Airconditioning  
informatie, advies en offertes

186 reviews
Vrijblijvend airconditioning-offertes
Ontdek wat airconditioning voor jou kan betekenen
  • Houd je woning koel
  • Verhoog je wooncomfort
  • Verwarm je woning in de winter
1052

Hou je huis koel met airconditioning

Door airconditioning aan te schaffen, hou je jouw huis koel in de zomer. Hiernaast heeft airconditioning vaak ook een verwarmende functie waarmee je jouw huis kan verwarmen tijdens koude dagen. Hier vind je alle informatie over airconditioning, waaronder de kosten, normen en soorten.

Waarom airconditioning?

Tijdens hete zomers is er niks lekkerder dan een koel huis, zeker in de nacht is het fijn als je een koele kamer hebt om in te slapen. Om deze reden nemen steeds meer mensen airconditioning.

Een airconditioner kan je huis in de koude winter ook verwarmen, dit maakt hem multifunctioneel.

Kosten van airconditioning

Airconditioning heb je in vele varianten met verschillende prijzen, de prijs van airconditioning kan vanaf €800 tot €3000 kosten. Dit is inclusief plaatsing en voorrijkosten.

Naast de aanschafkosten zijn er ook andere kosten waar je rekening mee moet houden. Dit zijn de energie en onderhoudskosten.

Soorten airconditioning

Er zijn verschillende soorten airconditioning die ieder op hun eigen manier werken. De meest gekozen vorm van airconditioning is de split airco. Van dit type airconditioning zal je ook offertes ontvangen bij een offerte-aanvraag.

Mobiele airconditioning en luchtgordijn

Dit zijn de twee soorten airconditioning die minder gebruikt worden. Een mobiele airco is makkelijk te verplaatsen en kan op daardoor makkelijk door het huis worden verplaatst. Een mobiele airco is vooral geschikt voor kleinere ruimtes. De mobiele airco heeft wel een aantal nadelen. Zo maakt hij veel geluid en verbruikt hij veel energie. Een luchtgordijn wordt boven de deur gehangen en zorgt ervoor dat er geen warme lucht naar binnen kan komen. Een luchtgordijn is er dus niet om een ruimte te verkoelen.

(vaste) Split airco

Dit is wereldwijd de meest verkochte soort airconditioning. De split airco wordt meestal aan het plafond geïnstalleerd, en kan niet makkelijk verplaatst worden. De split airco is de meest efficiënte optie als het gaat om verkoelen. Ook maakt hij niet tot nauwelijks geluid en zijn de leidingen gemakkelijk weg te werken. De split airco is relatief klein en hierdoor ook makkelijk weg te werken in het interieur. Het is wel belangrijk dat je genoeg ruimte hebt voor de buitenunit.

Ontvang airconditioning offertes

Wil je altijd genieten van een aangename temperatuur in huis? Vraag gratis en vrijblijvend airconditioning offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige

Veelgestelde vragen over Airconditioning