Loading...

Over Cralux BVBA

Build Smart with a green heart!

Cralux is jouw bouwpartner voor gevelisolatie, crepi, ramen en dakwerken.
Onze aanpak: analyseren, adviseren en realiseren.
Onze bouwexperts komen langs voor een gratis gevelinspectie en stellen een oplossing op maat voor die naadloos inspeelt op jouw noden en de hoogste isolatienormen. Wij berekenen ter plaatse een offerte en maken je meteen wegwijs in de verschillende isolatie- en renovatiepremies.
Ervaring is troef bij Cralux! Onze werkploegen plaatsen elke maand meer dan 5000 m² crepi in heel Vlaanderen en Brussel. Wij werken snel, netjes en met de puntjes op de afwerking. Onze bonus? In combinatie met het plaatsen van crepi renoveren wij ook jouw ramen, deuren en daken!
Wij investeren in de laatste bouwtechnieken en omringen ons met leveranciers die dezelfde visie delen. Ons team van bouwadviseurs schoolt zich regelmatig bij in onder meer isolatiepremies en -normen. Op die manier bieden we jou oplossingen die duurzaam, voordelig en wettelijk conform zijn.

Kenmerken

6.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Filip

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering goede opvolging

De communicatie met de arbeiders zelf was soms wat moeilijk, maar door de goede opvolging van de werkleider was dit uiteindelijk geen probleem.
Prijs van de offerte werd volledig gerespecteerd (waar ik in eerste instantie voor bevreesd was, want de prijszetting was aanzienlijk interessanter dan van concurrerende firma's).

Ook een foutje achteraf mbt de gevelsteen werd binnen de week rechtgezet.

Heel blij met het afgeleverde werk.

Uitgevoerd op 01-02-2022

Michael

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Uitstekende begeleiding van begin tot eind.
Heel duidelijke offerte en uitleg gekregen, waardoor we ons zekerder voelden bij onze keuze.
I.v.m. met andere aannemers waren ze heel scherp geprijsd voor de kwaliteit dat ze leveren.

De snellere opstarttijd was voor ons ook een no-brainer.

Ook tijdens en na de werkzaamheden ben ik steeds professioneel begeleid geweest, zowel met de verkoper, projectleider en alle werkmannen.

Zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 23-04-2022

Ingrid

Buitengevel isoleren / bekleden

Bedrieglijk

Schat van een verkoper, dacht ik, maar... toen ik mijn offerte kreeg, begon ik te twijfelen. Cralux bood veel gratis aan (stelling, afplakken van ramen en deuren - weliswaar enkel als ik binnen de week reageerde), en was ook de goedkoopste per vierkante meter, maar... het aantal vierkante meters dat de firma in rekening bracht, was precies het dubbele van wat andere firma's noteerden, en de prijs voor bijzaken (raamdorpels bijvoorbeeld) was ook dubbel zo hoog als elders. Bovendien staan er in het bijgevoegde contract wel erg veel rariteiten. Alles om de firma te beschermen, niets om de klant te beschermen. Kortom... na het lezen van de offerte en het contact was mijn vertrouwen compleet weg...

Uitgevoerd op 28-03-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Cralux BVBA