Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

R.

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Buitenkraantje verplaatsen

Werkje zeer snel en perfect uitgevoerd. Prijs conform. Zeer tevreden over de dienstverlening. Correcte vakman.

Uitgevoerd op 09-07-2021

D

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Lekkende badkamerekranen

Ivan is duidelijk een vakman en gaat tot het uiterste om de klant te helpen en tevreden te stellen.

Uitgevoerd op 12-09-2022

B

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Wc plaatsen

Een man van zijn woord, proper werk geleverd. We zijn zeer tevreden. Bij volgende werkzaamheden gaan we zeker terug contact opnemen met Ivan

Uitgevoerd op 22-02-2020

N

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Verstopping - breuk in afvoerbuis

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Yvan kwam zeer snel ter plaatse en gaf goeie richtlijnen wat het beste was te doen. Er werden ook goeie materialen gebruikt. Op korte tijd konden we terug douchen, naar toilet gaan en wasmachine gebruiken.

Uitgevoerd op 23-01-2020

C

Loodgieter

Kapotte afvoerbuis vervangen

Wij zijn super tevreden: aangename persoon, komt afspraken na! Zeer precies werk, Ivan werkt zeer snel en is steeds ruim op tijd. Kwaliteit primeert en hij is heel eerlijk. Hij heeft ons gered met onze afvoerbuis! Bedankt!!!

Uitgevoerd op 26-08-2021

S.

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Kraan vervangen in de keuken

Geweldig snelle service. Eerder aan de dure kant maar zeer betrouwbaar dus geld waard.

Uitgevoerd op 19-11-2021

J

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Wc stroomt door. flottertje?

Vlotterprobleempje niet zo eenvoudig. Vervangen door nieuwe moderne vlotter. Alles functioneert weer naar behore prima.

Uitgevoerd op 25-01-2022

J

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Badkamer stopsel lavabo maken

Zeer snel en goed geholpen! Aangename meneer!

Uitgevoerd op 04-07-2022

Y

Loodgieter

pvc afvoerpijp pompbak keuken lekt

Super snelle en zeer professionele service. Na de werken wordt alles netjes achter gelaten. 100% aan te raden!! Super bedankt!

Uitgevoerd op 02-06-2022

B

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Plaatsen van 2 waterslagdempers

Bedankt om langs te komen en voor je advies

Uitgevoerd op 11-08-2022

F

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Herstellen waterlek en gevolgschade

Snelle & uitstekende service. Absoluut aan te raden.

Uitgevoerd op 14-07-2022

Ruben

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Proper werk en afspraken nagekomen

De offerte werd juist besproken, altijd op tijd hier, het werk werd uitgevoerd volgens de regels van de kunst, de mannen hebben doorgewerkt en alles werd netjes afgehandeld. Ik raad deze firma ten zeerste aan want zo vind je ze niet meer vaak

Uitgevoerd op 02-11-2022

P

CV-ketel reparatie
Aanbevolen door klant

Vervangen overdrukventiel boiler

Super snelle dienstverlening, correcte herstelling

Uitgevoerd op 27-09-2021

C.

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Doorstroomboiler badkamer verzetten

Als je over een vakman praat dan is Ivan er zeker bij, komt afspraken na en altijd ruim op tijd aanwezig. Op de geleverde werken geen negatieve zaken ondervonden, weet met hij bezig is. Voor komende werken heb ik mijn vakman gevonden. Bedankt!

Uitgevoerd op 27-05-2022

Z

Gaskachel
Aanbevolen door klant

Gaskachel loskoppelen

Super werk geleverd, heel vriendelijke en geeft ook heel goed uitleg over de werken. Super snelle service Top!!

Uitgevoerd op 15-12-2021

L

Loodgieter
Aanbevolen door klant

2 lekkende kraantjes vervangen

Correcte afspraken en uitstekende service voor billijke prijs. Aanrader!

Uitgevoerd op 14-05-2022

D

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Herstellen watertoevoer cv circuit

Vlotte communicatie, professioneel werk uitgevoerd volgens de afgesproken prijs.

Uitgevoerd op 20-01-2022

J

Loodgieter

Waterafvoerleiding wasmachine maken

Correct stipt, professioneel kortom een aanrader!

Uitgevoerd op 13-04-2022

I

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Toilet herstelling

Zeer goede communicatie, stipte en correcte opvolging. Aanrader ook voor noodgevallen. Heel tevreden!

Uitgevoerd op 14-01-2022

W

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Regenwaterpomp pompt niet meer

De vakman reageerde zeer snel en gaf eerst tips om zelf te herstellen. Die tip werkte direct en het probleem was opgelost zonder interventie.

Uitgevoerd op 13-10-2021

V.

Loodgieter
Aanbevolen door klant

1 radiator plaatsen

Eerlijke man. Project was te duur, te omslachtig (teveel aanpassingen voor verwarmen van de zolder) waardoor electrische installatie beter uitkomt. Naar mij zien volledig te vertrouwen.

Uitgevoerd op 04-01-2022

G

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Aansluiten handdoekradiator

Heel vriendelijk provisoneel en correct, een aanrader je moet niet verder zoeken

Uitgevoerd op 11-08-2021

B

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Kloppende waterleiding

Ivan is een correcte en gedreven vakman. Hij gaat samen met de klant op zoek naar de gepaste oplossing, in alle transparantie: benodigde tijdsduur en tarief zijn meteen duidelijk. Wij zijn kortom zeer tevreden

Uitgevoerd op 10-05-2022

D.

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Wc, bad en lavabo aansluiten

We zijn erg tevreden van zijn werk met verstand van zaken. Aan te raden. propere werker. Zeer stipt.

Uitgevoerd op 09-06-2021

T

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Lekkende kraan/waterleiding

We hadden een lekkende kraan. Ivan was snel ter plekke en gaf deskundig advies. Prijsafspraken werden perfect nagekomen. Kortom Ivan biedt een snelle en correcte service tegen de overeengekomen prijs.

Uitgevoerd op 05-04-2021

D

CV-ketel reparatie
Aanbevolen door klant

Thermostaat Honeywell herstellen

Snelle reactie, stipte afspraak en communicatie, goed uitgevoerd werk. Bedankt Ivan!

Uitgevoerd op 06-09-2021

L

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Leiding verwarming vernieuwen

Ivan kwam langs om 2 leidingen te vernieuwen. Toen we de vloer open legden er veel meer problemen bleken te zijn, stond Ivan ons met raad en daad bij om dit plotse renovatie tot een goed einde te brengen. Een man met hart voor de stiel!

Uitgevoerd op 16-11-2021

M.

CV-ketel reparatie
Aanbevolen door klant

Herstellen gasboiler

Ivan heeft de werken prima uitgevoerd volgend de gemaakte afspraken.zal hem zeker in het hoofs houden als ik andere werken zou uitvoeren.

Uitgevoerd op 11-10-2021

N.

CV-ketel reparatie
Aanbevolen door klant

Gasboiler

Heel blij dat Ivan me heeft aangesproken en uit de nood kon helpen! Vriendelijke, correcte, gedreven vakman.
Dank u wel!

Uitgevoerd op 08-11-2021

C.

Gasleiding repareren
Aanbevolen door klant

Gasdoorstromer vervangen

Dankjewel Ivan voor de snelle service en voor het mooie afgeleverde werk!

Uitgevoerd op 12-04-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review