Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Agna Helaers

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Mooie ramen en deur laten plaatsen
Door 3 vriendelijke , bekwame vakmensen uitgevoerd 😃
Prima service !! Wanneer er iets beschadigd was werd dit vervangen zonder probleem
Dikke pluim voor iedereen 👍
Zou deze firma zeker aan iedereen aanraden

Uitgevoerd op 05-10-2020

Paul De Troetsel

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Tevreden met de ramen en rolluiken

Goede binnenafwerking van de ramen en rolluiken.

Uitgevoerd op 01-10-2020

Ilse Lacante

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Uitermate tevreden!!!

Deze firma is een absolute aanrader! Afspraken worden perfect nagekomen, de werken zeer nauwkeurig uitgevoerd! Werkmannen werken proper, zijn correct over de ganse lijn, dagelijkse supervisie en bijsturing waar nodig. Een enorme meerwaarde voor het huis. Een dikke dank jullie wel voor de goede en fijne samenwerking!

Uitgevoerd op 29-09-2020

Davy Verschueren

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Snel en uitstekend werk

Ze hebben mooie pvc ramen geplaatst in onze nieuwbouw inclusief bepleistering.
De firma heeft in de voorbije jaren ook een aantal keer schilderwerken voor ons uitgevoerd.
Telkens zeer mooi en goed afgewerkt uitgevoerd.

Uitgevoerd op 02-07-2020

C De Pau

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correcte service en betaalbaar

Alles is naar wens verlopen en het resultaat mag er zijn. De prijs was aanzienlijk lager dan de offerte van een ander bedrijf. Een tevreden klant dus.

Uitgevoerd op 20-02-2020

Arlette Praet

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Uitstekende service aan een zeer goede prijs.
Firma maakte duidelijke afspraken qua leveringstermijn en plaatsing en kwam deze ook allemaal na.
Binnenafwerking ook zeer mooi gedaan.

Uitgevoerd op 21-05-2018

Jennifer Mortelmans

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima

De ridder is een bedrijf dat de werken goed opvolgt, en zijn afspraken nakomt. Zijn er tijdens de werken dingen waar je toch niet helemaal tevreden over bent, zijn ze zeker bereid om daar naar te luisteren, en een oplossing te zoeken. De werkmannen leveren mooi werk, en voeren de werken zeer voorzichtig uit. Enige minpuntje is dat de werkmannen de nederlandse taal niet machtig zijn, en communicatie daardoor soms wat moeilijker verloopt.

Uitgevoerd op 24-08-2020

ivo Driesens

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Afspraken werden nageleefd.

Als inwoner van Ranst hebben wij in deze Corona tijden gebruik gemaakt van een plaatselijke installateur.

Uitgevoerd op 03-09-2020

Peter Daems

Ramen en deuren
Aanbevolen door klant

Correcte prijs/Top kwaliteit!

Alles uitgevoerd volgens de offerte (Duidelijke afspraken gemaakt op voorhand).
Vlotte plaatsing zoals afgesproken. Perfecte nazorg.
Na de werken alles opgeruimd zoals het hoort.
Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 10-07-2020

Steven Roesems

Ramen en deuren
Geverifieerde klant

Slechte klante service

Na 4 weken en 2x contact waar me beloofd werd dat ze contact gingen opnemen, niets gehoord. Slechtste klanteservice ooit en als het daar al slecht loopt dan vrees ik ook voor de kwaliteit van hun werk.

Uitgevoerd op 15-08-2020