Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Elias

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Super en snel werk!

Zaterdag langsgekomen voor de muur te bekijken.
Maandag erop direct de muur komen pleisteren op een snelle/professionele/propere manier. Kon niet beter!

Uitgevoerd op 30-01-2023

Arne

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel & kwaliteitsvol!

Kristof van Jaro-Bouw is een ongelooflijk betrouwbare, sympathieke, stipte vakman met kennis van zaken. De samenwerking verliep heel vlot, alles werd goed afgewerkt en de communicatie verliep vlot. Bedankt aan hem en zijn collega! Wij gaan zeker nog samenwerken.

Uitgevoerd op 13-01-2023

Tim

Keuken renoveren
Aanbevolen door klant

Vakman aan goeie prijs

Alia is heel professioneel, een echte vakman. Hij heeft chappe gedaan en tegels gelegd in onze keuken. Hij is polyvalent, oog voor detail en fierheid over zijn werk.

Uitgevoerd op 04-01-2023

Mireille

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zéér tevreden

Alles tiptop in orde: stipt, vriendelijk, nauwkeurig, ordelijk, werkers, ….
Enfin, PRACHTIG!

Uitgevoerd op 28-12-2022

Arseen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

planning en plaatsing dik ok

alle afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 08-12-2022

Gust

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Heel tevreden of het werk van Sani-Klima en de communicatie verliep heel vlot. Ook de elektriciteit werd helemaal in orde gemaakt. Kan Sani-Klima zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 23-09-2022

jerry

asbest verwijderen
Aanbevolen door klant

Een echte aanrader!

Ik sta versteld van hoe professioneel deze aannemer te werk gaat vanaf het plaats bezoek tot zelfs na de werken klaar waren stonden zij voor me klaar met alle nodige info en ondersteuning. Ik heb door hun het asbest uit mijn kelder laten verwijderen en dit hebben ze op een zeer korte tijd kunnen doen en zonder het afwijken van de veiligheid normen!
Bedankt Renovatie meesters en tot in de toekomst. 😉

Uitgevoerd op 30-11-2022

Kelly

Vervangen gascondensatie ketel
Aanbevolen door klant

Top vakman!

Het is de dag van vandaag nog moeilijk om goede vakmannen te vinden. En gelukkig is Ivan daar nog iemand van! Betrouwbaar, geeft goede voorbereidende informatie, kent zijn vak, maakt goede afspraken en komt die ook na. De plaatsing is heel vlot en netjes verlopen! Écht vakmanschap met een glimlach en goede uitleg. Ook de dag erna ben ik nog even gebeld of alles nog in orde was. Dus van A-Z prima begeleiding en hulp.
Prijs-kwaliteit heel goed! Ik ben ontzettend blij dat er nog vakmannen zoals Ivan zijn.

Uitgevoerd op 16-12-2022

Frank

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Weinig woorden,het zijn de beste,mooie afwerking aardige en vriendelijke werklui,in een woord DE BESTE !!!!!!!!!

Uitgevoerd op 02-08-2020

Danny

Waterontharder installeren of vervangen

Professioneel en snel

Alles zoals afgesproken

Uitgevoerd op 15-12-2022

Johan

dakrenovatie
Aanbevolen door klant

correct en op tijd

Alles is zeer goed verlopen, we hebben een moeilijk dak met vele hoeken en kanten maar alles werd zeer goed opgelost. Nu na 6 maanden ziet alles er nog nieuw uit en geen gebreken. Ik had liefst 6 offertes gekregen en dit was dan nog de beste. Het enige minpuntje was het feit dat er plots drie dagen niemand te bespeuren was en dat kwam omdat de werfleider hals over kop naar Turkije moest vertrekken door familiale omstandigheden. Echter ik werd niet verwittigd maar heb zelf na 3 dagen eens nagevraagd. De vierde dag was iedereen terug aanwezig. A propos, de werken werden uitgevoerd door Tsjetsjenen waarvan werfleider zeer goed nederlands kon en de baas een belg.

Uitgevoerd op 30-06-2022

Iryna

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Goede werk!

Mannen kennen eigen werk heel goed! 90 vierkante meters in 2 dagen geisoleerd en afgewerkt met crepie.

Uitgevoerd op 21-10-2022

Alain

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Goede service

In tegenstelling tot andere recensies, ervaar ik wel een goede service. Werd via telefoon snel ingelicht over de mogelijkheden, waarna we een afspraak hebben vast gelegd.

