Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Annelien

Steenstrips
Geverifieerde klant

Zeer goeie uitleg

Zeer goeie uitleg

Uitgevoerd op 11-06-2024

Carlos

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Knap stukje "vakmanschap"

... en plots na een paar weken achter de installatie deed er zich een (klein)probleem voor,na een belletje was de technieker vlug ter plaatse en na een paar metingen en wat controle werk heeft hij en de Operations Manager (Steve Okhuysen) het toestel weer aan de praat gekregen,good job heren en bedankt!

Uitgevoerd op 11-06-2024

Patriek

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

plaatsen zonnepanelen en omvormer

zeer goed en correct bedrijf , vakkundig advies en volgens afspraak
goede plaatsers .

Uitgevoerd op 11-06-2024

Nancy

EPC keuring
Geverifieerde klant

Heel ontevreden

Keurder kwam totaal onvoorbereid. Wistniet dat de documenten reeds bezorgd waren via mail. Na 10 dagen kreeg ik mijn EPC categorie D. Er was een deel van het dak vergeten. Ik vroeg om dit er bij te voegen en zou 75€ excl BTW moeten bijbetalen. Daarop heb ik andere keuringsfirma gevraagd. Bleek de keurder 25% van mijn woning als niet verwarmd ingevoegd te hebben terwijl dit wel zo was. Zonder enige ingrijpend van D naar B gegaan. Firma om uitleg gevraagd maar geen respons gekregen. Nooit meer samenwerking met hen.

Uitgevoerd op 11-06-2024

Willem

Binnen schilderen
Geverifieerde klant

Schilderwerken nieuwbouw appartement

Ik heb onlangs mijn appartement laten schilderen door “Nelmak schilderwerken” en ik ben enorm tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contact was de communicatie zeer duidelijk en professioneel. De offerte die ik ontving was scherp geprijsd en ze hebben uitstekend werk geleverd.

De kwaliteit van het schilderwerk is uitmuntend. Alles is perfect geschilderd, zonder enige onvolkomenheden. Bovendien hebben ze alles zeer netjes achtergelaten; mijn appartement was schoon en opgeruimd toen ze klaar waren.

Ik kan “Nelmak schilderwerken” van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand schildersbedrijf. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik zal, wanneer het nodig is, in de toekomst zeker weer van hun diensten gebruikmaken.

Uitgevoerd op 11-06-2024

Monique

Dakisolatie
Geverifieerde klant

EPDM Solutions

EPDM Solutions is een eerlijk bedrijf dat werkt met een vriendelijk, vlug en correct team. Ik ben zeer tevreden over het bespreken, plaatsen van isolatie en professioneel plaatsen van een nieuw plat dak. Mooi werk geleverd dank jullie wel.

Uitgevoerd op 10-06-2024

Otgonbat

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isolatie platdak

Super vriendelijke mensen. Alles is zoals afgesproken gebeurd. 100% aan te raden.
Kwaliteit=EPDM SOLUTIONS

Uitgevoerd op 07-06-2024

Sibrand

Zonnepanelen service en reparatie
Geverifieerde klant

Supersnelle en zeer correcte vakmensen

N.a.v. het faillissement van onze PV-installateur zochten wij dringend iemand die de installatie kon afwerken (de zonnepanelen lagen los, zonder enige ballast op een plat dak). Via Solvari zijn wij bij NextPower terechtgekomen: getelefoneerd en diezelfde dag nog een offerte gekregen en geaccepteerd --> de dag nadien stonden ze al aan de deur. Sneller hadden ze echt niet kunnen helpen!
Alles wat de vorige installateur naliet van (correct) te doen, hebben zij zeer degelijk en proper opgelost. Aan te raden bedrijf !

Uitgevoerd op 07-06-2024

Peter

Dakisolatie
Geverifieerde klant

dakisolatie zolder

Snelle respons en vriendelijke onthaal , komt afspraken na .
Goede afwerking binnen de vooropgestelde tijd tegen een concurrentiële prijs.

Uitgevoerd op 07-06-2024

Marleen

EPC keuring
Geverifieerde klant

niet bereikaar

meermaals gebeld maar geen contact gekregen daarom willen we met deze firma niet verder werken

Uitgevoerd op 07-06-2024

Maxim

Binnen schilderen
Geverifieerde klant

Schilderwerken laten uitvoeren

Nordine en zijn team waren ongelooflijk vriendelijk en meteen beschikbaar. Leverde zeer keurig werk af. Heel tevreden. Ik zou hem zeker aanraden.

Uitgevoerd op 06-06-2024

Bart

Dak reinigen
Geverifieerde klant

Snelle service, werken goed uitgevoerd zoals afgesproken.

Snelle service, werken goed uitgevoerd zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 06-06-2024

Stijn

Spouwmuurisolatie
Geverifieerde klant

Spouwmuurisolatie

Goed, correct en volgens de gemaakte afspraken

Uitgevoerd op 06-06-2024

Geverifieerde klant

Bureaukast en kast kleding van de kinderen

Snelle acties voor opmeten en plaatsen van de kast. Tevreden over het resultaat.

