Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Danny

Dakisolatie
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk.

Alles verliep volgens afspraak en correct. Bij een onverwachts probleem werden we met face-time gecontacteerd. Dus een uitstekende samenwerking.

Uitgevoerd op 20-12-2021

Fatma

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Kreeg duidelijk advies, komt de afspraken na, zeer klantvriendelijk bedrijf, op tijd de werken uitgevoerd,
zij werken zeer ordelijk, professioneel personeel, zeer goed prijs- kwaliteitverhouding

Uitgevoerd op 29-12-2021

Floor

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dakwerken

Isolatie laten leggen op plat dak vervangen dekstenen dakgoot vernieuwd
alles zoals afgesproken en zeer netjes afgeleverd.
Ik ben heel te tevreden over de uitgevoerde werken
bedankt aan het ganse team.

Uitgevoerd op 07-12-2021

jan

Zonnepanelen installeren

app na 14 dgn nog niet goed

veel bellen geen bereik en nog niet de app actief

Uitgevoerd op 08-12-2021

Chrid

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles zoals beloofd verlopen

Mooi werk geleverd en zoals beloofd voor einde van het jaar afgewerkt.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Paolo

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

werk perfekt uitgevoerd , goede prijs ,

Uitgevoerd op 22-12-2021

Leslie

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelbekleding spuitkurk

Zeer goed werk geleverd onze gevel heeft er nog nooit zo mooi uitgezien dit is de eerste keer dat ik van spuitkurk heb gehoord en na het luisteren naar de vertegenwoordiger die ons vertelde over de vele voordelen van spuitkurk hadden we geen andere keus dan onze gevel te bekleden met spuitkurk.
Heel aangename werkmannen en zeer proper gewerkt.
Bedankt!

Uitgevoerd op 25-11-2021

Ian

Dakwerken

Dakleien

De firma Renovatie meesters heeft juist nieuwe dakleien geplaatst. De werken werden professioneel uitgevoerd en het personeel is zeer vriendelijk en geven een goede uitleg. Na de werken alles netjes achter gelaten. Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn vriendenkring en daarbuiten. TOP

Uitgevoerd op 10-12-2021

frans

Elektriciens
Aanbevolen door klant

nauwkeuring, stipt

zeer professioneell

Uitgevoerd op 20-12-2021

Michel

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vriendelijke bekwame technieker

Werk werd netjes uitgevoerd. Technieker was vriendelijk en professioneel. Werk werd binnen de daartoe voorziene tijdspanne uitgevoerd.

Uitgevoerd op 20-12-2021

Paul

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte service (info, werken...)

Goede begrijpbare info
Proper werk
Correcte afspraken

Uitgevoerd op 10-11-2020

Harry

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelrenovatie

Wij hebben Renovatie meesters gevonden via homeproved en de reviews komen overeen met de service die ze voorzien. Onze gevel renoveren was geen moeilijkheid voor dit bedrijf. De offerte was heel duidelijk en goedkoop de werken zijn snel en perfect uitgevoerd vooral de afwerking met spuitkurk zag er prachtig uit ik kon het me niet beter voorstellen! Zeker 1 van de beste en een aanrader, bedankt!

Uitgevoerd op 13-12-2021

Andy

Dakisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Perfecte opvolging

Ter plaatse offerte en werken ook uitgevoerd volgens offerte. Opvolging premie aanvraag verliep ook heel vlot.

Uitgevoerd op 06-12-2021

S

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Service gegarandeerd

Bij rondgang tijdens offerte werd ons een goed advies aangeboden. Onverwacht waren de ramen vroeger dan gedacht geleverd waardoor er wel wat flexibiliteit vereist werd van beide kanten, maar alles werd goed opgelost en de werken proper uitgevoerd. Service gegarandeerd.

Uitgevoerd op 13-12-2021

Catherine

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Voor ons groot dak was isolatie en nieuwe dakbedekking geen probleem voor deze sympathieke firma. De gemaakte afspraken bleven behouden voor een correcte gedetailleerde prijs. Wij zijn tevreden over het resultaat en de voortdurende opvolging tijdens de werken.

Uitgevoerd op 17-09-2021

Rafael

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

kan voorlopig niets melden...

geen beoordeling mogelijk, vertegenwoordiger tot 2 a 3 x toe belooft en zal bellen....ben in verwachting....

