1106

advertorial

Door Thomas, 
Laatst gewijzigd: ...

Voorkom verdere kalkaanslag! Bereken direct gratis en vrijblijvend hoe hard water in je regio is. 

Veel Vlamingen ondervinden last van hard water zoals kalkaanslag, water wat anders smaakt en huishoudelijke apparaten die snel kapot gaan. Hard water is water met een hoog calcium en magnesium gehalte. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe hard water in jouw regio is. Met deze tool kom je daar gratis en vrijblijvend achter.

Voorkom kalkaanslag

Ontdek binnen 2 minuten hoe hard het water in jouw regio is

Wil je weten hoeveel een waterverzachter voor je kan betekenen? Met de Solvari waterhardheid tool kom je daar gratis en vrijblijvend achter. Vul de onderstaande test in en zie direct hoe hard water in je regio is. Bij interesse kan je gratis en vrijblijvend offertes vergelijken voor waterontharders, waarmee je kunt besparen op de aanschafprijs. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ontdek de hardheid van je kraanwater

Vul een aantal eenvoudige vragen in en kom erachter.

Doorgaan

Locatie

Op basis van de locatie kunnen we de berekening specifieker maken.
We herkennen de combinatie van dit huisnummer en deze postcode niet. Wil je deze nog eens controleren?
Vorige Doorgaan

zeer zacht
zacht
gemiddeld
vrij hard
hard
0F° 55F°

Benieuwd naar de kosten van een waterontharder? De waterhardheid is berekend per postcode. Bij het uitbrengen van offertes zullen de specialisten de exacte waterhardheid opmeten. Vergelijk nu offertes


De voordelen van een waterontharder

Zacht water

Doordat een waterontharder zouten uit het water filtert, wordt kalkaanslag voorkomen. Dit zorgt ervoor dat huishoudelijke apparaten langer meegaan, je bespaart op schoonmaakmiddelen én verminder je de kans op huidirritaties.

Beter voor het milieu

Naast het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen en het verlagen van het energieverbruik, gaat een waterontharder ook de vervuiling van grondwater tegen en dringt het de CO2-emissies terug. Daarnaast is het niet meer nodig om mineraalwater uit flessen te drinken, want je beschikt nu zelf over fijn drinkwater uit de kraan.

Verleng de levensduur van apparaten

Huishoudelijke apparaten die met water werken, lijden onder hard water. Met een waterontharder voorkom je slijtage door verkalking, wat de levensduur tot wel 30% verlengt.

Ontdek de kosten van een waterontharder

Ben jij net als vele anderen geïnteresseerd in een waterontharder en zou je graag willen weten wat het kost? We brengen je graag in contact met specialisten uit de regio. Zij kunnen je meer vertellen over de kosten en geven, zonder verdere verplichting, antwoord op al je vragen.

Vorige Doorgaan

Vergelijk offertes voor een waterontharder

Wij sturen je aanvraag door naar geschikte vakmannen uit je regio. Deze vakmannen nemen telefonisch contact met je op om gratis en vrijblijvend de offerteaanvraag te bespreken. Zo kan je vergelijken en kiezen voor de beste deal!
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Vul hier je contactgegevens in zodat specialisten vrijblijvend contact met je kunnen opnemen om de offerteaanvraag te bespreken.
Klopt je telefoonnummer? De specialisten bellen vaak voor meer informatie of om een afspraak te maken bij jou op locatie. Zo krijg je een offerte die past bij jouw wensen.
Dit is geen geldig telefoonnummer. Voer een geldig telefoonnummer in om optimaal van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

De vier belangrijkste voordelen van een waterontharder

  1. Voorkom kalkaanslag in de woning
  2. Verleng de levensduur van je apparatuur
  3. Streef naar lekker en gezond (drink)water
  4. Bespaar op kosten voor nieuw apparatuur en schoonmaakmiddelen
Eerder bekeken pagina's