Binnendeuren

Binnendeuren zorgen voor privacy, houden de warmte binnen in elke kamer en maken één geheel van je woning. Kies de binnendeuren die het meest aansluiten bij je interieur: van tijdloos en authentiek naar strak en industrieel. 

Vergelijk offertes

1534

Voordelen binnendeuren

Een binnendeur biedt heel wat voordelen. Wat zijn de belangrijkste redenen om voor een nieuwe binnendeur te kiezen? Een overzicht:

Meer privacy

Met een binnendeur kan je 2 binnenruimtes van elkaar afscheiden. Zo creëer je meteen meer privacy en kan je ongestoord werken. Ideaal wanneer je een thuiskantoor hebt.

Betere geluidsisolatie

Binnendeuren dempen geluid en verminderen zo mogelijk geluidsoverlast. Dit zorgt voor een rustigere leefomgeving, vooral in drukke huishoudens of gedeelde woonruimtes.

Esthetische meerwaarde

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van je interieur. Met diverse ontwerpen en afwerkingen verfraaien ze de ruimtes en dragen ze bij aan de stijl en het karakter van je woning.

Indelen van de ruimte

Binnendeuren maken het mogelijk om verschillende ruimtes binnen een woning functioneel van elkaar af te scheiden. Zo creëer je unieke en efficiënte leef- en werkruimtes.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Top pro
Top pro
Premium partner

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

👍👍👍

Afspraken worden PERFECT op tijd GEREGELD VRIENDELIJK,PROFISONELE VAKMAN DANK U VOOR U WERK ❤️❤️❤️

Anouar uit Middelkerke zocht naar Binnendeuren en koos voor ROASJE

ERKENDE VAKMAN

ERKENDE VAKMAN met wie wij regelmatige samenwerking hebben.

B uit Antwerpen zocht naar Binnendeuren en koos voor Madera

Hoeveel kost een binnendeur?

Wil je binnendeuren plaatsen, maar heb je geen idee welk budget je moet vrijhouden? De belangrijkste prijsfactoren zijn het type deur, het materiaal en de afwerkingsgraad. Hieronder vind je enkele richtprijzen per materiaal:

Soort materiaal Richtprijs (excl. btw en incl. plaatsing)
Houten binnendeuren € 800 à 1.200
Aluminium binnendeuren € 1.000 à 1.600
PVC binnendeuren € 700 à 1.000
Stalen binnendeuren € 1.200 à 2.000

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor binnendeuren