1057

Kans op inbraken verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te vermijden, maar je kunt veel doen om de kans op inbraken flink te verkleinen. Wij staan zelf achter het motto “beter voorkomen dan genezen”. Op de interactieve afbeelding die hiernaast is weergegeven zijn enkele gegevens af te lezen. Zo zie je precies waar je het meeste risico loopt op een mogelijke inbraakpoging. Houdt de inbreker buiten de deur met een alarmsysteem en zorg voor een veilige woonomgeving.

Vergelijk offertes

Doe de Inbraakproef

21%
4%
7%
9%
36%
23%
Kans op inbraak verkleinen

Vrijblijvend alarmsysteem-offertes

Ontdek wat een alarmsysteem voor je kan betekenen

Verklein de kans op inbraken

Korting op je woonverzekeringen

Veiliger gevoel voor jou en je gezin

Hoe kan ik de kans op inbraak verkleinen?

Een gevoel van veiligheid is veel waard en mag best wat kosten. Een woninginbraak kan namelijk grote gevolgen hebben. Zo kan je last ondervinden van materiële schade, maar ook psychologische schade kan een boosdoener zijn.

Er zijn namelijk indringers in je woning geweest die aan je eigendommen hebben gezeten en waardevolle spullen hebben meegenomen. Daarnaast kan je in aanraking komen met inbrekers, die vaak bewapend zijn en geweld gebruiken tijdens hun inbraakpoging. Gelukkig kun je zelf verschillende maatregelen nemen om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt.

Een alarmsysteem is een van deze maatregelen en is enorm effectief. Het voorkomt veel inbraken en vergroot de pakkans als er toch bij je wordt ingebroken, door bijvoorbeeld een beveiligingscamera. De preventieve werking van een alarmsysteem valt bij veel huiseigenaren in de smaak.

Inbraakmethoden voor deuren

Een inbreker kan op veel manieren je huis binnendringen. Zoals de interactieve afbeelding bovenaan de pagina heeft weergegeven zijn er veel verschillende plekken waar een inbreker je huis kan betreden. Hieronder staan de meest gebruikte inbraakmethoden om je voor- of achterdeur binnen te komen.

  Inbraakmethoden Achterdeur Voordeur
Deur openbreken 48% 37%
Flipperen 8% 19%
Deur openen via raam 12% 18%
Kerntrekken 16% 10%

Inbraakcijfers België

€2.650

Dit is de gemiddelde materiële schade van een inbraak, terwijl de gemiddelde vergoeding door de verzekeraar slechts €1.200 is.

30 sec

Binnen gemiddeld 30 seconden betreed een inbreker je woning en binnen gemiddeld vijf minuten is dezelfde inbreker weer weg met de gestolen buit.

90%

Met een alarmsysteem kun je de kans op inbraak verkleinen in jouw woning tot wel 90%. Een gegeven om naar te streven.

52.816

52.816 inbraken per jaar. Dit komt neer op ongeveer één inbraak per 10 minuten! Enorm veel dus, ondanks de afname per jaar van het aantal woninginbraken.

Alarmsysteem offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in voor offertes op maat.

Contact

Beschikbare experts uit je regio nemen contact op voor het maken van een afspraak.

Inventarisatie

De beveiligingsexpert komt soms bij je langs en inventariseert de situatie bij jou thuis.

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat een alarmsysteem jou kost.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na de inventarisatie door de beveiligingsexpert ontvang je direct een offerte.


Adresgegevens


Opdrachtomschrijving


Contactgegevens

+32
+32
Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden