Opteco

4/5
(3 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Opteco

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven.Met een ervaring van meer dan 14.000 installaties heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren. Opteco biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Opteco adviseur bekijkt samen met u - volledig vrijblijvend - uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen. Onze eigen deskundige montageteams installeren wekelijks meer dan 25 energieprojecten waardoor u er op kan vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Innovatie
Dagelijks worden binnen Opteco producten bestudeerd en vergeleken waardoor u zeker kan zijn dat u steeds de beste producten verkrijgt voor uw situatie.

Kwaliteit
Producten worden niet gekozen volgens de grootte van de marges maar volgens het 'waarom'-principe.Bovendien werken we enkel met kwaliteitsmerken.

Service
Wanneer u een product aankoopt bij Opteco dan geniet u van een 48 uren-service opvolging. Optieco zal al het mogelijke doen om uw installatie binnen 7 dagen na melding van storing terug operationeel tekrijgen.

Laagste prijsgarantie*
Vindt u hetzelfde product ergens anders aan een lagere prijs, binnen de 14 dagen na uw bestelling? Dan betalen wij u het verschil terug.

Voorwaarden:
• De tegenliggende offerte bevat dezelfde materialen
• De uit te voeren werken zijn gelijk
• De concurrerende firma heeft een goede financiële gezondheid

Kenmerken

30.500+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Rudi en Isabelle Maes-Deak

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden.

Zeer goede uitleg van de adviseur over de verschillende panelen en installatie mogelijkheden. Ze bekijken samen met u welk het beste systeem voor je kan zijn en maken ook meteen een offerte op. Plaatsing is zeer goed en proper gedaan. En de speciale panelen met Chip en Perc technologie brengen meer op dan mijn vorige standaard installatie op mijn vorige woning. Top bedrijf.

Uitgevoerd op 16-11-17

wout cockx

Zonnepanelen installeren

komen gemaakte afspraken niet na

de afspraakdatum bleek anderhalve maand later te zijn dan afgesproken;
ik had gevraagd om een omvormer met vaste internet aansluiting te krijgen en dit was me bevestigd door de verkoper ; omdat wifi niet altijd betrouwbaar is; en de omvormer ging een vaste aansluiting hebben volgens de verkoper; maar de omvormer had geen vaste internet aansluiting
hierdoor heb ik een wifi versterker moeten kopen , omdat ik geen wifi signaal had in mijn kelder
de afgesproken prijs bleek bovendien 180 euro duurder te zijn ; dan bevestigd door de verkoper
de app werkt niet
op de omvormer kan de produtie enkel overdag worden uitgelezen , s avonds wanneer er geen zon is kan daar niets op worden uitgelezen want dan valt deze uit

Uitgevoerd op 24-11-2017

Lieve Van Aubel

Zonnepanelen installeren

Heel professioneel te werk gegaan!

Alles nauwkeurig afgewerkt, wij zijn heel tevreden!

Uitgevoerd op 26-01-2017

Bekijk alle beoordelingen