Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Arlette Praet

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Uitstekende service aan een zeer goede prijs.
Firma maakte duidelijke afspraken qua leveringstermijn en plaatsing en kwam deze ook allemaal na.
Binnenafwerking ook zeer mooi gedaan.

Uitgevoerd op 21-05-2018

Sander Deryckere

Aanbevolen door klant

Goede communicatie en afwerking

Netjes uitgevoerd, de communicatie verliep vlot en we werden goed geinformeerd. De naservice is ook dik in orde!

Uitgevoerd op 29-08-2020

Mario Haegdons

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken niet na

Beloofde levertijd 2x uitgesteld. Eerste keer zonder verwittigen en 2 de keer na het hangen van de omvormer nogmaals eens een paar dagen wachten op panelen. Gelukkig ging de verkoop wel vlot en de rekening zal ook wel vlot volgen. Voor ons NOOIT meer.

Uitgevoerd op 10-08-2020

Jennifer Mortelmans

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima

De ridder is een bedrijf dat de werken goed opvolgt, en zijn afspraken nakomt. Zijn er tijdens de werken dingen waar je toch niet helemaal tevreden over bent, zijn ze zeker bereid om daar naar te luisteren, en een oplossing te zoeken. De werkmannen leveren mooi werk, en voeren de werken zeer voorzichtig uit. Enige minpuntje is dat de werkmannen de nederlandse taal niet machtig zijn, en communicatie daardoor soms wat moeilijker verloopt.

Uitgevoerd op 24-08-2020

Demol Frederic

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 05-09-2020

Aanbevolen door klant

Goede service, afspraken zeer goed.

Prijs, kwaliteit zeer goed. Alle afspraken zijn nagekomen en een goede service bij kleine aanpassingen.

Uitgevoerd op 30-06-2020

ivo Driesens

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Afspraken werden nageleefd.

Als inwoner van Ranst hebben wij in deze Corona tijden gebruik gemaakt van een plaatselijke installateur.

Uitgevoerd op 03-09-2020

Isabelle Dupon

Aanbevolen door klant

Top

Zeer snelle correcte wijze van werken en dergelijke 👌

Uitgevoerd op 07-09-2020

Peter Daems

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correcte prijs/Top kwaliteit!

Alles uitgevoerd volgens de offerte (Duidelijke afspraken gemaakt op voorhand).
Vlotte plaatsing zoals afgesproken. Perfecte nazorg.
Na de werken alles opgeruimd zoals het hoort.
Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 10-07-2020

Conny Zwakhoven

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhoudi

Professioneel advies, goede werfopvolging en gebruik van erkende en duurzame materialen

Uitgevoerd op 26-08-2020