Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
 • Vul het korte formulier in
 • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
 • Kies de beste vakman
 • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1046

Zonnepanelen 
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend offertes

Ontdek hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen

Duurzame energie
Besparing tot 800 € per jaar
Hoog rendement tot 5%

Duurzaam energie opwekken met zonnepanelen

Zonnepanelen leveren op dit moment meer op dan geld op de bank. Wil je net als veel andere Vlamingen ook besparen op de energiefactuur? Hier vind je alle informatie over zonnepanelen, zoals de kosten, terugverdientijd en verschillende soorten zonnepanelen. Al deze informatie kun je ook downloaden als brochure.

voordelen van zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je goedkoop je eigen duurzame energie op, waardoor je geen last hebt van stijgende energieprijzen én je ook een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Gemiddeld leveren zonnepanelen een hoog rendement op van 5% per jaar. En dat is heel wat meer dan de rente op je spaarrekening!

De verbeterde technologie in moderne panelen maakt dat er veel meer energie opgewekt kan worden dan vroeger. Bovendien is ook de aankoopprijs enorm gedaald. Dubbel voordeel dus!

Meer informatie over zonnepanelen

kosten van zonnepanelen

Kosten van zonnepanelen

Het investeren in zonnepanelen is minder prijzig dan veel huiseigenaren denken. 

Wat je exact betaalt hangt af van meerdere factoren. Specialisten bekijken onder andere welk paneel het hoogste rendement geeft in jouw situatie en bepalen, samen met jou, hoeveel zonnepanelen er geplaatst moeten worden. e kan ervan uitgaan dat een gemiddelde installatie tussen de €4.500 en €8.000 kost.

Meer informatie over de kosten

Zonnepanelen brochure

Brochure zonnepanelen

Alle informatie over zonnepanelen samen in één handige brochure? Klik op de button hieronder en download onze zonnepanelen brochure helemaal gratis.

Soorten zonnepanelen

Er zijn drie soorten zonnepanelen met elk met zijn eigen kenmerken. Welke soort het beste bij jou past, is afhankelijk van je budget en persoonlijke wensen. Specialisten kunnen je hier het beste in adviseren.

Monokristallijn zonnepanelen
Monokristallijn

De zonnecellen van een monokristallijn paneel bestaan uit één kristal. Van de verschillende soorten panelen heeft dit type het meeste vermogen en dus de beste keuze als je het maximale rendement uit je investering wilt halen. We raden aan om voor deze variant te kiezen als je beperkte ruimte op het dak hebt, aangezien de aanschafprijs het hoogst is.

Polykristallijn zonnepanelen
Polykristallijn
In tegenstelling tot de monokristallijn bestaan de zonnecellen van een polykristallijnpaneel uit meerdere kristallen. Polykristallijn lijkt veel op monokristallijn, maar heeft een lagere aanschafprijs. We raden aan om voor deze variant te kiezen, als je voldoende dakruimte hebt.

  Amorf zonnepanelen
  Amorf (dunne cellen)

  Amorfe zonnecellen bevatten geen kristallen, waardoor de platen buigbaar zijn. Het rendement ligt een stuk lager dan die van de andere soorten, dit maakt amorf zonnepanelen het minst populair onder particulieren. Voor slechte daken of daken die niet veel gewicht kunnen dragen is het wel interessant en beter dan helemaal geen zonnepanelen.

  Vergelijk offertes voor zonnepanelen

  Wil je óók profiteren van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de factuur.

  Waarom offertes via Solvari vergelijken?

  Je ontvangt gratis en vrijblijvend tot wel 4 offertes

  Beoordeel op punten die jij belangrijk vindt

  Kies voor de specialist met het beste aanbod

  Bespaar tijd en moeite vanuit huis

  Vraag offertes aan:

  • 1
  • 2
  • 3

  Adresgegevens

  Doorgaan

  Opdrachtomschrijving

  Optioneel
  De specialisten nemen vrijblijvend contact op om jouw offerteaanvraag te bespreken.
  Vorige Doorgaan

  Contactgegevens

  Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
  Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
  Vorige

  Veelgestelde vragen

  Alle informatie op één plek?