KUBOMAT bvba
2 9.0 10 2
9,0
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.0
Afspraken
9.0

KUBOMAT bvba

Ambachtslaan 16
3665 As

Ramen en deuren plaatsen met oog voor detail
Kubomat is dé specialist in Limburg voor het plaatsen van uw ramen en deuren in PVC of aluminium. Voor nieuwbouw of renovatie, van klassiek tot hypermodern.

Aktie - Glas HR++1.0 met warm edge aan de prijsvoorwaarden HR++1.1

2 reviews

Uitgevoerd op 07-08-2017 door:

KUBOMAT bvba

9 10
9

Ramen en deuren

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Geachte, Bij deze willen wij u van harte danken voor de piekfijne werken die uw werknemers geleverd hebben bij het plaatsen van onze nieuwe ramen en deuren. Wij zullen Uw firma zeker verder aanbevelen. Veel succes nog toegewenst! Hartelijk dank. Plessers T. & A.

Uitgevoerd op 03-10-2016 door:

KUBOMAT bvba

9 10
9

Ramen en deuren

Zeer nauwkeurig gewerkt .

Aanbeveling:
Prima advies. Levering en plaatsing op de beloofde datum. Werken werden door professionele mensen uitgevoerd..super afwerking....ben een zeeeer tevreden klant...

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

2 werkzaamheden

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

Lagere energiefactuur

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? vraag hier uw gratis en vrijblijvend offertes voor ramen en deuren aan, dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Veranda's
Veranda's
Veranda's

Een echte toevoeging aan uw huis

Altijd kunnen genieten van het weer en een extra stukje comfort aan uw woning toevoegen? Dit doet u met een veranda! De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt kiezen uit verschillende materialen, wel of geen overkapping en wel of geen glas.

Een veranda is met recht een toevoeging aan uw woning. U kunt zelf bepalen in wat voor stijl de veranda gebouwd wordt. Creëer geheel naar eigen wens een extra woonkamer met een aanbouw aan huis!

Ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn en wat u daarvoor betaalt. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Ons team

Kubomat de specialist in ramen en deuren