1072

Buitengevelisolatie
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend buitengevelisolatie-offertes

Ontdek wat buitengevelisolatie voor je kan betekenen

Bespaar op je jaarlijkse energiefactuur

 Draag bij aan een beter milieu

Verhoog je wooncomfort

Bespaar met buitengevelisolatie

Door je buitengevel te laten isoleren geniet je van verschillende voordelen. Hier lees je meer informatie over buitengevelisolatie, waaronder de kosten, beschikbare premies en verschillende soorten materialen. 

Voordelen van buitengevelisolatie

Waarom kiezen voor buitengevelisolatie

Het plaatsen van buitengevelisolatie kent verschillende voordelen. Zo zal je door het isoleren van je buitengevel kunnen streven naar een lagere energiefactuur. Doordat je minder gas nodig hebt om te stoken bespaar je tot wel honderden euro’s op je jaarlijkse energiefactuur.

Daarnaast verhoog je aan de hand van buitengevelisolatie je wooncomfort. Dit komt door de isolerende werking van de verschillende materialen die gebruikt worden voor het isoleren van je buitengevel. 

Meer informatie over buitengevelisolatie

plaatsing en kosten van buitengevelisolatie

Kosten van buitengevelisolatie

Door te investeren in buitengevelisolatie geniet je van meerdere voordelen en streef je naar een hoger wooncomfort.

Het kostenplaatje hangt af van meerdere factoren. Zo zit er verschil in de soorten isolatiemateriaal en de verschillende materialen voor je buitengevel. De prijs hangt samen met jouw eigen wensen. Meer hierover lees je op onze pagina over de kosten van buitengevelisolatie.

Meer informatie over de kosten van buitengevelisolatie

Afwerkingen voor buitengevelisolatie

Voor het isoleren van je buitengevel kun je verschillende materialen gebruiken. Daarnaast moet je kiezen tussen verschillende afwerkingen van de buitengevel. De meest voorkomende afwerkingen zijn steenstrips, crepi en spuitkurk.

Crepi

Crepi, ook wel beter bekend als pleisterwerk, is de populairste manier om de buitenmuur mee af te werken en is uitermate geschikt om te combineren met isolatiemateriaal. Je gevel ziet er als nieuw uit en is beter beschermd.

steenstrips
Steentrips

Steenstrips zijn smalle stroken die uit een baksteen gezaagd zijn met een diepte van 20 tot 50 millimeter. Doordat steenstrips ook op de hoeken zijn bevestigd, wekt het de indruk dat je een dikke bakstenen muur hebt.

Spuitkurk

Spuitkurk is een nieuwe manier van isoleren. Het is milieuvriendelijk en een biologisch afbreekbaar product. De laag is ongeveer 7 mm dik. Het materiaal zorgt ervoor dat er minder temperatuur-schommelingen in de woning zijn.

Ontvang buitengevelisolatie offertes

Wil je óók profiteren van lagere energiekosten? Vraag gratis en vrijblijvend buitengevelisolatie offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Volgende

Opdrachtomschrijving

Vorige Volgende

Contactgegevens

Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige

Veelgestelde vragen over buitengevelisolatie