Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Frank

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Correcte firma

Zeer tevreden over het geleverde werk. Krijgen veel complimenten uit de buurt. Bij mogelijke problemen komt de zaakvoerder zelf langs met een gepaste oplossing. Werf wordt netjes achtergelaten. Echt een aanrader

Uitgevoerd op 02-09-2020

Jimmy

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Professioneel

Vriendelijk,werkwillig en kennis van zaken,merci mannen.

Uitgevoerd op 04-03-2021

Tom

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Correcte service

Alles uitgevoerd zoals besproken

Uitgevoerd op 01-03-2021

Silvia

Cv-ketel installeren of vervangen

EWA Technics

Geverifieerde klant

Niet komen opdagen

De werken werden niet uitgevoerd terwijl ik wel een voorschot heb betaald. De technieker is niet bereikbaar via telefoon en ook niet via mail.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Monica

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

100% tevreden

Van eerste kennismaking tot laatste factuur een positieve ervaring!
Prijs/kwaliteit dik ok en alle afspraken correct en meer dan op tijd nagekomen.
Zeer goede communicatie zowel wat antwoorden betreft als het uit zichzelf verstrekken van de nodige informatie.

Uitgevoerd op 02-03-2021

Helen

EPC keuring
Aanbevolen door klant

Stipt op tijd en netjes gewerkt.

Genoeg uitleg gekregen.

Uitgevoerd op 02-03-2021

sarina

Vochtbestrijding

zeer tevreden

Heel goede prijs voor de werken, goede communicatie per mail en nog een batibouwkorting gekregen. heel goed bedrijf

Uitgevoerd op 06-04-2021

Gabriel

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Heel snel

Ik sprak en in een paar dagen zij kwamen ook om het werk te doen

Uitgevoerd op 24-02-2021

Francine

Septische put ruimen of Regenput reinigen
Aanbevolen door klant

correct in afspraken

Gebleven tot alles in orde was

Uitgevoerd op 08-03-2021

Ivan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede afspraken

Goed advies de levering en plaatsing moet nog gebeuren. Er heeft ook maar1firma mij gecontacteerd.

Uitgevoerd op 01-04-2021

Kenny

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel, proper en goed werk geleverd

Snel, proper en goed werk geleverd

Uitgevoerd op 27-02-2021

lieve

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

super bedrijf zeer professioneel

snelle offerte, goede naleving van de afspraken, perfect werk , professionele mannen, prima prijs-kwaliteitsverhouding, beleefd en correct, een aan te raden bedrijf met veel toekomst !!

Uitgevoerd op 01-03-2021

Laurent

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Top service

Uitgevoerd op 06-05-2020

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Top service

Heel goede service

Uitgevoerd op 24-02-2021

Anne

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede kwaliteit en correct werk!

Werken zijn netjes uitgevoerd, vriendelijke man, correcte informatie gegeven, perfect!

Uitgevoerd op 27-02-2021

Mike

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vakbekwaamheid ten top

De firma heeft zeer snel contact genomen met mij , zelfde dag nog een offerte ontvangen die zeer aantrekelijk was ,direct samen datum afgesproken ,geleverde werk professioneel uitgevoerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden over deze firma.
Absolute aanrader voor vakwerk tegen een betaalbare prijs.

Uitgevoerd op 04-02-2021

Marc

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima verlopen

Goed advies en corona proef

Uitgevoerd op 23-02-2021

Jan

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant

Stipt. Zeer professioneel werk.

Hebben ons erg goed geholpen met de opbouw van onze unit en kantoren: niet enkel met het werk maar ook met technisch advies. Mooi en proper werk

Uitgevoerd op 04-01-2021

Paul

Onderhoud aan de waterontharder
Aanbevolen door klant

Zeer te vrede

Waren op tijd. Zeer correct en vriendelijk personeel. Betaling met overschrijving

Uitgevoerd op 26-02-2021

Werner

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraken correct

Kreeg goed advies, verder afwachten tot de plaatsing ebeurd en dit ook op correcte wijze

Uitgevoerd op 25-02-2021

Bart

Zonnepanelen installeren

Amateuristisch op alle vlakken..

Bij Durasun telt alleen kwantiteit en facturatie.
GEEN communicatie met hun onderaannemer die de plaatsing uitvoert. GEEN begrip naar de klant.
Amateuristische plaatsing van de installatie.
Geen benul en interesse wat de onderaannemer doet, ik herhaal: Enkel factureren gaat vlot.

