Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Sofia

Composiet terras
Geverifieerde klant

Vriendelijk en behulpzame

Vriendelijk, correct en bied interessanten oplossingen aan

Uitgevoerd op 15-06-2024

Sofia

Composiet terras
Geverifieerde klant

Vriendelijk en snel

Heel vriendelijk en hulpzam

Uitgevoerd op 15-06-2024

Alain

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Top ervaring

In tegenstelling tot anderen hebben ze onze aanvraag vlot beantwoord. Vriendelijke en correcte communicatie.Steeds op tijd van de afspraken.Mooie totaalafwerking van de ramen,Vlotte afwerking op eèn dag.
Een correcte prijsofferte.
Ik kan hun zeker aanraden en zou niet twijfelen om evt toekomstige projecten aan hun toe te vertrouwen.

Uitgevoerd op 14-06-2024

Eddy

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Plaatsing zonnepanelen door Cappuyns

Half januari 2023 werden bij ons 16 zonnepanelen geplaatst door de Gebroers Cappuyns, inclusief omvormer en alle toebehoren. Samenwerken met deze mensen is een ongelooflijk aangename ervaring. Planning en afspraken werden 100 % nageleefd, proper en snel werk, zeer professionele aanpak en zeer vriendelijke en volledige service. Als je zonnepanelen wil plaatsen, één adres, Cappuyns! Je zal het je nooit beklagen.

Uitgevoerd op 14-06-2024

henri

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

zonnepanelen -batterij-airco

goede eerlijke info van verkoper
afspraken en instalatie perfect in orde

Uitgevoerd op 14-06-2024

Eric

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

top bedrijf

juiste prijs/kwaliteit !!!
perfecte uitvoering , proper afgewerkt.
stipt geleverd en geplaatst.
ALLEEN MAAR LOVENDE WOORDEN OVER HET BEDRIJF EN ZIJN MEDEWERKERS;

Uitgevoerd op 14-06-2024

Nouch

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Airco

Ik plaatste een unit om 5 airco's aan te sluiten. Door verbouwingen konden er slechts 3 geplaatst worden de andere na verbouwingen. Ze zijn dus heel flexibel. Ook toen er werken moesten gebeuren tijdens de verbouwingen, planden ze me ertussen. Nu de werken stilliggen door geschil met aannemer zijn ze geduldig. Heel vriendelijke mensen en werken heel netjes.

Uitgevoerd op 14-06-2024

regine

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Alles heel vlot en professioneel verlopen

Vlotte en eerlijke services

Uitgevoerd op 13-06-2024

Wim

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Airco

Gewoon top mensen. Voor ons volgende project gaan we niet twijfelen. Ze komen zelfs de zaterdagavond om je offerte te maken, wie doet dat nog. Perfecte prijs, perfecte afwerking. Doe zo verder en tot volgend jaar👌👌👌

Uitgevoerd op 13-06-2024

Els

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Slechte communicatie, goede werken.

Op voorhand was het al moeilijk om afstemming te krijgen met raam/deur plaatser.
Eens de werken begonnen, goed contact met de werkmannen maar slechte opvolging door de werfleider. Hij was moeilijk bereikbaar en ik had het idee dat hij mij niet altijd serieus nam. Met de vertegenwoordiger had ik wel steeds goed en vlot contact. Door het weer hebben (1,5 maand regen), de werken een tijd stilgelegen. Daar kan natuurlijk niemand iets aan doen. Maar het eindresultaat mag er zijn! Zeer tevreden!
Dan was er nog administratief een probleem met de papieren om de premie aan te vragen.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Roland

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Prima werk dakisolatie.

Zeer vlotte onderhandelaar die je ook alle info verschaft voor het indienen van de premie die verbonden is aan dit soort isolatiewerken. Alles prima afgewerkt, doet meer dan nodig is.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Marc

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Plaatsen zonnepanelen

Ik ben super tevreden van de gebroeders Cappuyns hun werk zeer mooi en degelijk uitgevoerd en dit alles met een duidelijke en professionele uitleg. Voor andere werken in hun lijn van expertise zal ik zeker terug bij hen aankloppen.

Uitgevoerd op 13-06-2024

greta

Dakwerken
Geverifieerde klant

Boord tegen gevel

Goed werk geleverd.

Uitgevoerd op 13-06-2024

jo

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Aanrader voor de plaatsing van zonnepanelen!

Ik ben uitermate tevreden over dit familiebedrijf, vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering. Op de dag van de plaatsing leken ze nog in hun planning te hebben om de panelen op mijn zijdak te plaatsen. Daar was eerder wat communicatie rond geweest, dat ik dacht dat daar toch meer schaduw zou op vallen en meer vuil van de bomen. Enfin, het zijdak stond nog in de planning, maar ze pasten het op het moment zelf aan met de glimlach, alhoewel ze daarvoor voor hen onverwachts op een veel hoger dak moesten werken, langere leiding leggen en meer gaten boren. Het was een hele leuke, vrolijke ploeg mensen waarvan je merkt dat die hun werk graag doen en die duidelijk weten waarmee ze bezig zijn. Naast de goede uitvoering van het werk hadden Gebr. Cappuyns dan ook nog eens de voordeligste prijs van al de firma's die een offerte hadden gemaakt. Dus, top!

