Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Geverifieerde klant

Top bedrijf

Hele fijne eigenaars heeft dit bedrijf, de werkzaamheden worden perfect uitgevoerd en alles wordt netjes achtergelaten.
Ons dak ziet er weer proper uit en we zijn erg tevreden over tevens het 2/3 jaarlijks onderhoud besproken welken door hun ook wordt uitgevoerd.

Uitgevoerd op 05-03-2024

Sylvie

Schoorsteen
Geverifieerde klant

Vegen schoorsteen (pelletkachel)

Snel en proper gedaan! Met attest voor de brandverzekering. Ik ben tevreden en het is zeker een aanrader! 👍🏻

Uitgevoerd op 05-03-2024

Paul

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

onderhoud ketel

Ik veronderstel ,dat het onderhoud goed is uitgevoerd. Maar, ik wacht nog altijd op een bewijs van betaling, daar ik cash heb betaald. Hij ging mij dit per mail bezorgen ???

Uitgevoerd op 05-03-2024

Christophe

Dakgoten
Geverifieerde klant

Topbedrijf

Heel vriendelijk aan telefoon en via mail, snel een afspraak kunnen krijgen, stipt op tijd hier om de werken uit te voeren, volledig voorzien van alle materiaal en een schitterend werk verricht. Wat kan ik nog meer zeggen?

Uitgevoerd op 05-03-2024

sarah

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Vertrouwen hersteld na mooi eindresultaat

Na mijn eerste review, zou ik graag een tweede willen toevoegen om duidelijk te maken dat de aannemer alles eraan gedaan heeft om de bouw zo snel mogelijk af te leveren en met een mooi eindresultaat tot gevolg.

Uitgevoerd op 04-03-2024

Jimmy

Elektriciens
Geverifieerde klant

Correct

Stijn is uitgebreid en correct in de afhandeling van de offerte aanvraag én de uitvoering van de opvolgende werken. Ik zou hem bij een ieder aanraden om werken uit te voeren.

Uitgevoerd op 04-03-2024

Kurt

Led-­verlichting
Geverifieerde klant

Ledverlichting geplaatst

Zeer prachtig werk geleverd en ook zeer klantvriendelijk chapeau Kevin, en nogmaals Bedankt voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben

Uitgevoerd op 04-03-2024

Barbara

Schoorsteen
Geverifieerde klant

Tevreden

Goede communicatie, snelle service

Uitgevoerd op 04-03-2024

Geverifieerde klant

Duidellijke offerte

We hebben van deze firma een goed omschreven offerte ontvangen.
De werken zijn echter door omstandigheden voor onbepaalde tijd uitgesteld

Uitgevoerd op 04-03-2024

alain

Schoorsteen
Geverifieerde klant

vernieuwing zink rond schoorsteen

Snel en correct uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-03-2024

David

Gyprocwerken

Afwerking En Interieur Janssen bv

Geverifieerde klant

TOTAAL NIET AAN TE RADEN

I would never recommend this company.
1-person company for which he has a young man of 16-17 with no experience as assistant.
With us, they started in December and they still haven't finished yet. In 3 months they have worked a maximum of 1 week and never more than 5 hours a day.
They always asked for money in advance. We gave him 75% of the budget. They have worked for 25% of what was budgeted.
One day they came to work and without saying anything, they left and have not contacted us again.
Calls, messages, certified letters... and he is not ashamed to respond.
ANTONY JANSSEN is a SCAMMER.
DON'T EVER HIRE HIM!

Whoever wants more details, can always contact me

Uitgevoerd op 03-03-2024

Marc

Schilders
Geverifieerde klant

Professioneel werk

Geeft goede uitleg wat er precies moet gebeuren om tot een professioneel resultaat te komen. Geeft goede uitleg in verband met de verschillende behandelingsmogelijkheden. Volgt goed de afgesproken planning. Zeer goede communicatie.

