Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Sylvia

Cv-ketel onderhoud
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer professioneel

Deskundig en goed advies

Uitgevoerd op 06-05-2021

Dominique

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer correct

Ik ben zeer tevreden. Ze komen de afspraken nauwkeurig na.
En ze leveren goed werk.

Uitgevoerd op 28-04-2021

Elke

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, zeer flexibel!

Super blij met het geleverde werk! Ze staan altijd paraat voor allerlei vragen en problemen! Ze zijn zeer flexibel, stipt en nauwkeurig! Ik zou hen aan iedereen aanraden!

Uitgevoerd op 22-05-2021

Inge

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Topfirma! Zeer tevreden!

Goede, professionele communicatie van Glenn voor, tijdens en na de werken. Zeer vriendelijke, ervaren hardwerkende vakmensen. Oog voor elk detail! Alles was naar wens zoals levertijd, plaatsing, afwerking,... Zeker en vast een aanrader!!!
Bedankt Quinor construct voor het prachtige resultaat!!!!

Uitgevoerd op 07-04-2021

guido

Ramen en deuren

de afwerking is helemaal niet ok!!

afwerking laat de wensen over.

Uitgevoerd op 07-09-2020

Jeff

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

correcte offerte en correcte uitvoering

Uitgevoerd op 19-04-2021

Magalie

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Prijs-kwaliteit top!

Professionele, correcte uitvoering en vriendelijke medewerkers.
Prijs-kwaliteit heel in orde. Enkel de communicatie m.b.t. data van werken verliep wat stroef.
Verder niets op aan te merken.

Uitgevoerd op 24-04-2021

Dominique

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Ik ben zeer tevreden!

Goed advies,afspraken allemaal na gekomen👍
Goede uitvoering en afwerking.
Top team!

Uitgevoerd op 28-04-2021

Marc

Dakonderhoud
Aanbevolen door klant

Zeer goed over hele lijn

Snelle respons, correcte uitvoering, goede prijs

Uitgevoerd op 20-04-2021

Aanbevolen door klant

Bekijkt de situatie

Heeft meerdere producten en bekijkt wat best past bij de situatie

Uitgevoerd op 01-06-2021

Keanu

Vochtbestrijding

MOISTURE-SOLUTIONS

Oplichter! Kelder is om zeep!

Zeer slecht werk geleverd. Na enkele weken kwam al zijn bezetsel los van de muur. Uiteraard nadat ik hem hierover aansprak kan ik hem al 6 weken niet contacteren. Ik ben mijn geld kwijt en mijn kelder is in slechtere staat dan voor hij begon! Uitleggen kan hij heel goed maar heb nog niets vakkundig gezien. Normaal moest hij ook nog scheurherstelling op mijn gevel uitvoeren maar is nooit gekomen. Mijn voorschot ben ik dus ook kwijt! Wees gewaarschuwd met deze persoon!

Uitgevoerd op 06-01-2021

Steven

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Correcte afhandeling .

Super correct advies.
Prijs kwaliteit goed.
Propere afwerking.

Uitgevoerd op 05-04-2021

Matthieu

EPC keuring

Snelle en professionele afhandeling

Ik had een afspraak voor een EPC keuring van mijn appartement. Philip is dit komen doen.
een zeer aangename man die dit vlot en snel alle nodige metingen is komen uitvoeren. Correcte afhandeling met factuur, en ik heb het rapport de dag erop toegestuurd gekregen!
zeer tevreden!

Uitgevoerd op 15-04-2021

Joeri

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Mooi eindresultaat

Goede presales met veel en duidelijke informatie. Planning en werken soms een beetje chaotisch, communicatie kon ook een beetje beter. Maar de gebruikte materialen zijn degelijk en het eindresultaat is dan ook heel goed en netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 26-03-2021

Vince

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Vlotte planning en plaatsing

De planning en plaatsing van de nieuwe ramen verliep vlot. Ook goede communicatie en prijs-kwaliteitsverhouding.

