Win 250€ korting op woningisolatie!

(vloer-, buitengevel-, spouwmuur- en/of dakisolatie)

Uw huis isoleren met 250 € korting. Wint u het?


Deze actie is inmiddels afgelopen. In 2018 gaan we meer winacties organiseren. Houdt ons daarom goed in de gaten, want misschien win jij 250 euro korting!

Kans maken op 250€? Dit zijn de spelregels
Natuurlijk zijn er voorwaarden aan de actie verbonden. Als u via Solvari een isolatiebedrijf vindt én hen de isolatiewerken daadwerkelijk laat uitvoeren, dan hoeft u alleen nog maar uw getekende offerte voor 8 december 2017 te versturen naar actie@solvari.be. Wij verloten onder de deelnemers eenmalig 250€.


Waarom juist nu deze winactie?
Door het isoleren van de spouwmuur, buitenmuur, vloer of het dak begint u direct met besparen. Wij willen iedere Vlaming aanmoedigen om daaraan een begin te maken. Want degenen die binnenkort isoleren, besparen de eerste honderden euro’s nog deze winter!

Belangrijke data op een rij
• Laatste aanvraagdatum van offertes op Solvari.be: vrijdag 17 november verlengd tot en met maandag 20 november 2017;
• Laatste inzendingsdatum van een ondertekende offerte: vrijdag 1 december 2017 verlengd tot en met vrijdag 8 december 2017;
• De winnaar is bekend! Je leest hier meer.
Opbrengst van goede isolatie wordt onderschat
De voordelen van huisisolatie worden anno 2017 nog steeds flink onderschat. Uit een enquête is namelijk gebleken dat 60 tot 70% van de huiseigenaren de opbrengsten van isolatie te laag inschat. Daarentegen gaf de helft van de ondervraagden wel aan zeer geïnteresseerd te zijn in maatregelen om energie te besparen. Er hangen dan ook veel voordelen aan isolatie. Zo levert het meer comfort op in huis, want de woning blijft in de winter warm en in de zomer juist koel. Daarnaast is het goed voor het milieu en scheelt het flink op de energierekening.

Besparen met isolatie
Isolatie vereist een investering, maar het rendement is heel hoog. Voor een gemiddelde woning kost het isoleren van de spouwmuren en vloer eenmalig 3.900€. Jaarlijks komt dat overeen met een besparing van 760€. De investering is dus stukken aantrekkelijker dan spaargeld op de bank zetten.

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie levert dus bij een gemiddelde woning al 500€ per jaar op. Die investering verdient u al in drie jaar terug. Het rendement is vergelijkbaar met 11 procent rente op een spaarrekening.

Vloerisolatie
Vloerisolatie levert bij een gemiddelde woning 250€ per jaar op. Je voelt geen tocht meer over de vloer en dat vocht uit de kruipruimte is ook verleden tijd. Het rendement is vergelijkbaar met 7 procent rente op een spaarrekening.

Dakisolatie
Dakisolatie levert honderden euro’s per jaar op en een verbeterd wooncomfort. Het rendement is vergelijkbaar met 8 procent rente op een spaarrekening.

Buitengevelisolatie
Heeft uw woning geen spouwmuur of isoleert u de woning liever van buitenaf? De woning krijgt direct een mooiere uitstraling met buitengevelisolatie en daarbij bespaart u honderden euro's per jaar op de energierekening!

Premies: voor iedereen dubbel voordeel
Voor spouwmuur-, dak- en vloerisolatie geldt er momenteel een premie van 6,00€ per geïsoleerde vierkante meter. Voor buitengevelisolatie kan de premie zelfs oplopen tot 15,00€ per geïsoleerde vierkante meter! Kiest u ervoor om 3 of meer isolatie-ingrepen te doen? Dan komt u ook in aanmerking voor de totaalrenovatiebonus. De totaalrenovatiebonus is een extra premiebedrag dat u bovenop de individuele premies bekomt. Daardoor wordt isoleren prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Let wel op: vanaf 2018 zullen de premies opnieuw lager worden. Wie dus dit jaar nog isoleert, profiteert van de hoogst mogelijke premies.
Hoe maak ik kans op 250€ korting?

U maakt kans op 250€ als u uw spouwmuur, dak of vloer laat isoleren door bedrijven die u via Solvari heeft gevonden. Vanaf het moment dat u de getekende offerte verstuurt naar actie@solvari.be, doet u automatisch mee met deze leuke winactie waarvan we de winnaar op 15 december bekend maken.

Gaat u ook meedoen? Vraag dan meteen uw gratis isolatieoffertes aan!


Ontvang offertes » Mail je vrienden »

Lees alles over onze winactie in de algemene voorwaarden