Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Jan Van Gool

Buitengevel isoleren

Alles volgens afspraak geregeld

Goed advies, op tijd geregeld en netjes alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 17-02-2020

luc de bruyne

Ramen en deuren

zeer tevreden

wat mooie afwerking van de ramen en deur zeer net afgewerkt en alles proper achter gelaten heel kontent dit vertel ik verder aan vrienden en familie .alles pleisterwerk bij gewerkt als u een vraagje had niks was te veel en ook nog een woordje van die mens die de ramen en deur langs de buiten kant op gespoten heeft met silcone prachtig gedaan bedankt aan gans de ploeg en ook aan de firma de ridder.

Uitgevoerd op 14-02-2020

viviane perain

Vochtbestrijding

Topbedrijf,zeker een aanrader.

Heel gedienstige werkman,werkt heel netjes en proper,ik ben er heel tevreden over !!
Zeer vriendelijk man,met de juiste ervaringen in dit vak.
Aanrader !!

Uitgevoerd op 21-01-2020

linda Van overmeir

Candy Scheerlinck

knap werk en heel proffesioneel

heel proffesioneel,proper werk geleverd , goed advies
voor renovatie maar een adres TNT RENOVATIES, harde werkers

Uitgevoerd op 06-02-2020

Tony Saelens

Zeer tevreden

Vanaf het eerste contact is alles feilloos verlopen, het probleem in de ondergrondse garage komen vaststellen,
de offerte binnen een paar dagen en de afgesproken uitvoeringstermijn helemaal nagekomen en zeer goed uitvoering van de werken
en de prijs zeer concurrentieel. Deskundig en vriendelijk personeel.
Een bedrijf om aan te bevelen

Uitgevoerd op 06-01-2020

Antonius Verhoeven

proper , alles goedafgedekt , ok

enkel wacht ik nog op de totale factuur.

Uitgevoerd op 09-01-2020

Dimi Ostijn

Zonnepanelen installeren

Correct

Alle afspraken netjes nagekomen

Uitgevoerd op 23-08-2019

Nathalie Verachtert

Dakisolatie

Zeer tevreden!

De verkoper gaf ons goed advies. De werken werden binnen een mooie tijd afgeleverd zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 17-10-2019

Paul De Ost

Cv-ketel installeren of vervangen

Correct in afspraken en uitvoering

Professioneel werk door vakmensen

Uitgevoerd op 08-01-2020

Ann Engels

Vochtbestrijding

Zeer tevreden!

Eerlijk, vriendelijk, zeer proper, werken erg hard door. Houden zich steeds aan de afspraken. Prima werk geleverd!

Uitgevoerd op 05-07-2020