Kom eenvoudig met nieuwe klanten in contact! Start nu - gratis
Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wie zijn wij?

Wij zijn Solvari. We geloven dat marketing voor de vakman niet moeilijk of duur moet zijn, daarom brengen we u in contact met potentiële klanten (leads) die wij voor u verzameld hebben. Hierdoor steekt u alleen tijd in klanten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.
Google Partner

Wat klanten van ons vinden Wat klanten van ons vinden

Solvari besteedt veel tijd en aandacht aan de website, meer dan we aan onze eigen website kunnen besteden. Ik ontvang kwalitatief goede leads voor een nette prijs. Verder vind ik het instellen van de regio’s prettig zodat ik niet te ver hoef te rijden."

Tom van Perre
GT Foam

Ik ben inmiddels anderhalf jaar een tevreden klant bij Solvari. Regelmatig scoor ik een lead en het vormt daarmee een mooie stabiele aanvulling op de klanten die ik via mond op mond reclame krijg.

Bart Beckers
Amplia

Omdat Innohuis wil groeien hebben we deelgenomen aan de actieve benadering en hulp van Solvari. Men besteedt echt tijd aan de klant en helpt deze persoonlijk verder. De successen bleven dan ook zekers niet uit, want achter de Solvari leads zitten échte klanten en deze bestellen! Chapeau Solvari! Een website die echt werkt!.

Filiep Olaerts
Innohuis

Solvari in cijfers Solvari in cijfers

100k+

aanvragen per jaar

2815

actieve specialisten

16mln

bezoekers per jaar

9

jaar ervaring

Wat wij doen Wat wij doen

Wij verzorgen uw marketing en laten uw bedrijf groeien. We zoeken potentiële klanten met onze websites, advertenties, e-mails en partners voor meer dan 250 klussen in en rond het huis. De aanvragen worden gecontroleerd op kwaliteit en vind u na onze goedkeuring in uw mailbox!
Wat wij doen

Uniek campagnesysteem Uniek campagnesysteem

Hoe fijn zou het zijn als u zelf kunt bepalen wanneer en welke hoeveelheid potentiële klanten zich bij u melden? Bij Solvari hebben we hier dé oplossing voor bedacht. Een zeer eenvoudig systeem, waarmee u zelf de gewenste hoeveelheid klanten in kunt stellen die u wekelijks wilt ontvangen.
Wie zijn wij?

Gratis promotie Gratis promotie

We helpen u online beter vindbaar te zijn. Op de bedrijfspagina vertelt u het verhaal van uw bedrijf. Uw bedrijfspagina overtuigt klanten met u in zee te gaan, doordat u er foto's van uw mooiste werk op zet en er ervaringen met uw bedrijf op staan.
Samen kennis delen

Samen kennis delen Samen kennis delen

Solvari is al sinds 2009 hét woonplatform voor klussen in en om het huis. We hebben veel kennis van de markt die we graag met u delen. Onze tips, nieuwsberichten, blogs en statistieken helpen u om meer nieuwe klanten te bereiken. Wilt u meer leren over de markt waarin u actief bent? Meld u vandaag nog aan!
Wie zijn wij?

Onze prijzen Onze prijzen

Bij Solvari bepaalt u zelf wat u betaalt om met potentiële klanten in contact te komen. U kiest zelf een prijs in ons campagnesysteem en betaalt dus nooit te veel. Aanmelden is geheel gratis en we maken geen gebruik van abonnementen. U kunt dus op elk gewenst moment stoppen met onze service en zit nergens aan vast.

Bent u klaar voor de volgende stap in marketing?

Meld u gratis aan en laat uw bedrijf groeien met Solvari!

Dennis Beukelaar

Vul uw contactgegevens in en start met het maken van uw bedrijfspagina! Binnen enkele minuten wordt u vertoond aan alle bezoekers van Solvari.nl. Laat uw bedrijf groeien met Solvari!