Dryguard

Dryguard

Sint Lievenslaan 266
9000 Gent

Wij staan garant voor de meest complete vochtbestrijding. Van het eerste contactmoment tot na de uitvoering van de werkzaamheden. Zo kunnen wij u een 100% tevredenheidsgarantie bieden en garanderen wij u een definitieve oplossing van uw opstijgend vochtprobleem. Bij elke vochtwering 30 jaar garantie met gratis nacontrole na de droogtijd.

0 reviews

Dryguard heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

1 werkzaamheid

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Bedrijfsvideo