Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Antonius Verhoeven

proper , alles goedafgedekt , ok

enkel wacht ik nog op de totale factuur.

Uitgevoerd op 09-01-2020

Nathalie Verachtert

Dakisolatie

Zeer tevreden!

De verkoper gaf ons goed advies. De werken werden binnen een mooie tijd afgeleverd zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 17-10-2019

Paul De Ost

Cv-ketel installeren of vervangen

Correct in afspraken en uitvoering

Professioneel werk door vakmensen

Uitgevoerd op 08-01-2020

Ann Engels

Vochtbestrijding

Zeer tevreden!

Eerlijk, vriendelijk, zeer proper, werken erg hard door. Houden zich steeds aan de afspraken. Prima werk geleverd!

Uitgevoerd op 05-07-2020

Carl Piron

Waterontharder installeren of vervangen

Nauwkeurig en snel

Snel ter plaatse voor opmeting alvorens offerte te maken. Offerte bekomen binnen de 2 dagen daarna
Werk uitgevoerd binnen 10 dagen na offerte. Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitgevoerd op 23-12-2019

Hanny Schoolaert

Zonnepanelen installeren

nauwkeurig en correct

alles werd afgewerkt zoals afgesproken

Uitgevoerd op 20-09-2019

Willem Sonneville

beetje stroef in communicatie

bleken bij nader kennismaking allemaal polen te zijn, zodat dat wel te verklaren was,dat telefonisch communiceren
wat moeilijker was. De belg van de eerste maal bij het contract hebben we niet meer gezien . Je voelt je toch wel wat in de steek gelaten !

Uitgevoerd op 15-10-2019

Ynse Krols

Zonnepanelen installeren

Snel, goed geïnformeerd,

De verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen en offertes te maken. De firma heeft correct en tijdig gecommuniceerd over de plaatsing. En de plaatser heeft goed en nauwkeurig werk geleverd.

Uitgevoerd op 07-10-2019

J. Tomaroy

Op tijd,snel, afwerking minder

Technieker kwam op tijd maar de afwerking kon beter (voegen). Er waren schade tijdens uitvoeren van de werken. Bevestigingshaken van dakgoot kapot , (tijdens uitrijden van vrachtwagen waarschijnlijk)schade aan mijn oprit (paal beschadigd).Maar bedrijf heeft mij hier wel terug gecontacteerd om een oplossing te bieden dus dat is wel positief vind ik .Snelle en vlotte communicatie na het uitvoeren van werken over mijn opmerkingen en vragen.

Uitgevoerd op 04-12-2019

emiel mertens

Zonnepanelen installeren

altijd gemaakte afspraken gerespect

alles gezegd

Uitgevoerd op 14-11-2019