Airconditioning  
informatie, advies en offertes

1 reviews
Vrijblijvend airconditioning-offertes
Ontdek wat airconditioning voor jou kan betekenen
  • Houd je woning koel
  • Verhoog je wooncomfort
  • Verwarm je woning in de winter
Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
  • Vul het korte formulier in
  • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
  • Kies de beste vakman
  • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1052

Hou je huis koel met airconditioning

Door airconditioning aan te schaffen, blijft je huis koel in de zomer. Bovendien komt een airconditioning ook van pas in de winter: vaak heeft een airco namelijk een verwarmende functie waarmee je het huis kan verwarmen op koude dagen. Hier vind je alle informatie over airconditioning, waaronder de kosten, normen en materialen. Al deze informatie is ook te downloaden als brochure.

Waarom airconditioning?

Tijdens hete zomers is er niks prettiger dan een koel huis, zeker in de nacht is het fijn als je een koele kamer hebt om in te slapen. Om deze reden nemen steeds meer mensen airconditioning. Bovendien is een airconditioning multifunctioneel: het verwarmt je huis namelijk op koude winterdagen.

Kosten van airconditioning

Airconditioning heb je in vele varianten met verschillende prijzen. De prijs van airconditioning kan variëren van €800 tot €3000, inclusief plaatsing- en voorrijkosten. Echter zijn er naast de aanschafkosten ook andere kosten waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld de energie- en onderhoudskosten.

Soorten airconditioning

Er zijn verschillende soorten airconditioning die ieder op hun eigen manier werken. De meest gekozen vorm van airconditioning is de split airco. Van dit type airconditioning zal je ook offertes ontvangen bij een offerte-aanvraag.

Mobiele airconditioning en luchtgordijn

Dit zijn de twee soorten airconditioning die minder gebruikt worden. Een mobiele airco is makkelijk te verplaatsen en kan daardoor makkelijk door het huis worden bewogen. Een mobiele airco is vooral geschikt voor kleinere ruimtes. De mobiele airco heeft wel een aantal nadelen: zo maakt hij veel geluid en verbruikt hij veel energie. Een luchtgordijn wordt boven de deur gehangen en zorgt ervoor dat er geen warme lucht naar binnen kan komen. 

Split airco

Dit is wereldwijd de meest verkochte soort airconditioning. De split airco wordt meestal aan het plafond geïnstalleerd en kan niet makkelijk verplaatst worden. De split airco is de meest efficiënte optie als het gaat om verkoelen. Ook maakt hij niet tot nauwelijks geluid en zijn de leidingen gemakkelijk weg te werken. De split airco is relatief klein en hierdoor ook makkelijk weg te werken in het interieur. Het is wel belangrijk dat je genoeg ruimte hebt voor de buitenunit.

Ontvang airconditioning offertes

Wil je altijd genieten van een aangename temperatuur in huis? Vraag gratis en vrijblijvend airconditioning offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

Veelgestelde vragen over Airconditioning

Advies van Ari

Aanbevolen voor je woning

Met deze maatregelen kun je je woning mogelijk nog meer verbeteren

...