1046

Zonnepanelen 
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend offertes

Ontdek hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen

Duurzame energie
Besparing tot 800 € per jaar
Hoog rendement tot 5%

Duurzaam energie opwekken met zonnepanelen

Wil je net als veel andere Vlamingen ook besparen op je energiefactuur? Streef jij ook naar een duurzame wereld? Met zonnepanelen bespaar je direct honderden euro's per jaar. Hier vind je alle informatie over zonnepanelen, waaronder informatie over de kosten, de terugverdientijd en over de verschillende soorten zonnepanelen. Al deze informatie kan je ook downloaden als brochure.

voordelen van zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je goedkoop je eigen duurzame energie op, waardoor je geen last hebt van stijgende energieprijzen én je ook een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Gemiddeld leveren zonnepanelen een hoog rendement op van 5% per jaar. En dat is heel wat meer dan de rente op je spaarrekening! De verbeterde technologie in moderne panelen maakt dat er veel meer energie opgewekt kan worden dan vroeger. Bovendien is ook de aankoopprijs enorm gedaald. En zo krijg je dus dubbel zoveel voordeel

Meer informatie over zonnepanelen

kosten van zonnepanelen

Kost van zonnepanelen

Vlamingen schatten de kost van zonnepanelen zo’n 35% te hoog in. Investeren in zonnepanelen is dus minder duur dan men denkt. Maar hoeveel je precies betaalt is afhankelijk van meerdere factoren. Specialisten bekijken onder andere welk paneel het hoogste rendement geeft in jouw situatie en bepalen, samen met jou, hoeveel zonnepanelen er geplaatst moeten worden. De gemiddelde kost van de installatie ligt tussen 4.500€ en 8.000€.

Meer informatie over de kosten

Soorten zonnepanelen

Er zijn drie soorten zonnepanelen, elk met zijn eigen kenmerken. Welke soort het best is voor jou, is afhankelijk van je budget en wensen. Specialisten kunnen je hier het best advies over geven

Monokristallijn zonnepanelen
Monokristallijn

De zonnecellen van een monokristallijnpaneel bestaan uit één kristal. Als je een zo hoog mogelijk rendement uit je investering wil halen, is dit daarom de beste keuze. De aankoopprijs van monokristallijnpanelen is dan wel hoogst, maar als de ruimte op je dak beperkt is, dan raden we aan om voor deze variant te kiezen.

Polykristallijn zonnepanelen
Polykristallijn

In tegenstelling tot monokristallijn bestaan de zonnecellen van een polykristallijnpaneel uit meerdere kristallen. Polykristallijnpanelen lijken erg op monokristallijnpanelen. Als je voldoende dakruimte hebt, dan kun je snel een vrij hoog rendement behalen, doordat de panelen over het algemeen een gunstige prijs hebben

Amorf zonnepanelen
Amorf (dunne cellen)

Amorfe zonnecellen bevatten geen kristallen, waardoor de platen buigbaar zijn. Hun rendement is het minst hoog, maar als je voldoende ruimte hebt op je dak, dan kan je het rendement verhogen tot dat van polykristallijn. Afhankelijk van je situatie, kan dit dus een aantrekkelijke keuze zijn, aangezien amorfe zonnepanelen het goedkoopst zijn.

Ontvang zonnepanelen offertes

Wil je óók genieten van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes voor zonnepanelen aan via Solvari. Zo kan je eenvoudig meerdere specialisten vergelijken op prijs/kwaliteit en tot 40% op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
De specialisten nemen vrijblijvend contact op om jouw offerteaanvraag te bespreken.
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige

Veelgestelde vragen over zonnepanelen