Kosten vochtbestrijding

Er zijn verschillende soorten vochtproblemen en ze ontstaan op verschillende plekken in jouw woning. Per vochtprobleem is een passende behandeling met een eigen prijs. Om te ontdekken wat je precies betaalt voor het verhelpen van vochtproblemen, raden we je aan in contact te komen met specialisten.

Geld in hand

Indicatie Kosten vochtbestrijding

Het is lastig een prijs per meter te bepalen als er geen diagnose is. Elk vochtprobleem heeft een eigen oorzaak en vereist een andere aanpak. De kosten voor vochtbestrijding zijn sterk afhankelijk van de ernst van het vocht en de oppervlakte die behandeld dient te worden.

Voor doorslaand vocht, oftewel je gevel impregneren, wordt een prijs gehanteerd van 15 tot 45 euro per m2 afhankelijk van de staat van de gevel. Voor opstijgend vocht kun je uitgaan van 80 tot 100 euro per strekkende meter, dus niet per m2. Aan kelderdichting is bijvoorbeeld geen prijs te hangen, omdat deze kosten teveel variëren. Het ligt er namelijk aan wat het probleem is en hoe je dit wilt oplossen. Een vochtbestrijder die jouw vochtprobleem zal oplossen kost ongeveer €35 - €50 per uur. Reken er wel op dat je daar nog reiskosten bij moet betalen.

Gemiddelde prijsopbouw

De meeste kosten zitten in het materiaal dat er gebruikt wordt. Om vocht te bestrijden in jouw woning worden er bestrijdingsmiddelen gebruikt die duur zijn in aanschaf. Daarnaast moeten deze middelen aan de hand van professioneel gereedschap worden toegebracht.

Prijsfactoren van vochtbestrijding

De uiteindelijke prijs voor vochtbestrijding hangt van meerdere factoren af. Hoe hardnekkig is het probleem, hoe groot is de vochtschade, en wat moet er precies gebeuren? Moet de gevel opnieuw gedaan worden? We raden je aan altijd offertes te vergelijken voordat je met een vochtbestrijder in zee gaat, zodat je genoeg en relevantie informatie ontvangt en niet de hoofdprijs betaalt. Tevens raden wij je aan om je te verdiepen in mogelijke premies waar jij aanspraak op kan maken. Lees hier meer over op onze pagina over premies.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten specialisten bellen je voor het maken van een afspraak. Na de inspectie door de vochtspecialist ontvang je direct een offerte.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens


Opdrachtomschrijving


Contactgegevens

+32
+32
Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Meer informatie

Deel deze pagina