Over welk product wilt u beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en werken van mensen die u voorgingen

Uitgevoerd op 01-03-18 door:

Jodiko nv

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
In 2017 lieten wij al een Vaillant verwarmingsketel installeren door Jodiko en waren zo tevreden van de service en vriendelijkheid dat wij ook onze zonnepanelen installatie toevertrouwden aan Jodiko. Voorjaar 2018 werden de zonnepanelen geplaatst door een dynamische ploeg monteurs. Onze elektriciteits afrekening is dan ook spectaculair gedaald! Top sales en top uitvoering....

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wilt u beoordelen?

Uitgevoerd op 21-01-19 door:

HM Technics

9 10
9

Warmtepompen

Een echte aanrader !

Aanbeveling:
Alle afspraken stipt nagekomen. Proper werk, professioneel werk.

Uitgevoerd op 26-06-18 door:

Facade Materials bvba

9 10
9

Buitengevelisolatie

Correcte afspraken

Aanbeveling:
Heel fijne samenwerking, correcte afspraken, zeer professionele plaatsing, tot in detail afgewerkt.

Uitgevoerd op 13-10-18 door:

Facade Materials bvba

9.3 10
9,3

Buitengevelisolatie

Ik krijg geregeld complimenten!

Aanbeveling:
C Concept deed bij mijn verbouwing de gevelwerken in isolatie en crepi, zowel het oude gedeelte als een grote nieuwe achterbouw. Dit was geen gemakkelijke opdracht want mijn woning staat op een helling en de nok van mijn dak is 14 meter hoog. Bovendien stonden de muren van het oude gedeelte verre van waterpas, maar dit werd allemaal perfect rechtgetrokken bij het bevestigen van de isolatie. Niets was te moeilijk. Mijn woning lijkt nu een volledige nieuwbouw, en ik krijg geregeld complimenten van buurtbewoners. Ook komen mensen spontaan aanbellen om te vragen wie mijn gevelwerken heeft gedaan.

Uitgevoerd op 31-05-18 door:

Facade Materials bvba

8.7 10
8,7

Gevelwerken

Ontzettend tevreden

Aanbeveling:
We ontvingen zeer professioneel advies en de voorafgaandelijk gemaakte afspraken werden ten gronde gerespecteerd. De uitvoering is van zeer hoge kwaliteit met oog voor detail.

Uitgevoerd op 06-12-18 door:

Be Solar

10 10
10

Zonnepanelen

Zeer tevreden, aan te bevelen

Aanbeveling:
Na enig vergelijk kozen we voor dit jong en gedreven team. We werden overtuigd door hun oog voor detail en het zoeken naar een oplossing op maat. De uitvoering werd zorgvuldig voorbereid en correct en precies uitgevoerd, het werk gebeurde ook netjes zonder enige rommel of schade. Er werd bovendien vlot en snel gereageerd op vragen.

Uitgevoerd op 20-12-18 door:

AJG-Systems

9.7 10
9,7

Compleet alarmsysteem particulier

Zeer tevreden.Aan te bevelen.Dank.

Aanbeveling:
Ik kreeg het juiste advies. Correcte prijsberekening. Zeer snelle uitvoeringsdatum, praktisch geen wachttijd. Zeer professionele installateur en heel netjes afgewerkt. Goede uitleg. Zeer functioneel. Top !

Uitgevoerd op 10-12-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Alarm & beveiliging

eerlijk ,vriendelijk ,behulpzaam,

Aanbeveling:
Heeft advies op maat en luistert wat de klant wil en zadel de klant niet op met méér producten dat hij nodig geeft

Uitgevoerd op 17-09-18 door:

Eskimoo M-energy

9.7 10
9,7

dakisolatie

zeer tevreden

Aanbeveling:
zeer correcte offerrte

Uitgevoerd op 05-12-18 door:

Welmac

9.3 10
9,3

Ramen en deuren

Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling:
Prima prijs. Goede plaatsing van onze aluminium ramen en deuren. Zeer tevreden.