Uitgevoerd op 06-06-2024

Uitstekende Kwaliteit en Service van Wood and Partners

Ik ben zeer tevreden over de kledingkast gemaakt door Wood and Partners. De professionals namen nauwkeurige metingen en de kast past perfect bij mijn behoeften en voorkeuren.
Tijdens de montage gingen ze zorgvuldig om met de parketvloer en de omliggende muren, en na afloop lieten ze alles zeer schoon achter.
De deuren en laden van de kast werken perfect, met kwalitatief hoogwaardige scharnieren.
De beschikbare kleuren zijn gevarieerd en voldoen aan de wensen van zelfs de meest veeleisende klant.
Ik beveel Wood and Partners van harte aan!

Uitgevoerd op 06-06-2024

Laurent

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Uitleg voor het isoleren van de buitenmuur

We hebben goed uitleg gekregen van Youssef hij geeft alles mooi uitgelegd het bedrijf stuurt berichten hoe ver hoe ver ze al staan met de planning

Uitgevoerd op 05-06-2024

Roeland

Elektriciens
Geverifieerde klant

Werken elektriciteit

Enorm tevreden over de geleverde werkzaamheden bij onze verbouwing.
Duidelijke afspraken en planning.
Plaatsing en keuring liepen vlot.

Uitgevoerd op 05-06-2024

Jan

Binnendeuren van hout
Geverifieerde klant

jong talent

heel correct qua afspraken en duidelijk en snel qua prijsopgave.
Een jonge gast met skills.

Uitgevoerd op 05-06-2024

Ignas

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

corrct

Wij waren heel content,de gevel is mooi.De afspraken die werden gemaakt werden dan altijd corrct uitgevoerd.

Uitgevoerd op 05-06-2024

Pascal

Elektriciens
Geverifieerde klant

Een vakman die zijn beloftes houdt

Een eerste bestek werd opgemaakt aan de hand van de gegevens die het bedrijf van ons kreeg. Na de afloop van de werken, die trouwens onberispelijk zijn verlopen kregen we de factuur die noemenswaardig goedkoper bleek te zijn. Op mijn vraag hoef dit kwam kreeg ik een antwoord; ‘de materialen die niet nodig waren voor de werken en de daarmee gelinkte werkuren werden gewoon van de factuur gehaald. Normaal zal u denken, echter ik denk dat een aantal bedrijven er zich wel zouden aan bezondigen. Conclusie: neem MDR gerust onder de arm! Pascal

Uitgevoerd op 04-06-2024

Dorine

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Garage

Onlangs samengewerkt met crefax om onze garage te voorzien van isolatie en crepi.We hebben een zeer goede ervaring gehad met deze firma alles was op tijd afgewerkt volgens het schema die ze hadden voorzien.De werkmannen waren harde werkers niets was teveel als je iets vroeg.Crefax is een firma om aan te raden we waren zeer tevreden.

Uitgevoerd op 04-06-2024

Ramen en deuren

Ze zijn bij ons ramen en deuren komen plaatsen top gedaan wij zijn heel blij

Uitgevoerd op 04-06-2024

Keuken op maat + maatkasten

Geweldige service en goede communicatie! Werken zeer proper en kwamen alle afspraken na!

Uitgevoerd op 04-06-2024

Joke

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Top werken

Top werk gezien bij onze buren.
We hebben meerdere aannemers langs laten komen, maar PRIJS/KWALITEIT bij AVG GROUP kwam als best uit.

Uitgevoerd op 04-06-2024

J

Nieuwe vloer leggen
Geverifieerde klant

Professioneel

Reageert snel op vraag. Correcte en snelle offerte. Een vakman, stopt niet met werken maar blijft kijken of alles goed gepolierd is, en gaat door tot hij over het eind resultaat tevreden is. Een mooie garage vloer gestort en gepolierd. Heel tevreden met het resultaat een dikke tien. 👍🏻
Stipt, harde werker, vriendelijk, humoristisch, vakkundig, denkt goed mee en geeft tips.

Uitgevoerd op 04-06-2024

Joeri

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Opteco Thuisbatterij

Algemeen goede ervaring. Zeer goede en duidelijke en uitgebreide uitleg over hun product. Kostprijs ligt wat hoger dan de concurrentie, maar ze hebben wel een uniek product dat eigenlijk niemand anders heeft. De installatie is netjes verlopen, wel jammer dat de technieker de werkplaats niet netjes heeft achtergelaten.

Uitgevoerd op 03-06-2024

Robert

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Prachtig

Opteco is een maatschappij waarop je kan rekenen. Zij houden zich aan de afspraken en de werken zijn behoorlijk uitgevoerd. Volledig tevreden , ook over de batterij zelf. Prima.

Uitgevoerd op 03-06-2024

Jan

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Plaatsing zonnepanelen.

Een TOP firma ,die de afspraken die gemaakt zijn nakomen. Ze zorgen voor alle papieren waar wij ons geen zorgen over moeten maken. Zij stuurden twee mensen (Stef en Tom) die perfect hun job probleemloos volbrachten.
We hebben alleen maar lof , mensen DOE ZO VOORT bedankt

Uitgevoerd op 02-06-2024

Cedric

Gyprocwerken
Geverifieerde klant

Perfect

Gyproc muur laten vervangen en glad laten bezetten + gat in plafond maken en bezetten. Snel kunnen opstarten en alles afgewerkt zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 02-06-2024

Sebastien

Crepi
Geverifieerde klant

Zeer tevreden van de uitleg

Na verschillende offertes te hebben ontvangen hebben we gekozen voor AVG-GROUP.
Onze architect merkte op dat zij met STO werkten. Op de manier werden zij ons favoriet.
We raden ze zeker aan!!!

Uitgevoerd op 02-06-2024

Filter reviews