Loading...

Over Opteco

Premium Partner

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven. Met een ervaring van meer dan 30.000 installaties heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren. Opteco biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Opteco adviseur bekijkt samen met u - volledig vrijblijvend - uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen. Onze eigen deskundige montageteams installeren wekelijks meer dan 25 energieprojecten waardoor u er op kan vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Innovatie
Dagelijks worden binnen Opteco producten bestudeerd en vergeleken waardoor u zeker kan zijn dat u steeds de beste producten verkrijgt voor uw situatie.

Kwaliteit
Producten worden niet gekozen volgens de grootte van de marges maar volgens het 'waarom'-principe. Bovendien werken we enkel met kwaliteitsmerken.

Service
Wanneer u een product aankoopt bij Opteco dan geniet u van een 48 uren-service opvolging. Opteco zal al het mogelijke doen om uw installatie binnen 7 dagen na melding van storing terug operationeel te krijgen.

Laagste prijsgarantie*
Vindt u hetzelfde product ergens anders aan een lagere prijs, binnen de 14 dagen na uw bestelling? Dan betalen wij u het verschil terug.

Voorwaarden:
• De tegenliggende offerte bevat dezelfde materialen
• De uit te voeren werken zijn gelijk
• De concurrerende firma heeft een goede financiële gezondheid

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
54.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KBO

Reviews (35)

Schrijf een review

Alex

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professionele service

Opteco heeft schitterend werk verricht, vanaf de voorbereidende gesprekken tot en met de oplevering en de 'nazorg' Een prima plaatsing en afwerking, geen enkele slordigheid te bespeuren. De mensen werkten zeer nauwgezet, alsof het voor henzelf was! Ze maken gebruik van de beste producten, waardoor de bekomen gemoedsrust het prijskaartje ruim rechtvaardigt. Het betreft hier ook de plaatsing van de 'Sonnen' batterij en de omvormer... topkwaliteit!

Uitgevoerd op 28-09-2022

Gilbert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top samenwerking van begin tot eind

Goede uitleg over de de zonnepanelen en thuisbatterij.
Zowel adviseur als techniekers weten waar ze mee bezig zijn.
Ook achteraf kwam de adviseur meermaals terug om te helpen bij subsidies en koppeling omvormer met de app. Nogmaals bedankt!

Kortweg zeer tevreden op de volledige lijn.

Uitgevoerd op 21-09-2022

Roland

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Stroeve communicatie

Duidelijke uitleg door de vertegenwoordiger en geplaatst volgens de afgesproken termijn. Helaas zijn de techniekers vertrokken vooraleer de omvormer juist te configureren. Een nieuwe afspraak maken hiervoor verliep niet vlot. Na 8 dagen is dit in orde gebracht. Ik wacht nu nog op een afspraak met de keuringsinstantie.

Uitgevoerd op 20-09-2022

H.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Opteco is de afspraken die gemaakt zijn zeer goed nagekomen. De verkoper heeft alles van naald tot draad zeer goed uitgelegd. Hij kwam ook heel vertrouwelijk en behulpzaam over. Dak werker zat met heel veel werklust op het dak om te zorgen dat de panelen en de kabels goed lagen. Hij heeft de pannen die hij verschoven had om overal bij te kunnen netjes teruggelegd, zelfs geen enkele pan stuk gedaan, knap. Glen heeft de installatie zeer netjes aangesloten. Een groepje vakmannen en fijne mensen, alles was bespreekbaar. Wij kunnen alleen maar positieve woorden spreken, alles was dik in orde. We raden dit bedrijf zeker aan.

Uitgevoerd op 22-09-2022

Frank

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden .

Zeer tevreden over de duidelijke uitleg van Michael,zeer tevreden over de plaatsing de werknemers zijn professioneel en vriendelijk ,leveren snel en goed werk.

Uitgevoerd op 17-08-2022

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Kwaliteit en goede service.

Degelijke batterij en hoge kwaliteit zonnepanelen.
Goed opvolgen van offerte en werk zelf.
Goed geïnformeerd door Mike.

Uitgevoerd op 25-02-2022

william

zeer goede begeleiding
Aanbevolen door klant

afspraken zeer goed nagekomen

zeer vlot, profecioneel en vriendelijk tel contact
tevreden over plaatser van de batterij
zeer, zeer tevreden over Fabio de Leo, legde alles op een verstaanbare manier uit, waarvoor dank
william uit dilsen

Uitgevoerd op 23-02-2022

Lucien

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

tevreden

werk netjes uitgevoerd en op de geplande tijdstippen

Uitgevoerd op 19-11-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Opteco