Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig, heel vriendelijk

Hebben op voorhand goede uitleg over alles gekregen, prijs, materialen en hoe alles gaat verhopen. is een heel vlotte samenwerking wordt ook steeds direct van alles op de hoogte gebracht. De werken zijn wel nog bezig maar wij zijn tevreden klanten.

Uitgevoerd op 02-09-2019

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
1
Afspraken

Planning loopt helemaal verkeerd

Verkoop en werkmannen doen fantastisch werk, hoofd van de planning zeer onbeleefd, doet uitspraken die echt niet ok zijn. Door hem krijgt de firma Ecocoon een slechte naam. Heb spijt dat ik met deze firma in zee ben gegaan. 1 jaar op voorhand voorschot betaald en datum afgesproken, kunnen op deze datum niet meer komen omwille van technische problemen. Je wordt zeer laat hiervan op de hoogte gesteld en krijg de uitleg dat je een nieuwe afspraak krijgt wanneer dit in de planning past want grote werken gaan voor. Alle werkmannen die na hen moeten komen moet je dan opschuiven. Indien je dit meld wordt hoofd van de planning zeer onvriendelijk en behandelen ze u als de slechte klant.

Uitgevoerd op 20-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Stefanie,
Dank u voor de beoordeling die u heeft gegeven over Ecocoon. Omdat u niet helemaal tevreden bent hebben we de situatie met ze besproken. Ze hebben ons onderstaande laten weten.
We hopen dat u veel plezier en profijt van de dakisolatie zult beleven.

vriendelijke groet,
Jasper van Solvari

Antwoord van Ecocoon BVBA

Een technisch defect aan de machine heeft op het laatste moment voor een vertraging gezorgd. Wij hebben onze uiterste best gedaan en hebben binnen de 24u toch nog kunnen uitvoeren. Verdere processen, zoals de premiedocumenten, werd juist voor u versneld. Enig onvriendelijk gesprek herkennen we ons niet in, maar willen we desondanks excuus voor aanbieden.

3
Prijs/kwaliteit
1
Service
3
Afspraken

Onprofessioneel en onvriendelijk

Op zich is de plaatsing van dakisolatie goed verlopen en afgewerkt. Echter heeft onze loodgieter vastgesteld dat bij het plaatsen van dakisolatie te sterk gewrongen en getrokken was aan onze ventilatieschacht waardoor deze was los gekomen. Dit was echter goed verstopt achter de dakisolatie zodat dit niet meer te zien was. Indien onze loodgieter dit niet had opgemerkt hadden we vochtige lucht tussen onze dakpannen en dakisolatie gezogen wat op termijn gegarandeerd voor vochtproblemen had gezorgd (zie foto)

Nadat dit was vastgesteld wouden wij dat onze loodgieter de ventilatie eerst zou herstellen waarna wij TNT renovaties zouden informeren om het verwijderde paneel dakisolatie te herstellen. Uiteraard wilden wij het restbedrag pas na herstel volstorten. In plaats van verontschuldiging voor ongemak werden ze bij TNT renovaties bijzonder onvriendelijk en wilden ze meteen hun geld zien. Een schandalige reactie die ik nooit zal vergeten.

Uitgevoerd op 12-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Lieselotte,
Dank u voor het delen van uw ervaring. We hebben het besproken met TNT Renovatie.
Deze lieten ons weten te betreuren dat ze niet zelf hebben kunnen herstellen, aangezien werkzaamheden uiteraard onder garantie vielen.
Wel geven ze aan blij te zijn dat u tevreden bent over de verdere afwerking.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

snel, proper en enthousiast !

Na een duidelijke uitleg van de verkoper Alain EN een bezichtiging van een huis waar deze installatie gebruikt werd, volgde de installatie al snel. Ik merkte amper dat ze bij ons aan het werk waren ! Zo proper, vriendelijk, snel :) Het personeel van Eco-Planet was top !

Uitgevoerd op 07-05-17

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Heel goed werk geleverd

Vriendelijke vertegenwoordigster goede afspraken en optijd klaar

Uitgevoerd op 14-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Rudy,
Fijn om te lezen dat u zo positief bent over TNT Renovaties. Bedankt voor het delen van deze goede review!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden!!

Vooraf een duidelijke offerte ontvangen waarbij alle werkzaamheden en materialen keurig omschreven en gespecificeerd waren. Ook werd er goed uitgelegd hoe men te werk ging, wat het rendement van de isolatie zou zijn etc. Op de afgesproken datum keurig een berichtje dat ze onderweg waren naar ons adres en vervolgens de werkzaamheden gedaan. Na afloop alles netjes opgeruimd en daarbij zelfs nog de moeite genomen om het zwembad van de buren schoon te maken zodat de isolatiekorreltjes niet in het filter konden geraken.
Al met al zeer tevreden over het bedrijf en de medewerkers.

Uitgevoerd op 07-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Luc,
Fijn om te lezen dat Isoglobe het werk zo goed heeft uitgevoerd! Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide review en wij hopen dat u veel profijt heeft van zult hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

aan te raden!

Snelle behandeling, zeer vriendelijk en prijs / kwaliteit top, aan te raden!

Uitgevoerd op 19-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Lyssa,
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve review over TNT Renovaties.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari0

Q-net

5
Prijs/kwaliteit
6
Service
1
Afspraken

onbetrouwbare aannemer

De arbeider heeft professioneel werk geleverd, maar de baas is zeer onbetrouwbaar. Hij heeft 3 keer beloofd langs te komen om 2 zaken af te werken. Zonder bericht is hij geen enkele keer geweest. Ook Solvari heeft geprobeerd hem te contacteren maar zonder resultaat. Dus weet, eenmaal je hebt betaald zie je deze aannemer nooit meer terug.

Uitgevoerd op 09-01-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Hard werkend personeel

Werk netjes afgeleverd, alleen de afgesproken data respecteren, voor de rest prima service !!

Uitgevoerd op 14-06-19

Antwoord van Solvari

Beste marc,
Goed om uw positieve feedback te ontvangen over Iso Solutions. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe buitengevel isolatie

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Niet nakomen van beloofde korting

Bij het bespreken van de offerte wordt een korting van 10% beloofd. Op het moment van effectieve bestelling der werken (van een deel van de offerte) zou deze korting niet kunnen worden aangeboden.

Uitgevoerd op 26-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Joris,
We hebben uw reactie besproken met TNT Isolatie. Ze lieten ons weten de volume korting niet toe te passen op een klus van een kleinere omvang. Het is spijtig dat u de werken niet alsnog wenst uit te laten voeren.

Uiteraard wensen we u veel succes met de uiteindelijke uitvoering.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solari