Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

frank van maroey

Dakisolatie

zeer tevreden

Alles op tijd afgewerkt

Uitgevoerd op 03-03-2020

Pascal Cappoen

Heel correcte firma!

Tot 2 maal toe langsgekomen voor uitleg. Afspraken gemaakt en altijd op tijd uitgevoerd en zoals afgesproken. Kleine opmerkingen werden ASAP uitgevoerd. Heel vriendelijke baas en personeel! TOPfirma!!

Uitgevoerd op 20-02-2020

Wim Storms

Ramen en deuren

Zeer tevreden

Goed advies,netjes gewerkt,over alles supertevreden!

Uitgevoerd op 09-03-2020

Wim Storms

Ramen en deuren

Zeer tevreden

Goed advies,netjes gewerkt,over alles super tevreden!

Uitgevoerd op 09-03-2020

Yana Brys

Buitengevel isoleren

Goede communicatie, zeer bereikbaar

Je hebt altijd tijdig een antwoord op je vragen en ze zijn grondig in hun toelichting, in verstaanbare taal. De werf wordt proper achtergelaten en ook de nazorg is prima in orde.

Uitgevoerd op 24-01-2020

Carl Lemmens

Alarm & beveiliging

niet meer tevreden

installatie van 2014 heeft goed gewerkt tot een paar maanden geleden toen de app van Securitas niet meer werkte. Ik heb ze verwijderd en terug geïnstalleerd maar mocht niet baten. Onderhouds man van AJG is langs geweest maar krijgt het probleem niet opgelost.

Uitgevoerd op 15-06-2014

Kimberly Van Laerhoven

Ramen en deuren

Super mooi werk geleverd

Alles werd bij het eerste gesprek tot in de puntjes uutgelegd.
Ook de prijs kwaliteit en het geleverde werk zijn goed.

Uitgevoerd op 27-02-2020

Dominique Vernieuwe

Vochtbestrijding

Zeer tevreden

Goed advies, snel en proper gewerkt! Een aanrader !

Uitgevoerd op 14-06-2019

Iris Desmaricaux

Correct en op tijd

Ik kreeg goede tips en oplossingen

Uitgevoerd op 21-02-2020

eric taeymans

Ramen en deuren

zeer tevreden

snelle propere plaatsing alles volgens plan en datum professioneel personeel goede prijskwaliteitsverhouding en netjes afgewerkt deze de firma quinor construct is een aanrader voor iedereen die ramen of deuren wil vernieuwen ben zeer tevreden

Uitgevoerd op 18-02-2020