Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Toon

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat Dakwerken

Wij hebben recent ons dak volledig laten vernieuwen. Van bij de contactopname liep eigenlijk alles gesmeerd. Vriendelijke en professionele informatie, een degelijke offerte maar vooral een snelle en correcte uitvoering van de werken.

Uitgevoerd op 18-11-2021

Karel

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Sterk begin-Zwak Midden-Sterk einde

Afspraak verkrijgen van offerte alles zeer vlot, na offerte te accepteren even stroef door getalm vertegenwoordiger, maar eens rechtstreeks contact met Insaver alles zeer vlot verlopen, installatie snel een met oog voor detail uitgevoerd alles werkt naar behoren

Uitgevoerd op 22-11-2021

Danny

Ramen en deuren

Niet de juiste kleur

Op de offerte de juiste kleur en op de,bestelbon een ander kleur en dat hebben op goede trouw niet gecontroleerd dus hebben we een kleur van ramen die we niet willen

Uitgevoerd op 08-11-2021

Matteo

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken

Wij hebben een heel goeie ervaring met Renovatie meesters.
De werken zijn zeer professioneel uitgevoerd.
Ook de werfopvolging en administratieve zaken werden zeer goed opgevolgd en afgehandeld.
Ik kan Renovatie meesters met stip aanraden!

Uitgevoerd op 06-08-2021

Danny

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

correct

Zeer professionele en correcte informatie, correcte opvolging en uitvoering

Uitgevoerd op 25-11-2021

René

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Zeer content van de uitvoering van mijn nieuw geïsoleerd dak.
Er werd goed gecommuniceerd, komen hun afspraken na, heel stipt en aan een correcte prijs. Fijne ploeg die zeer netjes te werk is gegaan.
Zeker aan te bevelen!

Uitgevoerd op 01-09-2021

Jan

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Tevreden,ook over hulp formulieren

;;

Uitgevoerd op 16-06-2021

Leen

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Goede service bij problemen

Opteco had in 2020 al zonnepanelen geïnstalleerd bij mij, en ik was tevreden, zowel wat de kwaliteit als de werken betreft. Toen ik een thuisbatterij aanschafte, ben ik dan ook na alles bekeken te hebben (meerdere merken, offertes) terug bij Opteco terecht gekomen. Nu ook weer leek alles vlot te verlopen, vriendelijke service, installateur... Tot de keuring, daar bleek een probleempje op te duiken. Iedereen kan goede producten verkopen, een firma leer je pas beter kennen bij problemen. Ik kan zeggen dat ik bij de klantenservice van Opteco steeds vriendelijk te woord werd gestaan, en ik echt het gevoel had dat men mij wel degelijk zo goed en zo snel mogelijk wilde helpen. En dat maakt dat ik Opteco toch wel durf aan te bevelen: de kwaliteit van de panelen, en de thuisbatterij zijn voortreffelijk, maar, en vooral, de service nadien was echt correct en vriendelijk. En dat is toch wel zeer belangrijk...

Uitgevoerd op 01-06-2021

Konstantin

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Hellend dak vernieuwd

Schuin dak met 2 dakramen vernieuwd. Renovatie meesters kon dit redelijk snel uitvoeren t.o.v. andere dakwerkers. Ze hebben goed werk geleverd! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Uitgevoerd op 20-09-2021

Danny

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed werk!

Hebben goed werk geleverd in het algemeen er was ee kleine zaak die niet goed was en in overleg hebben dadelijk herdaan

Uitgevoerd op 08-09-2021

Danny

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

pas in maart 2022

Communicie oke, benieuwd naar plaatsing.

Uitgevoerd op 04-03-2022

Vanny

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel+Dakwerken

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat dat Renovatie Meesters heeft afgeleverd. We hebben door hen onze gevel laten isoleren + crepi en ook een volledig nieuw geïsoleerd dak (+ platte daken). Dak en gevel werken hebben elkaar vlot opgevolgd en problemen tijdens de werken werden snel aangepakt. dankjewel!!

Uitgevoerd op 08-11-2021

Gustave

Thuisbatterij

Op tijd gearriveerd.

Werkte goed door. Na installatie nam hij ook tijd voor een korte handleiding.

Uitgevoerd op 23-11-2021

André

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Professioneel uitgevoerd

Ook al waren de omstandigheden niet echt eenvoudig en technisch complex tot correct en goed uitgevoerd.

Uitgevoerd op 19-10-2021

Joseph

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

corrrecte levering en prijs

de medewerker die de batterijen kwam installeren wist wat hij moest doen, ruimde alles op en werkte zeer netjes

Uitgevoerd op 03-06-2021

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Het plaatsen van een thuisbatterij

Kwamen de afspraken na

Uitgevoerd op 06-05-2021

JOHAN

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Afspraken nageleefd, snel contact .

