Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

luc

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Fantastisch team, snel en correct

Een klein minpuntje door een verkeerde opmeting van een raam, werd dit euvel asap rechtgezet , opnieuw besteld en 1 maand later reeds volledig rechtgezet waarvoor onze dank aan het ganse team en zeker de "mega" sympathieke medezaakvoerder Wouter die onze wensen heeft overtroffen......THX

Uitgevoerd op 14-09-2022

Paul

EPC keuring
Aanbevolen door klant

Professioneel, correct

Degelijk onderzoek, correct, informatief, goede communicatie.

Uitgevoerd op 28-08-2022

marc

EPC keuring
Aanbevolen door klant

nauwkeurig; op tijd en goed advies

goed en werkbaar advies

Uitgevoerd op 09-09-2022

Barbra

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden met het resultaat.

De ramen zijn prachtig en ons huis is super mooi geworden, bedankt!

Uitgevoerd op 04-05-2022

Lia

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden !

De vertegenwoordiger : vlotte en gedetailleerde uitleg over de werken die ze gaan uitvoeren.
Steeds telefonisch bereikbaar om verdere uitleg of vragen.
De werklieden : ook al spreken ze weinig Nederlands, ze verstaan Engels en Duits.
Ze komen uit Kontich naar Aalst, en toch steeds op tijd. Ze werken door, doen lange daguren, de afwerking is mooi en netjes. Ik was aangenaam verrast , dat ook met deze hoge temperaturen, zij gestaag verder werkten, een superploeg !
Ze hebben oog voor detail en bij twijfel , kwamen ze mij vragen , wat ik het beste vond. Al de armatuur werd voorzichtig verwijderd en na de werken, terug geplaatst.
Na de werken , is de werfleider met mij alles gaan controleren. Ook hij heeft geduldig al mijn vragen beantwoord.
Deze firma is een echte aanrader ! Het resultaat mag er zijn !
Proficiat aan het hele team en succes met jullie projecten !
Lia Demolder (Erembodegem-Aalst)

Uitgevoerd op 05-09-2022

Rudiger

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

We zijn zeer tevreden

We hebben 2 woningen en appartement alle ramen vervangen. Tevreden over gemaakte afspraken en werk. We raden deze firma zeker aan en doen mogelijk in de toekomst nog beroep op.

Uitgevoerd op 15-07-2022

Jozefien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vlotte communicatie, snelle service

Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel via mail als telefoon. We kregen alle informatie tijdens een eerste gesprek en daarna werden de werken snel ingepland. De werkmannen kwamen op tijd, waren vriendelijk en leverden snel en vlot werk. Half juli beslisten we om zonnepanelen aan te schaffen, eind augustus lagen ze op ons dak. Wij zijn dik tevreden!

Uitgevoerd op 30-08-2022

Timothy

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Top bedrijf! Aan te raden!

Dit bedrijf raad ik aan iedereen aan: groot of klein.
Top service en top ramen volgens de normen!
Mooie en duidelijke plannen aangeleverd!
Niet twijfelen!

Uitgevoerd op 01-09-2022

Dirk

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Correcte uitvoering , zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het uitvoeren binnen de opgegeven termijn. Ook de werken zelf zijn zeer goed uitgevoerd. Een echte aanrader. Waren ze allemaal maar zo.

Uitgevoerd op 02-08-2022

Martje

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Correct, snel, open en duidelijk

Fantastisch team, snel, netjes, respectvol en vrolijk.Zeer mooie prijs kwaliteit verhouding.
Op een detail na is t perfect maar ik vertrouw er op dat ook dit wel in orde komt.
Voor ons volgende project hoef ik niet te zoeken.
Mercie

Uitgevoerd op 21-04-2022

Mouloud

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goede service, prijs-kwaliteit en vriendelijke en kundige plaatsers. Vervangen van oude houten ramen in de Berchemlei in Borgerhout. Na alles besproken te hebben met Wouter zijn wij overeengekomen op verschillende soorten kaders te gebruiken. De eerste verdieping voorgevel werden blokkaders, de gelijkvloers de gewone en de voordeur een bredere. Na dat bekeken te hebben was dat een mooi geheel. Dat betekende wel dat de bestelling in drie delen ging zijn (wij hadden nl ook de achtergevel in wit, en voor in kwarts grijs.) Wouter zou dat allemaal regelen. Dat gebeurde ook, en de bestelling was geplaatst. De levering zou nog zijn voor de datum dat we zouden verhuizen. Wat bleek, de fabriek had problemen met toeleveranciers voor het deel van de voorgevel gelijkvloers en voordeur. De andere delen kwamen in verschillende leveringen. Hier kon J en W niets aandoen, maar ze bleken er toch wel mee te zitten. Zij hebben dan ook niet gewacht tot alle

Uitgevoerd op 05-09-2022

Jan

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prijs-kwaliteit, levertermijn TOP!

Vriendelijke bedrijfsleiders met kennis van hun werk, kwalitatieve merkproducten, snelle antwoorden op specifieke vragen, hebben gehoor naar wat klant wenst. Medewerkers werken snel en correct (de ramen staan recht!). Ik ben alvast een tevreden klant!

