1072

Buitengevelisolatie
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend buitengevelisolatie-offertes

Ontdek wat buitengevelisolatie voor je kan betekenen

Bespaar op je jaarlijkse energiefactuur

 Draag bij aan een beter milieu

Verhoog je wooncomfort

Bespaar met buitengevelisolatie

Door je buitengevel te laten isoleren, profiteer je van verschillende voordelen. Hier lees je meer over de voordelen van buitengevelisolatie, de kosten, beschikbare premies en soorten materialen. 

Voordelen van buitengevelisolatie

Waarom kiezen voor buitengevelisolatie

Het plaatsen van buitengevelisolatie biedt verschillende voordelen. Zo kun je met het isoleren van je buitengevel streven naar een lagere energiefactuur. Doordat je minder gas nodig hebt om te stoken, bespaar je jaarlijks tot wel honderden euro’s.

Daarnaast verhoog je met een geïsoleerde buitengevel je wooncomfort. Dit komt door de isolerende werking van de verschillende materialen die gebruikt worden voor het isoleren van je buitengevel. 

Meer informatie over buitengevelisolatie

plaatsing en kosten van buitengevelisolatie

Kosten van buitengevelisolatie

Wat het kost om je buitengevel te laten isoleren, hangt af van meerdere factoren. Zo zit er verschil in het isolatiemateriaal en het soort afwerking dat je kiest voor de buitengevel. Bovendien is de prijs ook afhankelijk van je persoonlijke woonwensen. Meer hierover lees je op onze pagina over de kosten van buitengevelisolatie.

Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de door jou gekozen specialist. Vergelijk offertes en ga voor de beste optie!

Meer informatie over de kosten van buitengevelisolatie

Afwerkingen voor buitengevelisolatie

Voor het isoleren van je buitengevel kun je verschillende materialen gebruiken. Daarnaast kies je tussen verschillende afwerkingen van de buitengevel. De meest voorkomende afwerkingen zijn steenstrips, crepi en spuitkurk.

Crepi

Crepi, ook wel beter bekend als pleisterwerk, is de populairste manier om de buitenmuur mee af te werken en is uitermate geschikt om te combineren met isolatiemateriaal. Je gevel ziet er als nieuw uit en is beter beschermd.

steenstrips
Steentrips

Steenstrips zijn smalle stroken die uit een baksteen gezaagd zijn met een diepte van 20 tot 50 millimeter. Doordat steenstrips ook op de hoeken zijn bevestigd, wekt het de indruk dat je een dikke bakstenen muur hebt.

Spuitkurk

Spuitkurk is een nieuwe manier van isoleren. Het is milieuvriendelijk en een biologisch afbreekbaar product. De laag is ongeveer 7 mm dik en het materiaal zorgt ervoor dat er minder temperatuur-schommelingen in de woning zijn.

Ontvang buitengevelisolatie offertes

Wil je óók profiteren van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend buitengevelisolatie offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige

Veelgestelde vragen over buitengevelisolatie