Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Tamara

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Alle afspraken zijn nagekomen. De werkmannen waren niet van Belgische origine, maar het contact kon vlot verlopen via whatsapp of telefoon. Super tevreden over deze werkers! Alles zeer netjes afgewerkt. Vlot. Op afgesproken datum klaar. Kleine extra kost door een rot stukje, maar eerst netjes foto's en uitleg gekregen over het probleem.

Uitgevoerd op 09-07-2021

Ellen

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

schandalig slechte afwerking

slechte afwerking van de geplaatste ramen. (geen opvulling aan de zijkant van de raamkozijnen) Geen aansluiting van de elektrische rolluiken, daar moesten we zelf nog voor zorgen Geen slot en een gat (!) in de voordeur, nog weken op een nieuwe voordeur moeten wachten Slechte doorgave van het benodigde aantal parkeerplaatsen (zelfs een nodig op een feestdag??) Geen voorziening van een cijferslot bij de elektrische poort (stond wel in de offerte)

Uitgevoerd op 23-05-2020

Sarah

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer mooi resultaat

Goede uitleg. Werken netjes uitgevoerd. Sympathieke medewerkers. Prima opvolging.

Uitgevoerd op 15-09-2021

Danny

Ramen en deuren

na verkoop en service: waardeloos !

Deurslot afregelen: 175 euro, als je dan vraagt hoeveel tijd het inbeslag neemt: 1u30 werk, op 25 min was de hersteller weg, als je dan vraagt om 1uur werktijd in mindering te brengen op de factuur kan dit niet, forfetair bedrag laten ze achteraf weten en vermelden ze niet op de offerte of in de algemene voorwaarden. Dit zijn frauduleuze praktijken en pure oplichterij, een goede raad: blijf daar weg !

Uitgevoerd op 01-09-2021

sandy

Dakwerken

onprofessioneel!

wij hebben offerte van mei 2019. Wij hebben een voorschot van 10.000€ betaald. Vinden telkens excuus om niet te moeten komen. En reageren zelfs niet meer op onze telefoontjes! Een echte schande! Heel onprofessioneel! Geld opstrijken en niets meer laten horen!

Uitgevoerd op 31-05-2019

Tine

Plat dak repareren
Geverifieerde klant

OK resultaat, slechte communicatie

Het resultaat van de renovatie van het plat dak en de vochtbestrijding was goed.
De weg daar naartoe was vol hindernissen. Communicatie met ons en met elkaar was verschrikkelijk.
Email werkt niet, enkel telefonisch krijg je dingen gedaan. Eisen in de voorwaarden blijken onnodige kosten.
Bij de vochtbestrijding veroorzaken ze schade bij ons en de buren. Aannemer A belooft overleg per email om het op te lossen, maar beantwoord de email nooit. Aannemer B belooft te komen kijken, maar zien we nooit. Aannemer C weet van niets en lost het zonder overleg, weliswaar heel netjes, op.
Zelfde communicatie probleem bij het dak: aannemer A communiceert blijkbaar niet met werkmannen en aannemer C waardoor deze hun plannen moeten aanpassen.
Ons vertrouwen werd met elke communicatie een stuk minder. Jammer want het resultaat achteraf was goed.

Uitgevoerd op 06-09-2021

Tine

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Goed werk, slechte communicatie

Het resultaat is goed. De uitvoering was ok. De communicatie met ons en binnen team was verschrikkelijk. Emails werkten niet. Je moest hen telefoneren om dingen in orde te brengen. Op papier werden parkeerplaats en specifieke watertoevoer geëist die niet gebruikt werden. Kosten voor niets dus. 1ste dag 1 uur te laat zonder bericht. Aannemer A had aan aannemer B blijkbaar niet doorgegeven dat er extra isolatie geplaatst moest worden, waardoor ze extra werk hadden. Aannemer zie dat werkmannen tot 18u zouden doorwerken, maar zodra deze vertrok, vertrokken de werkmannen binnen het half uur ook. Hierdoor moesten ze extra halve dag komen (gelukkig zonder extra kosten voor ons). Luchtafvoer werd veranderd zonder uitleg. Enzovoort. Als we dan uitleg vroegen, was men wel super vriendelijk. Maar het vertrouwen zonk elke keer een beetje meer, ook door combinatie met hun vochtbestrijden project. Geen fijne ervaring.