Uitgevoerd op 03-03-2024

Marc

Dakisolatie
Geverifieerde klant

TOP

over de uitgevoerde werken van VVBRANDE kan ik kort zijn: TOP
goede prijs, prima afwerking, prachtige service

Uitgevoerd op 03-03-2024

Dirk

Hoveniers
Geverifieerde klant

Mismatch

Geen problemen met de aanbieder op zich, maar dit lijkt een totale mismatch voor ons project als ik de categorieën bekijk waarvoor Niels in aanmerking komt (https://www.solvari.be/nl/bedrijven-overzicht/tuinaanleg-everaert)

Uitgevoerd op 03-03-2024

Jef

Vloerisolatie
Geverifieerde klant

kruipkelderisolatie

correct, zakelijk bedrijf

Uitgevoerd op 03-03-2024

Jef

Vloerisolatie
Geverifieerde klant

kruipkelderisolatie

bedrijf werkt correct,
vertegenwoordiger valt terug op zijn ervaring, technisch blijft hij op de vlakte

Uitgevoerd op 03-03-2024

Jan

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isoleren zolder

correcte offerte na bezoek ter plaatse
correcte prijsafspraken
correcte uitvoering
correcte administratie voor aanvraag van de premie

Uitgevoerd op 01-03-2024

Stijn

Spouwmuren isoleren
Geverifieerde klant

Verkoopscontact

De communicatie met Joffrey Schorreels verliep zeer goed. Heel goede en correcte uitleg bij het eerste bezoek alsook nadien telkens zeer snel mijn vragen beantwoorden. De offerte is zeer gedetailleerde en je krijgt direct ook al de nodige info over de materialen. Wat mij betreft zeker de moeite waard om een offerte op te maken.

Uitgevoerd op 01-03-2024

Martine

Pro-Nova

Topwerk afgeleverd!

Correcte offertes. Houden zich aan de afspraken. Volgen alles zeer goed op. Altijd bereikbaar. Heel mooie afwerking. Top!

Uitgevoerd op 01-03-2024

Eduard

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

uitbreiding zonnepanelen

alles in orde en goed geregeld

Uitgevoerd op 29-02-2024

conny

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Opstijgend vocht buitenmuur

Heel vriendelijke jongens en heel goed in orde.

Uitgevoerd op 29-02-2024

Emiel

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Goed

Factuur ?

Uitgevoerd op 29-02-2024

Ronny

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen

Zeer tevreden. Goede service. Van het eerste contact tot de oplevering steeds correct en een goede communicatie.

Uitgevoerd op 28-02-2024

Frank

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Nooit gezien

Is nooit komen opdagen op zijn afspraak met ons

Uitgevoerd op 28-02-2024

Martin

Spouwmuren isoleren
Geverifieerde klant

Insufflation de la coulisse avec Pure Floc KD de Ursa

Bonne coopération avec l’entreprise Isoqual. Les travaux ont été très bien réalisés. Un excellent rapport qualité-prix.

Uitgevoerd op 28-02-2024

Ronny

Nieuwe vloer leggen
Geverifieerde klant

Laminaatvloer leggen en schilderwerken

Heel tevreden over het team van Moukafih. Gedetailleerde offerte, eerlijke prijzen, alles mooi afgewerkt. Zeer vriendelijke mensen, heel flexibel en altijd bereikbaar. Aangenaam om mee samen te werken.

Uitgevoerd op 28-02-2024

WALTER

Schoorsteen
Geverifieerde klant

Schoorstenen renoveren

Goede uitleg bij de offerte en stipte naleving ervan. Afspraken werden correct gerespecteerd en het verloop van de werken verliepen zeer goed.
Opruiming van het uitslijpen en opvoegen zeker in orde. Ben tevreden.

Uitgevoerd op 27-02-2024

Hanne

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Plaatsing condensatieketel

Zeer tevreden over jullie manier van werken! Makkelijk bereikbaar via mail/telefoon, geven eerlijk advies, correcte en betrouwbare vakmannen.

Uitgevoerd op 27-02-2024

Frédéric

Pro-Nova

Pro-Nova

Het is de derde keer dat we samen met Pro-Nova werken en blijven tevreden over hun werk en materialen. Wij kunnen deze firma alleen maar aanraden. Prijs/kwaliteit zeer goed

Uitgevoerd op 27-02-2024

Edmond

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Voorgevelbehandeling

Topservice van hun vertegenwoordiger Seyfi Akcinar,net voorkomen met een zeer goede uitleg en met voldoende materiaal om alle fase 's aan te tonen,echt een topper.

Uitgevoerd op 26-02-2024

Filter reviews