Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Frank Lurquin

Alarm & beveiliging

Zeer tevreden

Alles is volgens afspraak verlopen en netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 07-05-2020

Nathalie Vanmeerhaeghe

Alarm & beveiliging

Zeer tevreden, professioneel advies

Nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden (en dat waren er best wat). Stipt en komt afspraken na. Werkt zeer proper, alles is tip top bij vertrek. Correcte prijs.

Uitgevoerd op 22-05-2020

Lut Peeters

Ramen en deuren

Zeer tevreden

De uitgevoerde werken kwamen overeen met de offerte. Op een week tijd was de klus, 9 ramen en 2 deuren, geklaard. Ik moest alleen het bezetwerk schilderen.

Uitgevoerd op 28-04-2020

Willem Peeters

Warmtepomp installeren of vervangen

Airco's netjes geplaatst

Airco laten plaatsen door deze firma. Zijn correct komen opdagen op dag en uur wat afgesproken was. Hadden 2 dagen werk voor 6 airco toestellen. Alles proper geïnstalleerd zoals we samen hadden afgesproken. Techniekers waren vriendelijk. Kan geen negatieve dingen zeggen.

Uitgevoerd op 25-05-2020

jurgen brys

Dakwerken

epdm is en aanrader voor iedereen

ja de prijs offerte was perfect zonder bijkomende kosten ,en volgens afspraak en heel goed afgewerkt .en de service is ook heel goed, zeker en aanrader voor iedereen en bij problemen of vragen dezelfde dag nog en antwoordt of oplossing .

Uitgevoerd op 23-03-2020

Roger Marsé

Goede afspraken die nagekomen zijn

de werken werden professioneel afgewerkt

Uitgevoerd op 16-04-2020

Frederik Cornelis

Professioneel advies

Goed persoonlijk advies

Uitgevoerd op 29-06-2020

Davy Van Oudenrode

Vochtbestrijding

Zeer tevreden, vakbekwaam

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Uitgevoerd op 11-05-2020

Pieter Aendekerk

Ramen en deuren

zeer eerlijke prijs

Goede afspraken kunnen maken.
Degelijke uitleg gekregen, verstaanbaar voor een leek als ik
Reeds aanbevolen bij 2 personen

Uitgevoerd op 21-01-2020

Patrick Lacor

Buitengevel isoleren

Werk netjes en goed uitgevoerd.

Goed advies, alle afspraken nagekomen. Alles netjes achergelaten.

Uitgevoerd op 05-05-2020