Uitgevoerd op 09-04-2021

Anne

EPC keuring
Aanbevolen door klant

snelle reactie, goede expertise

goed advies en snel

Uitgevoerd op 09-04-2021

Willy

EPC keuring

Bedankt,de service was top,

Alles verliep naar wens

Uitgevoerd op 31-03-2021

Danny

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Naukeurig en optijd uitgevoerd

Netjes uitgevoerd, professional uitgevoerd,

Uitgevoerd op 25-03-2021

Simona

Nieuwe waterontharder
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd!

Heel snel geleverd en een super vriendelijke technieker!!!
We zijn super blij met onze keuze.
Tot prijskwaliteit!

Uitgevoerd op 06-04-2021

Said

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professionele en netjes

Ze waren goed op tijd en leverden mooi afgewerkt werk. Heel vriendelijke en professionele mensen.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Henny

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correct en kwaliteitsvol

Correcte zaakvoerder die meedenkt en oplossingen zoekt. Duidelijke afspraken, goede opvolging en vlotte communicatie, zowel telefonisch als via mail. Kwaliteitsvolle materialen die degelijk geplaatst worden.

Uitgevoerd op 02-03-2021

L.

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Goede uitleg vooraf, snel werk.

Snelle afspraak, duidelijke uitleg en offerte, werken op de in samenspraak vastgelegde datum.

Uitgevoerd op 29-03-2021

Daniel

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Uitstekende offerte voor werken.

Zeer goed advies, offerte in detail. Uitstekende prijs niet te evenaren en goede faam van dit bedrijf in de buurt.

Uitgevoerd op 05-05-2022

Monica

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Dit zijn profs!

Bij de eerste kenismaking kreeg ik een duidelijk advies en werd er door Glenn mee gedacht! De afspraken waren helder en zijn correct nagekomen. Communicatie verliep enorm vlot ... zowel telefonisch als per mail of Whats App. De installatie is snel en goed afgewerkt, de werkplek proper achtergelaten. Top ploeg!!!!

Uitgevoerd op 01-03-2021

Raoul

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant

Topmannen: snel maar secuur

Topploegen met vakmannen. Alles goed ingepland van tussenstructuren, technieken tot afwerking. Ook proper en vriendelijk. Heel correcte partij om mee in zee te gaan!

Uitgevoerd op 03-03-2021

Nathalie

EPC keuring
Aanbevolen door klant

Epc keuring voor verkoop

Snelle reactie voor inplannen bezoek , dag nadien verslag al aangekregen , zeer vriendelijk

Uitgevoerd op 30-03-2021

Indiana

EPC keuring
Aanbevolen door klant

Professioneel en snel!

Philip reageerde meteen op onze aanvraag en kon snel langskomen. De keuring zelf verliep professioneel en we ontvingen alle documenten die we nodig hadden.

Uitgevoerd op 17-02-2021

Pablo

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

perfecte isolatie

Wij wonen nu 3 jaar in het huis en hebben dit bedrijf ingehuurd om de dakisolatie te maken. de verandering is meedogenloos! We voelen geen tocht meer in huis, we horen het lawaai van de straat niet en het is warm in huis. we gebruiken heel weinig verwarming. de veluxramen zijn mooi en van goede kwaliteit. Het werk is correct, stipt en snel gedaan. Ook via hen hebben ze de premies opgevraagd die bij mij horen

Uitgevoerd op 26-03-2021

Elien

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden van het bedrijf

Correcte prijs, zeer goede communicatie. Correcte werkmensen. Zeer tevreden van de service. En tot nu zijn de problemen opgelost.

Uitgevoerd op 12-02-2021

Danny

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak goed verlopen vanaf info en offerte tot afwerking.Vlotte samenwerking en verwerking aan een zéér sterke prijs/kwaliteit verhouding.Aanrader.

Uitgevoerd op 25-01-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review