Loading...

Over Opteco

Premium Partner

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven. Met een ervaring van meer dan 30.000 installaties heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren. Opteco biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Opteco adviseur bekijkt samen met u - volledig vrijblijvend - uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen. Onze eigen deskundige montageteams installeren wekelijks meer dan 25 energieprojecten waardoor u er op kan vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Innovatie
Dagelijks worden binnen Opteco producten bestudeerd en vergeleken waardoor u zeker kan zijn dat u steeds de beste producten verkrijgt voor uw situatie.

Kwaliteit
Producten worden niet gekozen volgens de grootte van de marges maar volgens het 'waarom'-principe. Bovendien werken we enkel met kwaliteitsmerken.

Service
Wanneer u een product aankoopt bij Opteco dan geniet u van een 48 uren-service opvolging. Opteco zal al het mogelijke doen om uw installatie binnen 7 dagen na melding van storing terug operationeel te krijgen.

Laagste prijsgarantie*
Vindt u hetzelfde product ergens anders aan een lagere prijs, binnen de 14 dagen na uw bestelling? Dan betalen wij u het verschil terug.

Voorwaarden:
• De tegenliggende offerte bevat dezelfde materialen
• De uit te voeren werken zijn gelijk
• De concurrerende firma heeft een goede financiële gezondheid

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
66.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KBO

Reviews (50)

Wilfried

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

contact met adviseur Opteco

er werd een afspraak gemaakt met de adviseur voor dinsdag 6 februari om 11 u. Blijkbaar zou hij gebeld hebben enkele minuten vóór 11u , maar aangezien mijn vrouw de telefoon meehad en ze op dat moment een afspraak in de kliniek had en de telefoon op stil stond heeft ze deze oproep gemist en dit pas rond 13 u opgemerkt heeft. Ze heeft teruggebeld naar die adviseur van Opteco, maar die nam niet op . Ze heeft dan een bericht ingesproken om terug te bellen. Daarna niets meer van Opteco gehoord. Hij mag zijn offerte houden

Uitgevoerd op 09-02-2024

Irina

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Genau, pünktlich, alles perfect.

Die Beratung von Hr. Antonio De Leo war professionell, die Fristen für die Arbeit wurden eingehalten. Die Installation der Panelen wurde professionell durchgeführt, das Büropersonal beantwortete alle aufkommenden Fragen. Es gab keine negativen Kommentare. Wichtig ist, dass Herr Antonio De Leo weiter als ansprechpartner bleibt. Vielen Dank, Herr De Leo für Ihre Ihre Professionalität, Pünktlichkeit, Ehrlichkeit und einfach für Ihre Herzlichkeit.

Uitgevoerd op 25-09-2023

Veerle

Zonnepanelen installeren

Nog altijd niet inorde !

Nog altijd niet inorde , ze beloven veel , afwerking nog niet inorde!
Batterij werkt niet lijk ze zeggen , stroom die zou bijgevuld worden via groter reserves waar je zelf aan afgeeft , wordt niks gevuld
Zeggen dat ze eigen leverancier zijn klopt ook niet
Nog maar een mail gestuurd of het na 2 jaar is inorde komt
Raad hun niet aan ! Veel praat en daar stopt het bij
Zeer teleurgesteld voor een dure investering

Uitgevoerd op 31-10-2021

Nico

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top!

De verkoper van Opteco wist een zeer degelijke en duidelijke uitleg te geven. Ook de opvolging en respecteren van de gemaakte afspraken rond plaatsing was prima. Zeker een aanrader.
De installatie van de zonnepanelen gebeurde door High End Solutions. Toffe mannen en opnieuw oerdegelijk werk geleverd! Zeker ook een aanrader!

Uitgevoerd op 05-08-2023

Kris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer professionele plaatsing!

De zonnepanelen werden bij ons geplaatst door High End Solutions en we zijn hier zeer tevreden over. Bij aanvang van de werken werden enkele problemen met het dak opgemerkt en zeer duidelijk aan ons meegedeeld. Vervolgens hebben deze plaatsers zeer professioneel, probleemoplossend en snel gewerkt met duidelijke communicatie naar ons toe. We raden iedereen die zonnepanelen laat plaatsen de mannen van High End Solutions ten volle aan!

Uitgevoerd op 07-07-2023

Yvo

Zonnepanelen installeren

Goede en duidelijke afspraken

Van het eerste gesprek tot de premie aanvraag was alles top! De techniekers waren zeer bekwamen en vriendelijke jongens. Vooral de adviseur heeft ons zeer goed bijgestaan in het volledige traject.

Bedankt Opteco!

Uitgevoerd op 17-03-2023

Anne

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel

Ik heb lang getwijfeld om zonnepanelen te laten installeren op mijn dak. Maar de verkoper Artiom heeft me kunnen overtuigen om de stap toch te zetten.
Bij iedere vraag kon ik bij Artiom terecht.
De plaatsing heeft wel enkele maanden op zich laten wachten. Maar dit is te wijten aan de energiecrisis. Enorm veel mensen hebben nog vlug een aanvraag gedaan alsook het feit dat de premies gaan wegvallen in 2025. Dus de vertraging was wel te wijten aan de vele aanvragen. Ben heel tevreden omtrent de kwaliteit van de zonnepanelen en de omvormer.
De electricien heeft me getoond hoe ik via de app van de omvormer alles kan opvolgen.
Ik zou iedereen aanraden om met de firma Opteco in zee te gaan voor het plaatsen van zonnepanelen.

Uitgevoerd op 29-06-2023

Kitty

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbare firma.

Bij onze verkoper hadden we direct een goed gevoel. Prijzen, soort-, aantal panelen, omvormer, ... offertes vergeleken. Stak Opteco erboven uit. Een kleine verschuiving wat datum plaatsing betreft, maar was een logische verklaring voor.
Bij ieder telefonisch contact kreeg ik telkens iemand aan de lijn op een vriendelijke toon. Wanneer ik ongerust was of andere vragen had kon ik ook altijd terecht. Wat ook wil zeggen dat niet enkel de intekening het belangrijkste voor hem was, ook dienst na verkoop. Tegenwoordig hoort een mens andere verhalen wat amateur firma's betreft. De plaatser hebben mooi en degelijk werk geleverd.
De factuur verliep correct, zoals afgesproken. Zonder enige meerprijs, obstakels, kleine lettertjes, ....
Wij zijn tevreden klant. Opgelucht dat we Opteco hebben gekozen.

Uitgevoerd op 26-04-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Opteco