Goede service bij kleine probleempjes die opgelost werden.

Uitgevoerd op 25-11-2021

Ward

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken

Renovatie meesters heeft bij ons de zijgevel bekleed met leien en isolatie geplaatst. Ik ben tevreden over het resultaat en het verloop van de werken. Vanaf de aanvraag tot aan het einde van de werken werden er duidelijke afspraken gemaakt en opgevolgd. Een heldere en eenduidige communicatie.

Uitgevoerd op 28-10-2021

kristine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

goede inlichtingen, altyd behulpzaam voor de volgende stappen in het werkingsproces. Zelfs na plaatsing nog altyd behulpzaam voor de afwerking van de nodige papieren en aanvragen.

Uitgevoerd op 03-11-2021

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Het werk is voor 100% uitgevoerd zoals gepland.
Beoordeling van het personeel: 11 op 10!

Uitgevoerd op 07-09-2021

Julien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Très satisfait

Je n'ai malheureusement pas pu réaliser les travaux voulus avec MR Solar étant donné que l'installation des PV nécessite une sous-toiture (que je n'ai pas encore).

Je compte vous recontacter en août étant donné que
1. j'aurai une sous-toiture dès septembre
2. que je suis convaincu de la fiabilité de vos services (grâce à votre collègue Thomas Singelé).

Dans le cas où je souhaite donner un avis positif de votre entreprise sur Solvari - en plus de l'avoir déjà fait dans mon entourage, m'accorderiez-vous une post réduction aux travaux ?
Quelques pourcents seront les bienvenus compte tenu de l'installation que je souhaite acquérir (Batterie 10k + au moins 10kwh PV).

Bien cordialement

Uitgevoerd op 22-09-2021

Guido en Lydia

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

De service was goed de installateur was heel goed nu nog wachten op de goedkeuring daarna de app komen installeren op mijn gsm en de aanvraag van de premie in orde brengen
Groetjes

Uitgevoerd op 05-08-2021

C

Zonnepanelen en thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Zoals besproken, tijdig en correct!

Goede informatie sessie gekregen, planning van de werken en alle nodige documentatie om de werken op te volgen. Stipt in het naleven van afspraken en altijd bereid om vragen te beantwoorden of te helpen. Top service !

Uitgevoerd op 20-09-2021

Carine

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Goed geplaatst

Bedrijf hanteert agressieve verkoopstechniek. Het werk werd wel correct uitgevoerd, maar de aanvullende dienstverlening laat op zijn minst te wensen over. De onduidelijkheden in verband met reglementaire administratie liggen voor een deel aan Fluvius, waar men via de website ook niet helder communiceert. Maar ik heb na twee maanden nog geen toegang tot de toepassing die me toelaat de werking van de batterij te volgen. De wijziging van energieleverancier naar Watz is voorzien, maar ik heb er nog geen idee van hoe die zal verlopen en wanneer. Dat bedrijf is ook amper te contacteren. Over werk en batterij tevreden. Al de rest is toch een pak minder in orde.

Uitgevoerd op 23-09-2021

Jef

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Proper werk, stipt en nauwkeurig

Nemen alle verpakkingsmateriaal mee, bellen als ze arriveren.

Uitgevoerd op 04-08-2021

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

top firma , goed contact

eerlijke firma , goede afspraken, netjes afgewerkt geen stof en vuiligheid en een goede na service

Uitgevoerd op 13-04-2021

Dirk

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Zorgvuldige plaatsing.

Er werd goed gecommuniceerd over de randvoorwaarden die ik in orde moest brengen. Ik wacht nog op de installatie van een e-grid; die zou ten laatste in december geplaatst worden.

Uitgevoerd op 10-06-2021

August

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd,

De werken zijn professioneel uitgevoerd, met zeer goede kennis van zaken zonder bijkomende kosten. Wij hebben hulp gekregen bij het invullen en versturen van de aanvraag voor een premie van een slimme thuisbatterij.

Uitgevoerd op 30-09-2021

Yanick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Entièrement Satisfait

Nous avons fait placer nos panneaux solaire par MR Group, très bonne explication du commercial Gleen Depauw. Installateur Société Fougineer très sérieuse, travail propre , organisé, présent à l'heure . Finitions impeccable.
Dommage que les goulottes extérieur ne peuvent pas être installé de couleur noir . Mais ce n'est qu'un détails.

Uitgevoerd op 31-05-2021

ludo

Thuisbatterij
Aanbevolen door klant

tevreden

professioneel

Uitgevoerd op 22-11-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review