Loading...

Over Plasschaert Desmet Projects - Solstar

Premium partner

Welkom bij "SolStar" - een energiek bedrijf gerund door twee enthousiaste jonge ondernemers, Nicolas Plasschaert en Jonathan De Smet. Bij SolStar bundelen we technische innovatie met zakelijk inzicht om duurzame oplossingen te bieden voor warmtepompen en airco's. Jonathan is de technische expert die met passie en kunde de nieuwste technologieën toepast voor optimale energie-efficiëntie. Nicolas is de drijvende kracht achter ons zakelijk succes, waar hij met zijn inzet en slimme strategieën klantrelaties onderhoudt en nieuwe kansen verkent. Samen zetten we ons in voor een positieve impact op het milieu en bieden we onze klanten comfort voor een groenere toekomst. Bij SolStar draait alles om vernieuwing, klanttevredenheid en duurzaamheid!

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (2)

Wim

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Airco

Gewoon top mensen. Voor ons volgende project gaan we niet twijfelen. Ze komen zelfs de zaterdagavond om je offerte te maken, wie doet dat nog. Perfecte prijs, perfecte afwerking. Doe zo verder en tot volgend jaar👌👌👌

Uitgevoerd op 13-06-2024

Ronald

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Gewoon goed!

Ik kreeg goed en volledig advies, een uitgebreide offerte. De plaatsing verliep vlot, ordelijk en met respect voor de omgeving. Ik heb nog een airco nodig dus ik weet waar ik mag naartoe gaan. TOP mannekes.

Uitgevoerd op 13-06-2024

Vraag offerte aan bij Plasschaert Desmet Projects - Solstar