Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Heel goed werk geleverd

Vriendelijke vertegenwoordigster goede afspraken en optijd klaar

Uitgevoerd op 14-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Rudy,
Fijn om te lezen dat u zo positief bent over TNT Renovaties. Bedankt voor het delen van deze goede review!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden!!

Vooraf een duidelijke offerte ontvangen waarbij alle werkzaamheden en materialen keurig omschreven en gespecificeerd waren. Ook werd er goed uitgelegd hoe men te werk ging, wat het rendement van de isolatie zou zijn etc. Op de afgesproken datum keurig een berichtje dat ze onderweg waren naar ons adres en vervolgens de werkzaamheden gedaan. Na afloop alles netjes opgeruimd en daarbij zelfs nog de moeite genomen om het zwembad van de buren schoon te maken zodat de isolatiekorreltjes niet in het filter konden geraken.
Al met al zeer tevreden over het bedrijf en de medewerkers.

Uitgevoerd op 07-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Luc,
Fijn om te lezen dat Isoglobe het werk zo goed heeft uitgevoerd! Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide review en wij hopen dat u veel profijt heeft van zult hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

aan te raden!

Snelle behandeling, zeer vriendelijk en prijs / kwaliteit top, aan te raden!

Uitgevoerd op 19-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Lyssa,
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve review over TNT Renovaties.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari0

Q-net

5
Prijs/kwaliteit
6
Service
1
Afspraken

onbetrouwbare aannemer

De arbeider heeft professioneel werk geleverd, maar de baas is zeer onbetrouwbaar. Hij heeft 3 keer beloofd langs te komen om 2 zaken af te werken. Zonder bericht is hij geen enkele keer geweest. Ook Solvari heeft geprobeerd hem te contacteren maar zonder resultaat. Dus weet, eenmaal je hebt betaald zie je deze aannemer nooit meer terug.

Uitgevoerd op 09-01-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Hard werkend personeel

Werk netjes afgeleverd, alleen de afgesproken data respecteren, voor de rest prima service !!

Uitgevoerd op 14-06-19

Antwoord van Solvari

Beste marc,
Goed om uw positieve feedback te ontvangen over Iso Solutions. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe buitengevel isolatie

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Niet nakomen van beloofde korting

Bij het bespreken van de offerte wordt een korting van 10% beloofd. Op het moment van effectieve bestelling der werken (van een deel van de offerte) zou deze korting niet kunnen worden aangeboden.

Uitgevoerd op 26-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Joris,
We hebben uw reactie besproken met TNT Isolatie. Ze lieten ons weten de volume korting niet toe te passen op een klus van een kleinere omvang. Het is spijtig dat u de werken niet alsnog wenst uit te laten voeren.

Uiteraard wensen we u veel succes met de uiteindelijke uitvoering.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig proper zeer tevreden

Zeer goede advies heel vriendelyk doen alle papierwerk om aanvraag te doen betreft premie enz , op korte termyn op myn aanvraag komen plaatsen , proper netje afgewerkt , en goede voordelige prys ! deze bedryf is voor my een aanrader ,deze kunt je 7 op 7 dagen bellen staan altyd klaar goede service voor my 10op10 Heel tevreden over !!

Uitgevoerd op 15-06-20

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

uitstekend bedrijf

wij zochten een bedrijf dat ons zonnepanelen kon leveren die we zelf zouden monteren.
dit hebben we gevonden bij durasun.
erg goede service en contact ,en op de website vind je alles wat nodig is om zelf de panelen te plaatsen.
ook dat wij op het laatse moment belsloten om de panelen anders te plaatsen dan eerst was overeengekomen werd er totaal niet moeilijk gedaan en kwam er meteen een oplossing.
al met al een bedrijf om mee in zee te gaan.

Uitgevoerd op 31-03-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Zeer stipt, komen alle afspraken na

Goed advies, komen alle afspraken zeer goed na en bij kleine problemen zoeken ze zelf naar een oplossing die voor beide in orde is. Uiterst vriendelijk en goede werkers

Uitgevoerd op 10-03-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden.

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Samen zijn we op zoek gegaan naar de meest geschikte materialen. Geen moeite was te veel om vragen te beantwoorden of offertes aan te passen. Ook is de plaatsing heel snel kunnen gebeuren. Prima vakwerk, waarbij er zeker oog was voor details.

Uitgevoerd op 16-02-19