Architect

Met een architect bouw je het huis van je dromen. Een architect helpt je met het ontwerp en werkt samen met jou mee tijdens de verbouwingen. Zo eindig je zeker met een functionele en aantrekkelijke woning.

Vergelijk offertes

1058

Voordelen architect

Een architect biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een archtitect in te schakelen:

Professioneel ontwerp

Een architect levert een professioneel en functioneel ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en de bouwvoorschriften. Dit zorgt voor een esthetisch en praktisch eindresultaat.

Optimaal & efficiënt

Architecten optimaliseren de beschikbare ruimte in je woning. Ze bedenken slimme indelingen en creatieve oplossingen om elke vierkante meter effectief te benutten.

Projectmanagement

Een architect coördineert en begeleidt het bouwproces, waardoor je minder stress en zorgen hebt. Ze organiseren de planning, budgetbewaking en kwaliteitscontrole gedurende het hele project.

Hoge woningwaarde

Een goed ontworpen huis door een architect kan de waarde van je woning verhogen. Het unieke en doordachte ontwerp maakt je woning veel aantrekkelijker.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Regularisatie aanbouw woning

Zeer vriendelijk en hulpvaardig persoon Belt klant op met nodige info Dossier word correct en tijdig ingediend

Raoul uit Leest zocht naar Architecten en koos voor jpgarchitecten.be

Zeer tevreden

Alles volgens schema

Michal uit Wommelgem zocht naar Architecten en koos voor Bewust Bouwen

Hoeveel kost een architect?

Wil je een architectenbureau inschakelen om jouw woning te ontwerpen of te renoveren? Zo bouw je een huis naar jouw wensen en volledig volgens de regels. Maar hoeveel kost een architect en kan je er ook mee samenwerken voor je tuin of interieur? De prijzen kunnen voor grote projecten al snel oplopen tot enkele duizenden euro's. Vergelijk zeker verschillende architectenbureaus en kijk welke voorstellen het beste zijn voor jouw situatie.

Type architect Richtprijs voor een ontwerp
Bouwarchitect Vanaf € 2.500
Tuinarchitect Vanaf € 600
Binnenhuisarchitect Vanaf € 750

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes van architecten