!

De zonnepanelen werden bij ons geplaatst door High End Solutions en we zijn hier zeer tevreden over. Bij aanvang van de werken werden enkele problemen met het dak opgemerkt en zeer duidelijk aan ons meegedeeld. Vervolgens hebben deze plaatsers zeer professioneel, probleemoplossend en snel gewerkt met duidelijke communicatie naar ons toe. We raden iedereen die zonnepanelen laat plaatsen de mannen van High End Solutions ten volle aan!

Uitgevoerd op 07-07-2023

Yvo

Zonnepanelen installeren

Goede en duidelijke afspraken

Van het eerste gesprek tot de premie aanvraag was alles top! De techniekers waren zeer bekwamen en vriendelijke jongens. Vooral de adviseur heeft ons zeer goed bijgestaan in het volledige traject.

Bedankt Opteco!

Uitgevoerd op 17-03-2023

Anne

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel

Ik heb lang getwijfeld om zonnepanelen te laten installeren op mijn dak. Maar de verkoper Artiom heeft me kunnen overtuigen om de stap toch te zetten.
Bij iedere vraag kon ik bij Artiom terecht.
De plaatsing heeft wel enkele maanden op zich laten wachten. Maar dit is te wijten aan de energiecrisis. Enorm veel mensen hebben nog vlug een aanvraag gedaan alsook het feit dat de premies gaan wegvallen in 2025. Dus de vertraging was wel te wijten aan de vele aanvragen. Ben heel tevreden omtrent de kwaliteit van de zonnepanelen en de omvormer.
De electricien heeft me getoond hoe ik via de app van de omvormer alles kan opvolgen.
Ik zou iedereen aanraden om met de firma Opteco in zee te gaan voor het plaatsen van zonnepanelen.

Uitgevoerd op 29-06-2023

Kitty

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbare firma.

Bij onze verkoper hadden we direct een goed gevoel. Prijzen, soort-, aantal panelen, omvormer, ... offertes vergeleken. Stak Opteco erboven uit. Een kleine verschuiving wat datum plaatsing betreft, maar was een logische verklaring voor.
Bij ieder telefonisch contact kreeg ik telkens iemand aan de lijn op een vriendelijke toon. Wanneer ik ongerust was of andere vragen had kon ik ook altijd terecht. Wat ook wil zeggen dat niet enkel de intekening het belangrijkste voor hem was, ook dienst na verkoop. Tegenwoordig hoort een mens andere verhalen wat amateur firma's betreft. De plaatser hebben mooi en degelijk werk geleverd.
De factuur verliep correct, zoals afgesproken. Zonder enige meerprijs, obstakels, kleine lettertjes, ....
Wij zijn tevreden klant. Opgelucht dat we Opteco hebben gekozen.

Uitgevoerd op 26-04-2023

Dominique

Zonnepanelen installeren

installeren zonder zorgen

Zeer mooie uitleg omtrent het systeem zonder verkoop praatjes door Laurent Mike. Mooie nette installatie en activering door Xhidad. Ook werd alles net achtergelaten, een aanrader en een voorbeeld voor vele bedrijven. Top, Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 25-04-2023

M

Service

Barslechte technische dienst

In 2016 zonnepanelen laten plaatsen van SolarEdge. Begin 2023 bleek een optimizer defect te zijn waardoor 2 panelen niets opleverden. Heb 2 maanden moeten wachten vooraleer een antwoord te krijgen. Na herhaaldelijk aandringen vroegen ze ditmaal een bedrag van 200.00 EUR voorrijkosten voor het vervangen van de optimizer waavoor ik nog 13 jaar garantie heb.
Uiteindelijk heb ik de optimizer zelf afgehaald om te laten plaatsen aan een technieker naar keuze.
Tot verkoop van hun product zijn ze super vriendelijk, maar als er iets scheelt worden ze ineens zeer arrogant en kunnen ze geen kritiek verdragen.
Blijkbaar werken ze nu ook met onderaannemers waardoor hun service na verkoop nog meer achteruit is gegaan.
ZEKER NIET MEER AAN TE RADEN!!!

Uitgevoerd op 21-04-2023

Patrick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ja met adviseur Fabio De Leo

Zeer goede service voor en na de installatie . Duidelijke info van adviseur Fabio De Leo en hulp bij het aanvragen van de premie's . Top !

Uitgevoerd op 24-03-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Opteco