Uitgevoerd op 22-09-2020

Bert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prachtig werk. Correcte prijs

Afspraken correct nagekomen.
Professioneel advies .

Uitgevoerd op 16-12-2020

Paul

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak en op tijd

Ik had al verschillende aannemers gecontacteerd maar de leveringstermijn van minstens 3 a 4 tot 5 maanden was veel te lang voor mij. Toen ik een advertentie van quinor -construct op fb zag staan, heb ik contact met hen opgenomen. Nog geen 5 weken zijn de ramen al geplaatst. Kortom, een van de weinige aannemers die al zijn afspraken echt nakomt. Een goed advies, levering binnen de afgesproken termijn en een correcte plaatsing.

Uitgevoerd op 15-02-2021

Freya

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klanten, aanrader!!!

Wij lieten alle deuren en ramen en garagepoort in ons huis in januari 2021 vervangen door Quinor Construct. Voor de uitvoering van de werken werd de tijd genomen door de zaakvoerder om alles uitvoerig te bespreken. Werken zelf werden tijdig en nauwkeurig uitgevoerd, met de nodige zorg en netheid voor ons huis. Prijs/kwaliteit van ramen en deuren is prima. Zeer bekwame, hardwerkende en sympathieke zaakvoerder, net als zijn vakmensen!! Hebben ons op geen enkel vlak teleurgesteld. We zouden iedereen Quinor Construct aanraden!

Uitgevoerd op 04-01-2021

Tia

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Super vriendelijk Top bedrijf

Is een correct bedrijf me een persoonlijke aanpak. Niets is teveel gevraagd. Ze zijn altijd heel vriendelijk en beantwoorden al uw vragen. De service dat ze bieden vind je nergens anders meer terug. Waren maar meer bedrijven gelijk hun!

Uitgevoerd op 10-02-2021

Brian

Alarm & beveiliging
Aanbevolen door klant

Ik had een paar offertes vergeleken

Goed geïnformeerd bij offertegesprek. Netjes en goed afgewerkt. Heel tevreden.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eveline

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Plaatsing van ramen en deur

Onze ramen en deur zijn geplaatst door Quinor construct. Wij zijn hier ZEER tevreden van.
Goede bespreking voor het plaatsen gebeurd.
Het werk was op 2 dagen gedaan, alles netjes achtergelaten.
Snelle en goede werking met oog voor detail!
Gebruik van kwaliteitsvol materiaal, en dit voor een goede prijs.
Zeer hardwerkende, vriendelijke en respectvolle vakmannen.
Alles was naar wens, niets op aan te merken.
Zeker en vast een aanrader.
Bij verdere verbouwingen weten wij waar aankloppen.
Bedankt QUINOR CONSTRUCT voor het mooie resultaat!

Uitgevoerd op 21-12-2020

Andre

Ventilatiesysteem

Prima gewerkt volgens offerte

Goed advies, prima uitgevoerd volgens afspraak.
PS. een firma aanraden doe ik nooit ik kan wel tegen mensen vertellen dat ik content ben.
Maar ze moeten zelf maar zien wie ze nemen

Uitgevoerd op 30-01-2021

Michel

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Prima advies

Vertegenwoordiger gaf advies om de eerste jaren geen vervangingen te doen. Omdat de kwaliteit van glas & ramen goed waren.
Wel renovatie van sluitingen en scharnieren

Uitgevoerd op 07-07-2023

Joachim

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Kennis van zaken en proper werk!

De vertegenwoordiger die langs kwam voor de firma was duidelijk op de hoogte en kwam niet enkel "snel een product verkopen". Hij maakte echt wel tijd en maakte er een punt van om zeer goed te informeren. We kregen ook uitleg over zaken die door de isolatie die zij zouden plaatsen niet opgevangen kon worden. Hij was ook de enige die alle muren nagekeken heeft ipv slechts 1. Beide zaken werden door geen enkele andere firma gedaan!

De offerte was duidelijk en hoewel niet te goedkoopste van alle offertes die we hadden ontvangen kozen we toch voor deze firma in de hoop dat het positief voorbezoek zou verder gezet worden in de plaatsing.

De plaatsing zelf verliep heel vlot en kundig. De plaatsers zelf waren heel vriendelijk en correct en hebben netjes werk afgeleverd. Vanaf dag 2 voelden wij zeer goed het verschil in leefklimaat in huis. Geen ijzige muren meer! Tot nu toe alleen maar voordelen van deze investering gehad dus!

Uitgevoerd op 22-01-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review