1106

Waterontharder 
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend waterontharder-offertes

Ontdek wat een waterontharder voor je kan betekenen

Verleng de levensduur van je apparatuur

Drinkwater: lekker en gezond

Voorkom kalkaanslag

Streef met een waterontharder naar kalkvrij water

Door een waterontharder aan te schaffen zorg jij voor kalkvrij water in jouw woning. Dit is niet alleen beter voor jouw gezondheid, maar ook voor jouw huishoudelijke apparaten. Hier vind je alle informatie over onder andere de twee verschillende soorten waterontharders, de werking en de kosten. 

waarom een waterontharder aanschaffen

Waarom een waterontharder?

Het gebruik van een waterontharder kent verschillende voordelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterontharder zorgt dit natuurlijk voor zacht water. Doordat de waterdichtheid terug wordt gebracht naar 0 DH, wordt kalkaanslag voorkomen. 

Daarnaast zijn waterontharders milieuvriendelijk, bespaar je op schoonmaakmiddelen, heb je een verbeterde smaak van het water en verminder je de effecten van huidziekten.

Meer informatie over een waterontharder

kosten waterontharder

Kosten van een waterontharder

Door een waterontharder aan te schaffen kan je flink gaan besparen op je energiefactuur. Ook zorg je voor een verbeterde smaak van het water en een langere levensduur van je apparaten. 

De gemiddelde kosten voor een waterontharder liggen rond de 1000€. De prijs van een waterontharder hangt echter af van meerdere factoren. Zo zijn waterontharders in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast hangt de prijs samen met jouw eigen wensen. 

Meer informatie over de kosten

Soorten waterontharders

Wanneer je een waterontharder wilt aanschaffen, heb je de keuze uit twee verschillende soorten waterontharders. 

Zout

Dit systeem werkt op twee cilinders. Een van deze cilinders bevat kunsthars korrels. Deze halen het kalk uit het water. Hierna wordt er natrium toegevoegd. Dit komt het water in via de tweede cilinder.

Filters

Dit type waterontharder werkt aan de hand van een filter. Een waterfilter zorgt ervoor dat het water gefilterd wordt. Het calcium en magnesium dat zich in het water bevinden worden eruit gehaald.

Ontvang waterontharder offertes

Nooit meer kalkaanslag en gezonder kraantjeswater? Vraag gratis en vrijblijvend waterontharder offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige

Veelgestelde vragen over waterontharders