KwadrO Torhout-Maldegem-Waregem

KwadrO Torhout-Maldegem-Waregem

Noordlaan 12b
8820 Torhout

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast ons uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap. Onze dynamische en ambitieuze teams streven ernaar elke klant persoonlijk te begeleiden, vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering. Onze KwadrO adviseur kent zijn vak. Hij zal je niet alleen esthetisch advies geven, hij zal ook de technische mogelijkheden met je bespreken. Van profiel tot plaatsing, van onderhoudsgemak tot duurzaamheid. Bovendien vertelt hij je alles wat je wil weten over veiligheid en verluchting, warmte- en geluidsisolatie. Bij KwadrO zorgen we dat de kwaliteit van je nieuwe ramen en deuren in harmonie is met de rest van je woning. Natuurlijk is de buitenkant van je woning belangrijk. Maar het leven àchter deze ramen en deuren is dat nog veel meer. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om samen op zoek te gaan naar de gepaste oplossing.

Wij maken een vrijblijvende offerte op locatie of bezoekt u onze showroom?

0 reviews

KwadrO Torhout-Maldegem-Waregem heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

1 werkzaamheid

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

Lagere energiefactuur

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? vraag hier uw gratis en vrijblijvend offertes voor ramen en deuren aan, dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!