Uitgevoerd op 13-06-2024

Renier

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen en thuisbatterij

Heel goede service en heel goed geplaatst en zeer vriendelijk mensen en heel behulpzaam.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Walter

Spouwmuurisolatie
Geverifieerde klant

Behalen van EPC attest.

Bespreking over de ingrepen om aan een zo goed mogelijke EPC norm te voldoen, zeker om minstens C of D norm te behalen voor toekomstige kopers.
Perfecte, diepgaande en praktische kanten belicht die up-to-date en doenbaar zijn voor een klein budget.
Resultaat: In de nabije toekomst zullen spouwmuren en zolder isolatie aangepakt worden.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Christophe

Infrarood verwarming
Geverifieerde klant

Heel tevreden

Correcte prijs, duidelijke uitleg en afspraken. Product werkt naar behoren.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Hendrik

Dakisolatie hellend dak binnenzijde
Geverifieerde klant

Dakisolatie

De werken werden perfect uitgevoerd! Alles volgens afspraak

Uitgevoerd op 13-06-2024

Ronald

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Gewoon goed!

Ik kreeg goed en volledig advies, een uitgebreide offerte. De plaatsing verliep vlot, ordelijk en met respect voor de omgeving. Ik heb nog een airco nodig dus ik weet waar ik mag naartoe gaan. TOP mannekes.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Magda

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Magda

Zeer goede service ze werken heel proper goede communicatie

Uitgevoerd op 13-06-2024

Marie josephe

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

reaktie klant

Goede afspraken gemaakt met de verkoper.
Perfecte plaatsing van de werkenemers van Helio.
Betaling na de plaatsing en werking van de zonnepanelen.
Deze werking heeft tevreden klanten

Uitgevoerd op 12-06-2024

Hugo

Badkamer renovatie
Geverifieerde klant

Professioneel.

Correct, proper, vriendelijk en discreet. Het afgeleverde werk is navenant en sneller klaar dan verwacht.
Heel schappelijke prijs. Factuur gelijk aan de offerte. Géén voorschot.
Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 12-06-2024

ANDRE

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Sfelek - top on top

Mijn installatie is nu 2 maanden geactiveerd, en ik ben zeer tevreden.
Zeer tevreden over het eerste contact, duidelijke en nauwkeurige uitleg.
Installatie gebeurt zoals gepland en met zorg uitgevoerd. Inbedrijfstelling en duidelijke informatie voor de omvormer. Dit allemaal voor een zeer concurrerende prijs. Een hele tevreden klant.

Uitgevoerd op 12-06-2024

Andre

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Opstijgend vocht

We zijn heel tevreden. Heel goede uitleg gekregen over het vochtprobleem en de
daaropvolgende werken. De werken zijn heel vlot verlopen, alles volgens afspraak. Nu nog afwachten de droogtijd en de opvolging voor de verdere afwerking.

Uitgevoerd op 12-06-2024

Eddy

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

nieuwe cv ketel geplaatst

TOP ERVARING
Direkt heel goed kontakt en deskundige uitleg gekregen over plaatsing en werking van nieuwe cv ketel. Plaatsing cv ketel op afgesproken dag geplaatst heel netjes en proper afgewerkt.Ik raad iedereen aan zeker met Heating Masters kontakt op te nemen voor het plaatsen van nieuwe cv ketel of ander installatie.
Nogmaals dank voor deze heel goede ervaring met deze werknemers ervan

Uitgevoerd op 12-06-2024

Geverifieerde klant

Gevel impregnatie

De werken werden heel vlot en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

Uitgevoerd op 11-06-2024

Annelien

Steenstrips
Geverifieerde klant

Zeer goeie uitleg

Zeer goeie uitleg

Uitgevoerd op 11-06-2024

Carlos

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Knap stukje "vakmanschap"

... en plots na een paar weken achter de installatie deed er zich een (klein)probleem voor,na een belletje was de technieker vlug ter plaatse en na een paar metingen en wat controle werk heeft hij en de Operations Manager (Steve Okhuysen) het toestel weer aan de praat gekregen,good job heren en bedankt!

Uitgevoerd op 11-06-2024

Patriek

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

plaatsen zonnepanelen en omvormer

zeer goed en correct bedrijf , vakkundig advies en volgens afspraak
goede plaatsers .

Uitgevoerd op 11-06-2024

Nancy

EPC keuring
Geverifieerde klant

Heel ontevreden

Keurder kwam totaal onvoorbereid. Wistniet dat de documenten reeds bezorgd waren via mail. Na 10 dagen kreeg ik mijn EPC categorie D. Er was een deel van het dak vergeten. Ik vroeg om dit er bij te voegen en zou 75€ excl BTW moeten bijbetalen. Daarop heb ik andere keuringsfirma gevraagd. Bleek de keurder 25% van mijn woning als niet verwarmd ingevoegd te hebben terwijl dit wel zo was. Zonder enige ingrijpend van D naar B gegaan. Firma om uitleg gevraagd maar geen respons gekregen. Nooit meer samenwerking met hen.

Uitgevoerd op 11-06-2024

Filter reviews