Over welk product wilt u beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en werken van mensen die u voorgingen

Uitgevoerd op 19-07-18 door:

AJG-Systems

7 10
7

Camerabeveiliging

Tevreden over de geleverde service

Aanbeveling:
De plaatsing van de camera's en het trekken van de kabels is snel en netjes uitgevoerd. Het werk werd opgedeeld over twee dagen. Deze twee dagen lagen wel enkele weken uit elkaar.
Van zodra de camera's geïnstalleerd waren, hebben we niet meteen de nodige uitleg gekregen. Deze hebben we slechts enkele dagen later ontvangen.
De uitleg in de mail (over de installatie van software), was zeer goed uitgelegd en makkelijk te volgen. De installatie van deze programma's duurde dan ook maar slechts 10 minuten. De software werkt prima en is zeer gebruiksvriendelijk.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wilt u beoordelen?

Uitgevoerd op 13-07-18 door:

AJG-Systems

8 10
8

Camerabeveiliging

zeer tevreden

Aanbeveling:
correcte uitleg verkregen duidelijk en professioneel , enige minpunt opkuisen na het werk zou beter kunnen

Uitgevoerd op 17-07-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Camerabeveiliging

Vlot,Netjes,Betrouwbaar,Aanrader

Aanbeveling:
Mensen zijn correct, afspraken 100% nagekomen en geen bijkomende kosten enz. Gewoon zoals het hoort en uiterst correct.

Uitgevoerd op 02-07-18 door:

Wim Noelants

9.7 10
9,7

Dakwerken

Een tevreden klant!

Aanbeveling:
Dakwerken, isolatie en gyprocwerken, alles netjes binnen de afgesproken tijd ondanks het snikhete weer. Prima afgewerkt. Goede communicatie. Bij elke vraag een vriendelijk antwoord.

Uitgevoerd op 05-07-18 door:

Eco Protect bvba

10 10
10

Spouwmuurisolatie

nauwkeurig en alles zoals afgesprok

Aanbeveling:
Zeer proffecioneel, geen kleurverschil na het opvoegen, alles netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 26-06-18 door:

HomeFresh

10 10
10

Vochtbestrijding

Zeer keurig werk, eerlijke prijs

Aanbeveling:
Uitstekend advies gekregen van Homefresh en de werken konden ook snel ingepland worden, waardoor onze kelder nu terug helemaal droog is en sindsdien helemaal geen vochtproblemen meer vertoont.

Uitgevoerd op 24-06-18 door:

Global aqua protect

1 10
1

Vochtbestrijding

ABSOLUUT AF TE RADEN !

Aanbeveling:
Op 22/02/2016 kwam de heer Buysse langs voor een behandeling tegen opstijgend vocht. Hij zou naar eigen zeggen de meest professionele kwaliteit afleveren maar dit blijkt allerminst zo te zijn (zie foto's 2018). Hij zei me dat ik na max. 8 maand zou mogen schilderen. Na 1 jaar (juni 2017) was nog steeds niks uitgedroogd. Ik vroeg hem om terug te komen en hij raadde me aan om nog een jaar te wachten alvorens te schilderen. Onlangs (juni 2018) contacteerde ik Luc Buysse terug. Pas na talrijke mails antwoordde hij. Ik verzocht hem vriendelijk om nogmaals langs te komen voor de nodige vaststellingen want zelfs na 2 jaar is het probleem niet opgelost. Hij wou langs komen, maar dan wel tegen betaling ?? 30 jaar garantie?? fabeltjes ! Bovendien was hij allerminst beleefd (lees: onbeschoft) en was ervan overtuigd dat zijn werk goed gedaan werd. De foto's bewijzen het tegendeel ! Waardeloze service, al zeker voor wat betreft Aqua Global Protect en "zaakvoerder" Luc Buysse

Uitgevoerd op 14-06-18 door:

Verhelst - dé isolatiedokter

9.7 10
9,7

Spouwmuurisolatie

snel goed zeker een aanrader!!!

Aanbeveling:
heel proper werk stip snel en professioneel werk hebben die mannen geleverd .

Uitgevoerd op 06-06-18 door:

Ecocoon BVBA

9.7 10
9,7

Spouwmuurisolatie

Zeer nauwkeurig en poper werk!!!

Aanbeveling:
We hebben een zeer goed advies gekregen, de werken zijn zeer vlot en netjes uitgevoerd, de medewerkers waren zeer vriendelijk en hebben vlot en proper werk geleverd. Alle afspraken zijn volgens plan verlopen

Uitgevoerd op 30-05-18 door:

EB - Systems

3.3 10
3,3

Zonneboilers

Zeer ontevreden

Aanbeveling:
Verschillende afspraken gemaakt, zonder dat het bedrijf ons iets heeft laten weten komt er niemand langs (2 keer is dit voorgevallen)
Op de 3e afspraak voor een zonneboiler en gasbrander, vertellen ze me dat ze geen zonneboilers en gasbranders meer installeren wegens te veel problemen. Nu doen ze enkel nog elektrische zonnepanelen :-(
Ik ben zeer ontevreden in de communicatie en professionailiteit