Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Werner

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraken correct

Kreeg goed advies, verder afwachten tot de plaatsing ebeurd en dit ook op correcte wijze

Uitgevoerd op 25-02-2021

Bart

Zonnepanelen installeren

Amateuristisch op alle vlakken..

Bij Durasun telt alleen kwantiteit en facturatie.
GEEN communicatie met hun onderaannemer die de plaatsing uitvoert. GEEN begrip naar de klant.
Amateuristische plaatsing van de installatie.
Geen benul en interesse wat de onderaannemer doet, ik herhaal: Enkel factureren gaat vlot.

Uitgevoerd op 22-09-2020

Bert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prachtig werk. Correcte prijs

Afspraken correct nagekomen.
Professioneel advies .

Uitgevoerd op 16-12-2020

Paul

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak en op tijd

Ik had al verschillende aannemers gecontacteerd maar de leveringstermijn van minstens 3 a 4 tot 5 maanden was veel te lang voor mij. Toen ik een advertentie van quinor -construct op fb zag staan, heb ik contact met hen opgenomen. Nog geen 5 weken zijn de ramen al geplaatst. Kortom, een van de weinige aannemers die al zijn afspraken echt nakomt. Een goed advies, levering binnen de afgesproken termijn en een correcte plaatsing.

Uitgevoerd op 15-02-2021

Freya

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klanten, aanrader!!!

Wij lieten alle deuren en ramen en garagepoort in ons huis in januari 2021 vervangen door Quinor Construct. Voor de uitvoering van de werken werd de tijd genomen door de zaakvoerder om alles uitvoerig te bespreken. Werken zelf werden tijdig en nauwkeurig uitgevoerd, met de nodige zorg en netheid voor ons huis. Prijs/kwaliteit van ramen en deuren is prima. Zeer bekwame, hardwerkende en sympathieke zaakvoerder, net als zijn vakmensen!! Hebben ons op geen enkel vlak teleurgesteld. We zouden iedereen Quinor Construct aanraden!

Uitgevoerd op 04-01-2021

Tia

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Super vriendelijk Top bedrijf

Is een correct bedrijf me een persoonlijke aanpak. Niets is teveel gevraagd. Ze zijn altijd heel vriendelijk en beantwoorden al uw vragen. De service dat ze bieden vind je nergens anders meer terug. Waren maar meer bedrijven gelijk hun!

Uitgevoerd op 10-02-2021

Brian

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Ik had een paar offertes vergeleken

Goed geïnformeerd bij offertegesprek. Netjes en goed afgewerkt. Heel tevreden.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eveline

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Plaatsing van ramen en deur

Onze ramen en deur zijn geplaatst door Quinor construct. Wij zijn hier ZEER tevreden van.
Goede bespreking voor het plaatsen gebeurd.
Het werk was op 2 dagen gedaan, alles netjes achtergelaten.
Snelle en goede werking met oog voor detail!
Gebruik van kwaliteitsvol materiaal, en dit voor een goede prijs.
Zeer hardwerkende, vriendelijke en respectvolle vakmannen.
Alles was naar wens, niets op aan te merken.
Zeker en vast een aanrader.
Bij verdere verbouwingen weten wij waar aankloppen.
Bedankt QUINOR CONSTRUCT voor het mooie resultaat!

Uitgevoerd op 21-12-2020

Andre

Ventilatiesysteem

Prima gewerkt volgens offerte

Goed advies, prima uitgevoerd volgens afspraak.
PS. een firma aanraden doe ik nooit ik kan wel tegen mensen vertellen dat ik content ben.
Maar ze moeten zelf maar zien wie ze nemen

Uitgevoerd op 30-01-2021

Michel

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prima advies

Vertegenwoordiger gaf advies om de eerste jaren geen vervangingen te doen. Omdat de kwaliteit van glas & ramen goed waren.
Wel renovatie van sluitingen en scharnieren

Uitgevoerd op 07-07-2023

Joachim

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Kennis van zaken en proper werk!

De vertegenwoordiger die langs kwam voor de firma was duidelijk op de hoogte en kwam niet enkel "snel een product verkopen". Hij maakte echt wel tijd en maakte er een punt van om zeer goed te informeren. We kregen ook uitleg over zaken die door de isolatie die zij zouden plaatsen niet opgevangen kon worden. Hij was ook de enige die alle muren nagekeken heeft ipv slechts 1. Beide zaken werden door geen enkele andere firma gedaan!

De offerte was duidelijk en hoewel niet te goedkoopste van alle offertes die we hadden ontvangen kozen we toch voor deze firma in de hoop dat het positief voorbezoek zou verder gezet worden in de plaatsing.

De plaatsing zelf verliep heel vlot en kundig. De plaatsers zelf waren heel vriendelijk en correct en hebben netjes werk afgeleverd. Vanaf dag 2 voelden wij zeer goed het verschil in leefklimaat in huis. Geen ijzige muren meer! Tot nu toe alleen maar voordelen van deze investering gehad dus!

Uitgevoerd op 22-01-2021

Thomas

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden klant!

Alles uitgevoerd volgens afspraak! Heel duidelijke uitleg en foto's.
Baas kwam zelf mee tijdens installatie, volgt alles goed op, prima afwerking!
Probeert je niet de duurste modellen aan te smeren maar is eerlijk naar wat je nodig hebt.
Erg tevereden!

Uitgevoerd op 02-12-2020

Kristof

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer goede communicatie

Ik heb bij quinor, reeds meerdere malen ramen besteld. En vanaf dag 1 was de communicatie top. De levering en plaatsing was op tijd en de kwaliteit/prijsverhouding, wauw !! Een verademing in het ramen landschap

Uitgevoerd op 09-01-2021

Kristine

Ramen en deuren

VOLLEDIG AF TE RADEN!