Uitgevoerd op 01-09-2022

Peter

kleine elektriciteitswerken
Geverifieerde klant

Ontvangst in Engels

Ik kreeg een telefoon van Dania Tech-Electricien uit Brussel (transportkosten naar Leuven) in het Engels vanaf een smartphonenummer.

Uitgevoerd op 25-08-2022

Tania

Aannemers

Gevelwerken crepi en Isolatie

We hebben de werken laten uitvoeren door bozica' we zijn heel tevreden, stipt en nauwkeurig
Snel bediend geweest
Alles verliep vlot

Uitgevoerd op 19-08-2022

Frank

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden .

Zeer tevreden over de duidelijke uitleg van Michael,zeer tevreden over de plaatsing de werknemers zijn professioneel en vriendelijk ,leveren snel en goed werk.

Uitgevoerd op 17-08-2022

Barbara

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

vrolijke, vriendelijke mannen

we hadden problemen met onze voordeur maar ipv een nieuwe voordeur aan te smeren werd onze bestaande deur gerepareerd, zonder extra kosten :) heel tevreden van de geplaatste raam. Ook heel proper gewerkt

Uitgevoerd op 09-08-2022

Karel⁴

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer goed op tijd

Alles is OK,afspraak,uitleg,vriendelijk,goede werkers, de elektrische kabel moest over mijn dak,dat was de afspraak, maar die hebben ze op het dak van mijn buren gelegd en dat vind ik niet kunnen, ga met mijn buren overleggen, is dat voor hem ok dan zullen we het zo laten,anders moet het verplaatst worden.Ik laat jullie iets weten.

Uitgevoerd op 08-08-2022

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

vriendelijke mensen en alles optijd

buiten de aansluiten in mijn zekeringskast alles perfect

Uitgevoerd op 12-07-2022

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Afspraken stipt, flexibel

Installatie werd zelfs eerder uitgevoerd dan overeen gekomen. Flexibele opstelling van installateurs door obstakel op de werf (wespennest dat diende verwijderd te worden), volgende dag werd rest van werk stipt uitgevoerd. Beleefde ingesteldheid van de installateurs en propere afwerking. Dik in orde.
Ook de opvolging en beantwoorden van vragen omtrent de installatie, mogelijke uitbreiding en toelichting van werking is top!

Uitgevoerd op 29-07-2022

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Correcte prijs, vlotte installatie

Vlotte verkoper, correcte offerte, snelle plaatsing door aangename vakmannen … top !

Uitgevoerd op 02-08-2022

Ramakers

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Perfect en alles prima geplaatst

Alles is perfect verlopen zoals we hadden afgesproken. Heel zeker een aanrader en op heel korte termijn alles correct geplaatst

Uitgevoerd op 28-07-2022

Jean

Zonnepaneel afhalen
Aanbevolen door klant

Super vriendelijk personeel

Ze hebben de camionette geladen, ondertussen ook mc4 connectoren op de kabels geplaatst.
Super vriendelijk personeel, een dikke pluim.

Uitgevoerd op 26-07-2022

Tonny

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Mooi werk geleverd. Goede communicatie.

Uitgevoerd op 10-09-2021

Tonny

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fijne communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitgevoerd op 26-10-2021

Kristof

Ventilatiesysteem
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles was in order, heel tevreden

In de kelder en badkamer een ventilatiesysteem geplaatst. Alles heel goed toegelicht en heel netjes afgewerkt. We zijn heel tevreden.

Uitgevoerd op 13-07-2022

Koen

Schoorsteen vegen
Aanbevolen door klant

Op tijd en proper werk.

Geen lange wachttijd, proper gewerkt zonder vuil achter te laten.

Uitgevoerd op 08-07-2022

steve

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Zeer Tevreden

Heel goed bedrijf .Prijs kwaliteit zeer goed .Zeer goed bereikbaar .Werken waren snel gedaan

Uitgevoerd op 07-07-2022

Caroline

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Aanrader

Reageerde snel op aanvraag. Goede informatie bij het controleren van de spouwmuren en de offerte. Werken werden goed uitgevoerd en afgewerkt. Vriendelijke werkmannen, alles netjes opgeruimd. Communicatie ivm factuur en premie nauwkeurig en snel. Aanrader!

Uitgevoerd op 28-06-2022

Abdulrahman

Waterontharder installeren of vervangen

Snel, professioneel en hoed gedaan

Ze hadden snel contact opgenomen en de werken waar zeer snel afgerond en de leidingen zijn niet eens zichtbaar.
Het water is volledig schoon nu, maar het smaakt wel bitter, misschien is dat door iets anders maar het zou me verbazen als er iets mis is met de leidingen, maar het is waarschijnlijk niet erg.

Uitgevoerd op 29-06-2022

Maurice

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

zeer proper en mooie afwerking

goed advies correkte prijs en zeer mooi werk geleverd
mannen die hun stiel uitmuntend kennen
bezet werk korrekt

Uitgevoerd op 29-06-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review