Loading...

Over ThermaHeat BV

Premium partner

Als twee jonge ondernemers met een gedeelde passie voor duurzaamheid hebben we elk individueel jarenlange ervaring opgedaan in de energiebranche. Nu bundelen we onze krachten om hoogwaardige energieoplossingen te bieden aan onze klanten.

Bij ThermaHeat draait het niet alleen om het installeren van systemen; we streven ernaar om duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden die een echte impact hebben op het milieu en uw levensstijl. Met ons toegewijde team en scherp oog voor detail, willen we een nieuwe standaard zetten in energie-efficiëntie en klantenservice.

Welkom bij ThermaHeat, waar passie, ervaring en innovatie samenkomen om een duurzamere toekomst te creëren voor ons allemaal!

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

WILLY

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Top Firma

ThermaHeat heeft bij mij een warmtepomp water /lucht geplaatst van lg ,Hun vertegenwoordiger Olivier is eerst ter plaatse komen kijken,en paar weken later hebben ze alles geplaatst ,moet zeggen heel deskundig en heel proper afgewerkt, heb mijn gas afgesloten en alles is op de bestaande radiatoren aangesloten, op 40 graden ,werkt prima ,kan mijn woning heel goed verwarmen ,moet wel zeggen is goed geïsoleerd ,wat je uitgeeft is geen verloren geld want je woning is meer waard en deze firma is een aanrader van mij een 10/10

Uitgevoerd op 10-04-2024

Pascal

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Airco

Zeer tevreden mooie afwerking en vriendelijk

Uitgevoerd op 02-04-2024

TOP

Correcte prijs, vlotte service, vlotte installatie!

Uitgevoerd op 05-03-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ThermaHeat BV