Uitgevoerd op 06-09-2021

Natalie

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles verliep vlot, vanaf het opmaken van de offerte tot en met de oplevering. Glenn is heel begaan met zijn klanten en volgt alles nauwgezet op. Hij is ook op elk moment bereikbaar voor bijkomende vragen. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen. Zeer goede kwaliteit aan een correcte prijs.

Uitgevoerd op 01-07-2021

greg

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Kwaliteit en top medewerkers!

Werk is zeer goed uitgevoerd. Eerlijk advies/ eerlijke mening of het nu positief of negatief nieuws is, er wordt niet naar de mond gepraat en dat is geweldig. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Vraagt tussentijds naar wensen van de klant. Zeer vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen.

Uitgevoerd op 03-06-2021

Jasper

Spouwmuren isoleren
Aanbevolen door klant

Correct met prima nazorg

Uitvoering en opvolging zonder zorgen zowel praktisch als administratief

Uitgevoerd op 23-11-2020

Jef

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles prima afgewerkt proper achter gelaten.

Uitgevoerd op 05-09-2020

Silvano

Spouwmuren isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden , zeer professioneel

Alles gedaan volgens afspraak , zorgen voor papierwerk , zorgen dat alles netjes zuiver en opgeruimd is. Geven aan wat wel en niet kan vanwege spouwdiepte. Zeer professioneel personeel , bedrijf dat alleen maar aan te raden is voor dit werk !

Uitgevoerd op 05-06-2018

Mirjam

bekleding van een buitenmuur
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Op basis van een eerdere opdracht bij mij (renovatie van plat dak) heb ik opnieuw voor jullie gekozen voor het uitbekleden van een buitenmuur met epdm.
Ik ben heel tevreden over deze firma zowel op vlak van communicatie als op vlak van uitvoering van de werken. Alles wordt heel mooi afgewerkt, werknemers zijn vriendelijk, werf wordt opgeruimd, duidelijke afspraken,... .

Uitgevoerd op 28-08-2021

Keith

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Erg goed, MAAR...

Heel erg tevreden van:
* de gemaakte afspraken
* Het geleverde werk (echt top)

Ontevreden:
* Absoluut geen begeleiding om het kluwen van de premies te doorspartelen.
Dit is letterlijk trek je plan.
Tot de factuur betaald is en dan dan geen hulp meer.
Echt wel een minpunt want niet iedereen kent de regels...

Uitgevoerd op 01-04-2021

Aanbevolen door klant

Correct op alle gebied

Werk snel en correct uitgevoerd. Heel vriendelijke mensen. Een aanrader op alle gebied, ook prijs.

Uitgevoerd op 09-06-2021

Aanbevolen door klant

Mooie afwerking. Goeie prijs !

Was een delicaat werkje. Hebben dit mooi opgelost door via het dak onder de pannen te gaan ipv via de muur.
Aan te raden installateur!
Beste prijs mooie installatie

Uitgevoerd op 14-06-2021

Emmanuel

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Slordig en vuil afgewerkt.

De werken waren op 2 dagen gepland maar hebben minder dan een dag geduurd. Dan is €3.400 wel heel snel verdiend.
Bij de werken zelf werd er een electriciteitskabel geraakt en dat werd snel onder een plastieken velletje gestoken en opgevuld met cement zodat ik het niet meer kon controleren. De afwerking was erg slordig, ook maar halve opkuis van de werk na het werk. Enkele weken later bij de hevige regenbuien in Juli kwamen we erachter dat de werkmannen hun restanten van epoxycement hadden uitgekapt in onze afvoergoot. Daar was alles vastgekoekt zodat het water niet meer wegkon en heb ik er alles met een krabber moeten afschrapen.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf dat ik aan niemand zal aanbevelen. Ook het oorverdovend stilzwijgen van de verkoper nadat ik mijn klachten had doorgegeven aan het bedrijf zijn me een doorn in het oog. Contract getekend en dan besta je niet meer. Foei.
Een ontgoochelfde klant.

