Reviews (2)

Wouter

Zonnepanelen
Geverifieerde klant

Update review

Ik moet hier reviewen op 950 karakters wat ik uitgeschreven had op anderhalf A4. U mist dus behoorlijk wat details.
Eind Juni initiële afspraak plaatsing een week voor ons verlof.
Enkel de zonnepanelen liggen op het dak, geen omvormer gekregen. Escalaties via Solvari gestart. Slechte review wordt on hold gehouden.
18 Augustus, TEP stuurt nu 2 elektriciens om de omvormer te plaatsen.
Nog geen correcte facturen we moeten afgaan op mail. Maar die laatste 15% weigeren we tot alles finaal in orde is inclusief keuring en App configuratie gegevens.
Dat laatste krijgen we dan toch al per mail ipv NA betaling.
7 September, keuring in orde. Escalaties via Solvari zorgen toch voor extra aandacht. TEP Sales Management zou zorgen voor compensaties. Een Sauna bon komt vlot, maar een credit nota blijft nog meer dan een maand achter. 23 Oktober, na meermaals telefonisch contact, een (foute) credit nota per mail. Wachtend op de uitvoering.

Uitgevoerd op 02-10-2023

Steffi

Zonnepanelen installeren

Te vermijden

1 ster is nog teveel voor deze waardeloze firma. 17augustus kwamen ze onze installatie plaatsen. Werkmannen die zonder stelling en beveiliging het dak op kruipen, daar stellen wij ons al vragen bij. Resultaat: een ingedeukte dakgoot bij een nieuwbouw op verschillende plaatsen en panelen met kleurverschil. De elektricien zou diezelfde dag ook komen, maar stuurde zijn kat. Na ettelijke mails en telefoons later zou de elektricien de week erna komen. De hele stroomkast werd overhoop gegooid, maar het was allemaal conform volgens hen. Toeval dat mijn vriend elektricien is en er wel wat meer van kent als hun onbekwaam personeel. De factuur moesten we onmiddellijk voldoen, anders zouden de panelen niet gekeurd worden. Hier gingen wij niet mee akkoord en ik kan het iedereen aanraden om dit bij dit bedrijf niet te doen. De panelen werden met veel moeite gekeurd, maar de papieren van Fluvius houden ze achter tot alles betaald is.

Uitgevoerd op 17-08-2022

Total Energy Projects
Premium Partner
Offerte aanvragen
4 keer gekozen in de afgelopen 3 maanden

Contact

Tipstraat 140
3740, BEVERST

Locaties

  • Bilzen

    Tipstraat 140
    3740 Bilzen

Deel dit bedrijf