Loading...

Over Waterpunt

Wil je zacht water met een toestel met of zonder elektriciteit, met CO2 of zonder zout, wij geven vrijblijvend advies. Zacht water voor een zacht prijsje met alle sterke merken onder 1 dak? Dat is Waterpunt. Gegroeid uit DMS Aqua Systems met 35 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van waterverzachters zorgt Waterpunt voor watercomfort en energiebesparing met deze nuttige investering.
Waterpunt is een Belgische KMO gespecialiseerd in waterbehandeling met een verzorgde plaatsing en bereikbare dienst na verkoop door de zaakvoerders Alain en Luc.
Voor onze klanten installeren we waterverzachters en drinkwatersystemen in gans Vlaanderen, zowel huishoudelijke toestellen met of zonder elektriciteit als industriële toestellen. Ook ontijzeraars voor putwater, omgekeerde osmose voor drinkwater of industriële toepassingen, regenwaterfilters en pompen,... hebben voor ons dan ook geen geheimen.
Wij verkopen enkel merkproducten en kunnen dan ook steeds met een glimlach de beste service geven aan onze klanten.

Zo geniet u niet enkel van de besparingen en voordelen van zacht water, maar ook van een goede werking en lange levensduur van uw toestel.
Een groot deel van onze klanten kiest voor onze unieke groene oplossing, een compact en extreem zuinige waterontharder zonder elektriciteit.
Voor onze veeleisende klanten bieden wij ook graag onze topper met hoge capaciteit en app op uw smartphone met o.a. zoutalarm.

De zaakvoerder, Alain Teughels, is als meewerkend patroon steeds bereikbaar.

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (2)

Hakki

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Werk proper snel en efficient.

Kwam afspraken na, alles werd goed uitgelegd.

Uitgevoerd op 20-04-2023

Martin

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

eerlijk en goed begrijpbare uitleg

werk werd vakkundig uitgevoerd

Uitgevoerd op 06-09-2023

Vraag offerte aan bij Waterpunt