Loading...

Over Welkom bij Sw Metaaltechnieken

U bevindt zich op het bedrijfsprofiel van Sw Metaaltechnieken. Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,Sw Metaaltechnieken

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (8)

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alle afspraken nagekomen prima

Uitgevoerd op 16-10-2023

Luc - Heidi

Tuinafsluiting
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden over de afgeleverde.

Duidelijke communicatie en correcte offerte, dewelke ook tot in de detail zijn nagekomen! Dit zijn nog eens vakmannen met een hart voor hun style!
Ik kan hun echt aanbevelen voor zowel een tuin afsluiting, als metalen poorten! In de toekomst ben ik absoluut van plan om nog eens met hun samen te werken!

Uitgevoerd op 10-08-2023

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Correct bedrijf en professioneel

Zeer tevreden van SW metaaltechnieken. Hebben bij ons draaipoort en stuk hekwerk geplaatst. Denken mee naar oplossing en voeren het werk professioneel uit. Correcte prijs. Goede kwaliteit en communicatie! Aanrader!

Uitgevoerd op 13-07-2023

Josephine

Tuinafsluiting
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden! Nauwkeurig en netjes

Heel goed advies gekregen, altijd te bereiken, constante update van de werken, netjes op tijd geleverd, zeer mooie afwerking, komen meteen als er iets is, supergemotiveerd, willen mooi werk afleveren, goeie prijs, werken met degelijk materiaal, uitstekende service, niets is te veel gevraagd, helpen mee denken en installeren alles, je hebt als klant geen zorgen. Bij het afregelen van de poort kwamen ze meteen ook al was het voor hen 2 uur rijden. Ik ben een zeer tevreden klant en kan het bedrijf alleen maar aanbevelen! Hun laswerk is top! Hun kennis van het materiaal is super goed! Meer dan tevreden! Aankoop was een elektrische metalen poort met horizontale latten met cameraparlefoon en app op de Gsm en cijfercode. Beste aankoop!

Uitgevoerd op 15-06-2023

Thomas

Tuinafsluiting
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Plaatsen van een poort

Zeer behulpzaam bij vragen. Zeer betrokken en vlot bereikbaar. Goede service!
Mooie op maat gemaakte poort.

Uitgevoerd op 30-03-2023

stipt en correct. alles naar wens en werken snel en proper uitgevoerd

Uitgevoerd op 11-02-2023

Deze heren durven out of the box te denken aan een prijs waar je het op een ander nergens kan vinden. Elke dag lopen er mensen voorbij die onder de indruk zijn van onze unieke poort met harmonica systeem, dit allemaal dankzij de eerlijke en correcte vakmannen Willem en Nicky. Look no further, SW Metaaltechnieken is the place to be!

Uitgevoerd op 06-02-2023

Esmeralda Van Oirschot

De prijs/ kwaliteit was dik in orde, alle werken zaten in de prijs zoals het terugleggen van de klinkers , aansluiting electriciteit tot binnen, afval meenemen …De aansluiting van de poort was zeer vlug en professioneel. Duidelijke afspraken en vriendelijke mensen. Een echte aanrader

Uitgevoerd op 17-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Welkom bij Sw Metaaltechnieken