Uitgevoerd op 10-11-2022

Axelle

Elektriciens
Aanbevolen door klant

Keurig

Bedankt voor het keurig in orde brengen van de verschillende elektriciteitswerken in ons huisje!

Uitgevoerd op 14-12-2022

Myriam

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Mensen met hart voor hun werk

Professionele werkers, proper lieten geen rommel achter en ik ondervond geen hinder en lawaai. Het voornaamste een fijne afwerking . Ben zeer tevreden . Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. Zeer goede uutleg en hulpvaardig bij de administratieve beslommeringen zoals de bouwaanvraag.

Uitgevoerd op 05-10-2022

Kizi

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden. Komt afspraken na.

Heel vriendelijk en professioneel in het werk. Heel goed werk geleverd en netjes afgewerkt. Goede prijs/kwaliteit

Uitgevoerd op 03-12-2022

Ingo Jajeji

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakkundig

Proper en vakkundig werk .

Uitgevoerd op 21-05-2022

Heidi

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Snel en proper

Op zeer korte termijn geholpen.
Een man met jaren ervaring,dat merk je meteen.
Laat alles proper achter.
Doet zijn werk met plezier en een leuke babbel erbij.
Kortom, een echte aanrader!
Bedankt Lesley.

Uitgevoerd op 01-04-2022

Mira

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Bovendien een sympathieke man met de nodige humor.

Uitgevoerd op 01-04-2022

Deirdre

Loodgieter

Erg tevreden

Op minder dan week tijd correcte offerte en afspraak al kunnen vastleggen de week erop. Zeer goed advies gekregen en erg tevreden met het eindresultaat. Wij komen zeker terug bij Les met ons volgend project.

Uitgevoerd op 01-04-2022

Kenny

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Ondertussen al enkele jaren klant. Zeer tevreden van onze installatie die 8 jaar geleden werd geplaatst door LCCV en de service die we al die tijd gekregen hebben.

Uitgevoerd op 01-04-2022

Luc

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Uitstekende vakkundig werk

Zeer goede en kundige voorlichting.
Duidelijke offerte en zeer klexible voor de tijd vd werkzaamheden.
Vakkundig gewerkt en tot in de puntjes verzorgd.
Betreft bekleding complex pyramide dak mit PIR platen
Keurige vakmensen, alles netjes afgewerkt en opgeruimd
Alle afspraken 100% in orde en op alles mooi op en in de tijd.

Uitgevoerd op 10-12-2022

Zeer tevreden

Super tevreden over de vriendelijke en professionele aanpak! Ik kreeg steeds duidelijke info.
Ik zou het bedrijf zeker aanraden!

Uitgevoerd op 09-12-2022

Jan

Zonnepanelen installeren

Mooi werk afgeleverd

Zeer proper werk geleverd.
Ik had wat zorgen over de afwerking nog voordat de werken begonnen, maar dat was volledig onterecht!
Op een dikke halve dag was de klus geklaard door een team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Uitgevoerd op 07-12-2022

Nic

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant

Professionele service

professioneel advies, op zoek naar oplossingen en flexibel in de uitvoering
prijs volgens de gemaakte afspraken
bereid om in te gaan op wijzigingen in de uitvoering naarmate de werken vorderen
discreet in de uitvoering
veel ervaring en probleemoplossend vermogen
algemene verbouw- en karwijwerken (isolatie, gyproc, bezetting, schilderwerken,...)

Uitgevoerd op 06-10-2022

Fernand

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Isolatie van zolder en kruipruimte

Betrouwbare, gemotiveerde, harde werkers met kennis van zaken. Zij komen hun afspraken correct na. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aan te bevelen.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Kris

Buitengevel isoleren / bekleden

Fantastisch werk geleverd

Projectleider en arbeiders kan je nergens beter vinden!!!!!!
Planning minder tevreden van

Uitgevoerd op 30-11-2022

Linde

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer correct en mooi werk! Top!

Goed advies gekregen. Goede communicatie en goed bereikbaar bij eventuele vragen. Vlot doorgewerkt en zeer mooi afgewerkt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Vele mensen stoppen in de straat om onze gevel te bewonderen. Al vele mooie commentaren gekregen van buren en anderen.

Uitgevoerd op 24-10-2022

Veerle

Geverifieerde klant

zeer tevreden

goed uitgevoerd volgens afspraak, goed advies, professioneel, goede service

Uitgevoerd op 26-11-2022

Jolien

Dakonderhoud
Aanbevolen door klant

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken dak en gevelreiniging.

Uitgevoerd op 12-11-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review