Uitgevoerd op 30-06-2021

Monica

Ventilatiesysteem
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Proper gewerkt , veel info

Op tijd aangekomen , kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen , zeer professioneel

Uitgevoerd op 13-08-2021

pierre

Airconditioning
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, aanrader.

Het plaatsen van de airco's is heel keurig uitgevoerd door vriendelijke monteurs met kennis van zaken. Afgesproken prijs is voor 100% gerespecteerd.

Uitgevoerd op 12-08-2021

Willy

Een grote klucht firma is TRYBA

Veel beloven

Veel beloven tot de dag zelfs voor de plaatsing wordt je opgebeld dat de plaatsing doorgaat, maar er is een probleem er is iets niet geleverd, moet je weten dat die deur 6 maanden ervoor is besteld.
Maar op de dag van plaatsing dat ze je via een mailtje laten weten dat ze niet komen omdat er NIETS is geleverd, ze dan ook niet bellen
HOE KAN ZO EEN FIRMA BLIJVEN BESTAAN

Uitgevoerd op 13-08-2021

Ben

Cv-ketel installeren of vervangen

Jodiko nv

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vlot afgesproken

Minpuntje: compressievat zat niet in de offerte; dus eindfactuur lag wat hoger dan verwacht.
verder vriendelijke vertegenwoordiger (Raf) met een duidelijke uitleg.
werkmannen waren nogal kort van uitleg, maar hebben gedaan wat ze moesten doen.
hier en daar kleine puntjes die misschien wat netter konden, maar dat is muggenzifterij. :)
zéér tevreden!

Uitgevoerd op 11-07-2020

Rita

EPC keuring en keuring elektrische installatie
Aanbevolen door klant

Keuringen naar wens verlopen

Medewerkers waren op de afgesproken tijd ter plaatse . Gedroegen zich correct .
Deden hun werk professioneel .
Enkele dagen later ontving ik reeds de attesten .

Uitgevoerd op 02-08-2021

Gaetan

EPC keuring

Zeer degelijke firma. Topper!

Super aangename kennismaking en samenwerking. Altijd bereikbaar via e-mail en gsm. Snel antwoord op mijn vragen. Professionele opvolging. Top team! Zeker een aanrader! Merci House Check

Uitgevoerd op 07-07-2021

An-Sofie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden. Goede communicatie.

Heel vriendelijk, heel vlot een afspraak kunnen maken en goede communicatie. Aanrader!

Uitgevoerd op 02-08-2021

Heiko

Septische put ruimen of Regenput reinigen
Aanbevolen door klant

op tijd, snel, goede kwaliteit

Op tijd, snel en goede kwaliteit, niets meer en niets minder is wat je van een professional verwacht.

Uitgevoerd op 04-08-2021

Christ

Omvormer vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle service, correcte offerte

Werken goed en proper uitgevoerd

Uitgevoerd op 26-07-2021

Morris

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

nauwkeurig , vriendelijke plaatsers

Alles is volgens afspraak verlopen , integendeel , nog tien dagen vroeger dan afgesproken. Zeer vriendelijke en behulpzame plaatsers .Hebben alles zeer proper achtergelaten . Een echte aanrader !!!

Uitgevoerd op 16-07-2021

Nancy

Airconditioning installeren of vervangen

alles zoals afgesproken

medewerkers werkten netjes en professioneel waren vriendelijk en voldoend uitleg gekregen

Uitgevoerd op 26-07-2021

Rudy

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Zeer betrouwbaar

Alle afspraken werden correct nageleefd.
Het werk werd professioneel uitgevoerd met zorg voor detail.
De begeleiding om de juiste keuze te maken was top; niets werd opgedrongen of geforceerd.
Ook de service achteraf was geen loze belofte maar een echte bezorgdheid voor de klant, die voor de firma meer is dan een afnemer van een product.

Uitgevoerd op 27-07-2021

Rik

laadpaal
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op de afspraak

Geen opmerkingen prima werk.

Uitgevoerd op 16-07-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review