Loading...

Over MSM Group

Msm group is een bedrijf verspreidt in heel Belgie met specialisten in dakwerken, gevelwerken en hernieuwbare energie deze met een offerte binnen de week.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte: 0492/408.141

Kenmerken

700+
aanvragen behandeld
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling

Reviews (4)

Tiffany

Dakwerken
Geverifieerde klant

Dakrenovatie

Wij hadden ervoor een slechte aannemer en dus veel miserie gekend, waterinfiltraties tot rechtszaak. Het was voor ons zeer moeilijk om opnieuw een aannemer te vertrouwen. MSM group heeft ons leven veranderd. Vanaf het eerste contact met de vertegenwoordiger Christoph hadden we al een zeer goed gevoel. De werfleider Ruslan is een man uit de duizend. Hij is een heel sympathieke en empathische persoon die luisterde naar ons verhaal en ons bijstuurde waar nodig. Hij vroeg telkens ons mening tijdens de werken en betrok ons overal in. De vaklui waren altijd heel vriendelijk, ze kennen perfect hun stiel en lieten de werf altijd proper achter.
Met hart en ziel hebben ze aan dit project gewerkt. Wij zouden dan ook iedereen aanraden om met hen in zee te gaan, hiervan krijg je geen spijt. We zijn super fier en blij met het resultaat! Steven & Tiffany

Uitgevoerd op 15-05-2024

Lucas

Hellend dak renoveren of isoleren vanaf buitenkant
Geverifieerde klant

Stress

MSM heeft ons van in 't begin van de dakwerken stress en kopzorgen bezorgd. Geen of foute communicatie, afwezige werfleider, bijkomende schade, foutieve afwerkingen en klungelige oplossingen voor iets dat kapot werd gemaakt en ga zo maar verder. Na veel stress, een heel opgemaakt dossier met bewijsstukken en een officiële ingebrekestelling is alles uiteindelijk wel in orde gekomen, maar ik hou mijn hart vast voor wanneer ik ooit een eventuele herstelling onder garantie zou nodig hebben. Wanneer ik in mijn volgende woning nog eens dakwerken moet laten uitvoeren, zal dit helaas niet door MSM Group gebeuren.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Luc

Dakwerken
Geverifieerde klant

Dakrenovatie

Zeer tevreden over de dakwerken.Personeel is supervriendelijk en professioneel. Regelmatig kwam de werfleider langs ,we werden goed op de hoogte gebracht van de werken.Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 12-03-2024

Jan Lee

Uitgevoerd op 06-08-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij MSM Group