Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Remi

warmtepomp lucht lucht
Aanbevolen door klant

correcte oplevering

Op de dag van afspraak en uur gestart, proper afgeleverd en ook geen extra kosten dan in offerte. Een aanrader voor iedereen wij zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 20-01-2022

Brian

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en goed afgewerkt

Alle afspraken na gekomen, we hebben altijd advies en uitleg kunnen vragen, alles netjes afgewerkt zeker een aanrader !

Uitgevoerd op 11-03-2022

Walter

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

zeer behulpzame magazijnier

Heeft onze bestelwagen ingeladen.

Uitgevoerd op 10-05-2022

Marc

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Een voorbeeld voor vele bedrijven

Van begin tot eind alles uitgelegd, geregeld, gecommuniceerd en door zalige monteurs super goed opgeleverd. En daar bovenop de beste pvc ramen van Schüco. Wij zijn tevreden.

Uitgevoerd op 13-04-2022

Jorn

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer goede en mooie ramen

Goed geplaatste ramen
vooraan hebben ze aan mijn terras zelf een muurtje uitgebroken voor mijn schuifraam te steken
De andere ramen zijn goed geplaatst allemaal met elektrische rolluiken zeer mooi afgewerkt
Zelf de de service achteraf was goed
Ik ben er tevreden van

Uitgevoerd op 01-05-2022

Jan

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

100% tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding , gemaakte afspraken worden perfect nagekomen , meer zelfs levering en plaatsing was sneller dan voorzien . Plaatsing werd deskundig en netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 28-04-2022

Jan

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

100% tevreden

Mooie prijs kwalitetverhouding .afspraken perfect nagekomen zelfs snellef geleverd en geplaatst dan afgespriken netjes uitgevoerd . Zeer goede bereikbaarheid . Echt een aanrader

Uitgevoerd op 28-04-2022

Michael

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Uitstekende begeleiding van begin tot eind.
Heel duidelijke offerte en uitleg gekregen, waardoor we ons zekerder voelden bij onze keuze.
I.v.m. met andere aannemers waren ze heel scherp geprijsd voor de kwaliteit dat ze leveren.

De snellere opstarttijd was voor ons ook een no-brainer.

Ook tijdens en na de werkzaamheden ben ik steeds professioneel begeleid geweest, zowel met de verkoper, projectleider en alle werkmannen.

Zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 23-04-2022

Kurt

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Een aanrader

Van offerte tot activatie is alles feilloos verlopen. Heel aangenaam contact, correct in nakomen gemaakte afspraken, goede opvolging. Heel aangename ervaring, een aanrader.

Uitgevoerd op 04-04-2022

eddy

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

heel professioneel gedaan klasse werknemers prijs kwaliteit heel goed een aanrader voor andere mensen om ramen te laten plaatsen door de firma jan& wout uit brecht

Uitgevoerd op 06-04-2022

Jack

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

prima geregeld en geleverd

goed advies , perfect en snel geleverd , vakkundig geïnstalleerd

Uitgevoerd op 21-03-2022

Beniamino

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Professionele vakmannen

Afspraken correct afgewerkt. Op tijd geleverd. Zeer goede prijs voor goede kwaliteit pvc.
Zeer vriendelijke vakmanschap.
Alles was gelijk ik het had gevraagd.
Zeer goede en professionele plaatsing van ramen en deuren.
Alvast bedankt mannen dikke duim 👍

Uitgevoerd op 07-03-2022

Joris

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer tevreden. Duidelijke communicatie en steeds bereikbaar. Werken zijn prima uitgevoerd! TOP!

Uitgevoerd op 10-01-2022

Laura

Septische put ruimen of Regenput reinigen

Q-Clean

Oplichting!!!

Oplichting tot en met! Het putje was verstopt, en ze komen met apparatuur die niet sterk genoeg is, er wordt continu rond de pot gedraaid om tijd te rekken en om iets aan te rekenen, zonder ook maar iets van uitleg te geven of iets te doen!
400 euro wordt er gefactureerd voor geen werken uit te voeren of geen uitleg te geven!
Schandalig dat dit nog kan in 2022!
Klantvriendelijkheid kennen ze ook niet.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Sam

Schoorsteen vegen
Aanbevolen door klant

Perfect

Optijd, vriendelijk, goed

Uitgevoerd op 07-04-2022

Sharon

EPC keuring
Aanbevolen door klant

Snelle service!

Er werd snel
Gereageerd op de vraag naar een offerte. Afspraak maken voor een controle verliep heel vlot!

Uitgevoerd op 06-04-2022

Walter

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Correct, mooi werk, goede afspraken

Mooi afgewerkt, alle afspraken stipt gevolgd

Uitgevoerd op 25-03-2022

Karin

Warmtepomp
Geverifieerde klant

Perfecte service!