Uitgevoerd op 10-12-2021

Lucien

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

tevreden

werk netjes uitgevoerd en op de geplande tijdstippen

Uitgevoerd op 19-11-2021

Ann

Zonnepanelen installeren

Voor extra kosten moet je er zijn

700 euro extra moeten betalen om elektricien te vinden die onze installatie in orde bracht, 2600 achterstallige prosumenten tarief, maar hij is al enkele keren failliet geweest dus kan je niets aan hem doen, goede raad blijf weg bij hem

Uitgevoerd op 15-05-2016

Saskia

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

gevelwerken

Firma Renovatie meesters heeft bij ons de gevel geïsoleerd en bekleed. Van offerte tot afwerking werden we zeer goed begeleid. Wij zijn uiterst tevreden met de hoge afwerkingskwaliteit, De communicatie met de firma verliep zeer vlot. Wij zijn tevreden klanten en raden iedereen aan om samen te werken met renovatie meesters.

Uitgevoerd op 30-11-2021

Marie

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd!

Bij opmaken offerte duidelijke uitleg over staat van gevel. Goed geïnformeerd, vlotte service. Hulpvaardige, vriendelijke mensen die hun vak goed verstaan en uitvoeren. Gevel laten isoleren en renoveren en heel tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 14-10-2021

Vermander

Ramen en deuren

Goede service

We hadden een prettig contact met Wouter, die de opmetingen kwam doen. We hebben wel een tijdje moeten wachten tot de oplevering ten gevolge van de wachttijden bij de fabriek. Maar de plaatsing is vlot verlopen en service na verkoop was prima. De ontbrekende klink werd snel geleverd en geplaatst.

Uitgevoerd op 26-08-2021

Yannick

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dak renovatie

Top bedrijf heel aangenaam personeel, De offerte was duidelijk en goedkoop.
Mijn plat dak heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Ik heb alleen maar goeie gedachtes over dit bedrijf zeker aan te raden aan mijn gevel zijn ze ook begonnen en voel me al meteen in goede handen bedankt!

Uitgevoerd op 20-08-2021

Michel

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Perfect!

Afspraken zeer goed nageleefd. Kwalitatief perfect. Op tijd.

Uitgevoerd op 03-12-2021

Kane

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel laten doen

Ik ben zeer tevreden van de gevelwerken die firma renovatie meesters heeft uitgevoerd aan onze gevel. Het was een team van deskundige medewerkers die hier prachtig werk afgeleverd hebben. deze mensen hebben telkens alles proper achter gelaten, echt top! Deze firma levert zeer mooi werk en zijn van hun woord. Ik raad firma Renovatie meesters aan iedereen aan.

Uitgevoerd op 30-09-2021

Hannelore

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dak en gevel

We zijn heel blij dat we voor de Renovatie meesters gekozen hebben. Ze hebben goed uitleg en goed advies gegeven. We zijn heel tevreden van het resultaat van ons dak en ons buiten gevel. Alles ging vlot zelfs om de subsidie aanvraag in orde te brengen. Heel toffe en professionele mensen. Heel erg bedankt. Ik zou het zeker aanraden.

Uitgevoerd op 01-11-2021

Alain

Ventilatiesysteem
Aanbevolen door klant

uitstekende service met fotoverslag

Al heel lang op zoek naar dergelijke dienst om alle onderdelen van het ventilatiesysteem te onderhouden. Hoewel dit onderdeel binnen het bedrijf nog maar in Sep was opgericht, was de technieker van dienst heel goed op de hoogte van alles. alles werd accuraat en professioneel gedaan. In het fotoverslag dat een dag later werd toegestuurd, kon je duidelijk zien wat er allemaal uitgevoerd was geweest (voor en na fotos).

Uitgevoerd op 18-11-2021

Hilde

lekdetectie
Aanbevolen door klant

snelle degelijke service

onmiddellijk contact, snel een afspraak, komt afspraak na, vriendelijk en beleefd, professionele en degelijke expertise, goede prijs

Uitgevoerd op 05-12-2021

Cindy

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Gekozen op gevoel voor Renovatie meesters, vanaf het eerste contact met de adviseur had ik al een zeer fijn gevoel bij Renovatie meesters. Ze hebben dan ook niet teleurgesteld bij het vernieuwen van mijn dak. Echt vlekkeloos verlopen zonder problemen. Dikke merci we zijn super content!

Uitgevoerd op 09-11-2021

Renaat

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel bekleed

Ik contacteerde Renovatie meesters voor de isolatie en bekleding van de zijgevel van mijn woning. Ik kreeg een duidelijke uitleg tijdens het plaatsbezoek en een antwoord op al mijn vragen. De offerte was transparant en kwam overeen met de factuur. De werken werden met veel zorg uitgevoerd en nadien werd alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Uitgevoerd op 25-10-2021

Cindy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima info, duidelijke communicatie

Alle afspraken werden nagekomen. Duidelijke en correcte communicatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering en plaatsing. Opkuis na installatie was wel niet het favoriete taakje :-)

Uitgevoerd op 03-05-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review