Verkopen wel, maar nadien sta je in de kou! Na contact met klantenservice en heel veel aandringen voor een slotplaat van amper 10€ die gebroken is (slechte kwaliteit en onder garantie), vragen ze 70€ om deze op te sturen zodat je de herstelling zelf kan uitvoeren!! Pure oplichterij!! Kan je even goed je buitenschrijnwerk in een supermarkt aankopen, waar je nog een betere service zal krijgen!

Uitgevoerd op 26-01-2021

karin

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Prima bedrijf.

Duidelijk en eerlijk advies aan een eerlijke prijs. Ook communicatie verliep vlot. Mannen laten alles zeer netjes achter en werk is prima geregeld. Hier mag hij terugkomen.

Uitgevoerd op 04-01-2021

Erika

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, prijs en kwaliteit!

Ik zocht degelijke aluminium ramen en een dubbele deur voor een tiny house in hout gemaakt. Ik kreeg goed advies, toch een beetje anders dan een doorsnee plaatsing in een gewoon huis, en een correcte offerte. De afspraken zijn nagekomen en de plaatsing gebeurde zoals gevraagd. Bij een kleine fout die niet kon ingeschat worden door de plaatser is er meteen een oplossing gekomen en is de aanpassing zonder verdere discussie correct uitgevoerd. Het resultaat is helemaal zoals gevraagd en ik ben zeer tevreden. Glenn is een vriendelijke leverancier die niet enkel een verkoper is, maar ook kennis van zaken heeft.
2 ramen gaan zowel op kip als gewoon open en een heel klein raampje voor de badkamer kon normaal gezien enkel opendraaien, maar men slaagde er toch in om ook dat een kleine kip functie te geven zodat er altijd verluchting mogelijk is zonder extra te moeten voorzien. Helemaal blij!

Uitgevoerd op 23-11-2020

Wim & Nadine

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer mooie afwerking

Super mensen, harde werkers

Uitgevoerd op 18-01-2021

Malafide charlatan

Dakwerken werden slecht uitgevoerd, geen gehoor gekregen en slechts lapmiddeltjes om te sussen...
Procedure ingezet waarop de zonnepanelen ineens niets meer van energie opwekten voor 15 dagen.
Dankzij de rechtszaak te weten gekomen dat de zaakvoerder meerdere bedrijven in het verleden heeft gehad: ragiro, cr-plus, eco-smart (allen failliet) en nu c-energie!!!
De rechtszaak natuurlijk gewonnen en aan het wachten op de rechtzetting, jammer genoeg via deurwaarder, ze puttennhun rechten uit tot de maximum!
Opgelet voor dit bedrijf of zijn toekomstige bedrijven

Uitgevoerd op 07-09-2018

Patrick

Buitengevel isoleren
Geverifieerde klant

top service

vlug en prijs kwaliteit ok

Uitgevoerd op 07-05-2021

Hanne

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Snelle service & duidelijke uitleg

Heel vriendelijk, op korte termijn beschikbaar en geen te moeilijke technische termen. Oplossing aangereikt die ook meteen werkte.

Uitgevoerd op 04-01-2021

Jochem

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer goed advies met duidelijke afspraken

Uitgevoerd op 23-04-2021

Hugo

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Komg afspraak na , geeft goede info

Wij zijn heel erg tevreden van de man die bij ons is langsgekomen. Hij heeft ons overtuigd van zijn product. Geeft eerlijk zijn mening , we kunnen ons dak laten isoleren deze zomer ,enkel nu een voorschot . Wij hopen dat alles net zo goed word geplaatst als de verkoper is.

Uitgevoerd op 17-06-2021

Sanne

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden!

Na het langskomen voor een zeer duidelijk en uitgebreid offertegesprek, beslisten wij onze airco te laten plaatsen door Favor Cool.
De installatie werd heel nauwkeurig en netjes uitgevoerd. Ze waren vriendelijk en namen ook de tijd voor de uitleg van de werking het toestel. Ook qua prijskaartje vallen ze heel goed mee.
Kortom, een aanrader!

Uitgevoerd op 12-01-2021

Xenia

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd

Perfecte uitleg gekregen met welke materialen ze werken. De dag van de werken verliep vlot. De werkmannen hebben alles mooi uitgevoerd en alles netjes opgeruimd. Zeer vriendelijke en hardwerkende werkmannen

Uitgevoerd op 11-01-2021

Geert

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Correcte en snelle service

Via Solvari kwam ik bij Aquagroup uit om mijn defecte waterontharder te vervangen.
De verkoop ging vlot, en een weekje later werd het toestel keurig bij mij geïnstalleerd.
Het water is weer ontdaan van de meeste kalk, wat positief beschermend is voor vaatwasser, wasmachine en dergelijke meer.

Uitgevoerd op 11-01-2021

Fadoua

Aannemers
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Vanaf de eerste kennismaking tot de afwerking zijn wij tevreden van het resultaat.

Uitgevoerd op 11-01-2021

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

goede uitleg en afspraken

werk heel netjes en picobello uitgevoerd.

Uitgevoerd op 11-06-2021

Pol

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Steeds volgens de afspraken.

Advies, bestek en uitvoering. Afspraken zijn steeds uitgevoerd naar afspraak. Advies was correct en drukte zelfs de prijs. Top team.

Uitgevoerd op 14-12-2020

Jan

Ventilatiesysteem

Topwerk afgeleverd

Goede communicatie, correcte prijs, stipte en perfecte uitvoering. Aanrader!!!

Uitgevoerd op 07-12-2020

Elke

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd!

Professioneel advies .
Professioneel geplaatst.

Uitgevoerd op 04-11-2020

client/review.filter

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review