Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Johan Dams

Gevelbekleding

Laten je stikken.

Verschillende rijen steenstrips werden met siliconen geplaatst i.pl.v. kleefcement waardoor ze loskwamen. Naservice ? Nee hoor. Klant kan stikken. Johan Dams, Ranst

Uitgevoerd op 15-11-2017

Luc George

Ramen en deuren

Keurig en op tijd

Werklieden hebben heel proper werk geleverd niets was teveel goede werkers

Uitgevoerd op 18-02-2020

Herman VAN CAMP

Ramen en deuren

Top kwaliteit ramen en deuren!

De offerte was heel gedetailleerd zoals het hoort te zijn, met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
De werken werden perfect uitgevoerd en ook de binnenafwerking werd door hun geregeld. Ook perfect gedaan!
besluit: Ik zou het iedereen aanraden...

Uitgevoerd op 04-12-2019

Jan Van Gool

Buitengevel isoleren

Alles volgens afspraak geregeld

Goed advies, op tijd geregeld en netjes alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 17-02-2020

luc de bruyne

Ramen en deuren

zeer tevreden

wat mooie afwerking van de ramen en deur zeer net afgewerkt en alles proper achter gelaten heel kontent dit vertel ik verder aan vrienden en familie .alles pleisterwerk bij gewerkt als u een vraagje had niks was te veel en ook nog een woordje van die mens die de ramen en deur langs de buiten kant op gespoten heeft met silcone prachtig gedaan bedankt aan gans de ploeg en ook aan de firma de ridder.

Uitgevoerd op 14-02-2020

viviane perain

Vochtbestrijding

Topbedrijf,zeker een aanrader.

Heel gedienstige werkman,werkt heel netjes en proper,ik ben er heel tevreden over !!
Zeer vriendelijk man,met de juiste ervaringen in dit vak.
Aanrader !!

Uitgevoerd op 21-01-2020

linda Van overmeir

Candy Scheerlinck

knap werk en heel proffesioneel

heel proffesioneel,proper werk geleverd , goed advies
voor renovatie maar een adres TNT RENOVATIES, harde werkers

Uitgevoerd op 06-02-2020

Tony Saelens

Zeer tevreden

Vanaf het eerste contact is alles feilloos verlopen, het probleem in de ondergrondse garage komen vaststellen,
de offerte binnen een paar dagen en de afgesproken uitvoeringstermijn helemaal nagekomen en zeer goed uitvoering van de werken
en de prijs zeer concurrentieel. Deskundig en vriendelijk personeel.
Een bedrijf om aan te bevelen

Uitgevoerd op 06-01-2020

Antonius Verhoeven

proper , alles goedafgedekt , ok

enkel wacht ik nog op de totale factuur.

Uitgevoerd op 09-01-2020

Dimi Ostijn

Zonnepanelen installeren

Correct

Alle afspraken netjes nagekomen

Uitgevoerd op 23-08-2019