We hebben een zeer uitgebreide uitleg gekregen op het moment van offerteopmaak. Later hebben we nog verschillende keren contact opgenomen met extra vragen over de warmtepomp/de offerte. Steeds zeer vriendelijk én vakkundig antwoord gekregen.

Het plaatsen van de pompen werd op de afgesproken datum uitgevoerd binnen de beloofde tijdspanne. Werken zowel binnen als buiten zeer verzorgd.

Kortom, een professionele en vriendelijke service inclusief zeer propere en mooie afwerking.
Een aanrader!

Uitgevoerd op 28-03-2022

Frank

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en prima vakwerk

Werk netjes uitgevoerd volgens de afspraken. Vlotte communicatie

Uitgevoerd op 10-02-2022

Mattias

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel stipt en goed geleverd werk

Goede communicatie naar het geleverde werk

Uitgevoerd op 01-03-2022

Tania

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Top team, top communicatie

Zeer tevreden over alles, vriendelijk, eerlijk en top qualiteit.
Alles mooi op tijd, goede en duidelijke communicatie.
Ook na oplevering alls,super goed.

Ben een zeer tevreden klant

Uitgevoerd op 06-12-2021

Dirk

Dakwerken

Topbuild

Aanbevolen door klant

snel geholpen, goed werk

Snel geholpen. Werken waren proper uitgevoerd

Uitgevoerd op 03-02-2022

Ingrid

Buitengevel isoleren / bekleden

Bedrieglijk

Schat van een verkoper, dacht ik, maar... toen ik mijn offerte kreeg, begon ik te twijfelen. Cralux bood veel gratis aan (stelling, afplakken van ramen en deuren - weliswaar enkel als ik binnen de week reageerde), en was ook de goedkoopste per vierkante meter, maar... het aantal vierkante meters dat de firma in rekening bracht, was precies het dubbele van wat andere firma's noteerden, en de prijs voor bijzaken (raamdorpels bijvoorbeeld) was ook dubbel zo hoog als elders. Bovendien staan er in het bijgevoegde contract wel erg veel rariteiten. Alles om de firma te beschermen, niets om de klant te beschermen. Kortom... na het lezen van de offerte en het contact was mijn vertrouwen compleet weg...

Uitgevoerd op 28-03-2022

Luc

Dakwerken
Aanbevolen door klant

correcte afspraak, keurig werk!

Ondanks het vele werk door stormschade hebben wij zeer snelle service bekomen. zeer vriendelijke mensen en zeer keurig werk!

Uitgevoerd op 29-03-2022

Ruud

Zonnepanelen installeren

Enorme prutsers, kabel dwars door d

de kamer en enorm veel rotzooi incl gereedschap achtergelaten. Eén doel, zo gauw mogelijk naar huis, veel moeite om alles afgemaakt te krijgen incl monitoringsystem. Adviseur kreeg zijn organisatie niet aan het werk om problemen op te lossen. Directie reageert niet.

Uitgevoerd op 17-03-2022

Aanbevolen door klant

Topfirma, meer dan 200% tevreden

Firma reageert onmiddellijk op telefoon, glasheldere offerte, correcte afspraak mbt planning.
Het team van Damian zijn héél vriendelijke professionele precisiewerkers, ze werken ook goed door en presteren vele uren per dag om een dak van 140m2 met zonnepanelen op één week af te werken! We hadden nooit gedacht dat het op zulke professionele manier zou uitgevoerd worden dus 200% tevreden.
We hebben de firma vrijdag nog gecontacteerd voor een ander werk nl de kroonlijst en vandaag is hetzelfde team alweer gestart. Wat een topfirma!!

Uitgevoerd op 21-03-2022

Wim

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Eerlijk advies, keurig vakmanschap

Bij het eerste plaatsbezoek kregen we eerlijk advies, een grondige uitleg en onmiddellijk een offerte met een correcte prijs. De eindfactuur week niet van af van de offerte. Er wordt enkel met kwaliteitsmateriaal gewerkt. De werken werden stipt uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijn. De werkplaats werd netjes achtergelaten zodat wij enkel nog moesten genieten van een proper geïsoleerde zolder. Helemaal tevreden!

Uitgevoerd op 17-01-2022

Shari

Cv-ketel onderhoud
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goede communicatie, vlot op afspraak, aangenaam contact. Bedrijf straalt echt vakmanschap uit! Kwaliteitsvolle en vlotte service.

Uitgevoerd op 21-03-2022

Ronny

Herstelling rolluik
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Is onmiddellijk langs gekomen. Heeft het rolluik zeer vakkundig hersteld.
Heeft ook uitgelegd wat er mis was, hoe hij het ging herstellen. Werkt weer perfect.

Uitgevoerd op 11-03-2022

Carlo

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken crepi

Super bedankt aan deze firma voor het plaatsen van de crepi.
Onze gevel heeft er nog nooit zo mooi uit gezien.
Alles verliep vlotjes en zonder probleem van offerte tot einde van de werken een heel goede service.

Uitgevoerd op 01-03-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review