Verrijk je huis en tuin met een terrasoverkapping

1757

Altijd buiten genieten met een terrasoverkapping

Lekker met een tas koffie buiten genieten. Met een terrasoverkapping geniet je altijd in je eigen tuin. Met felle zon, in de regen of zelfs als het net te koud is om zonder bescherming buiten te zitten.

Terrasoverkappingen zijn leverbaar in verschillende materialen: aluminium, hout en pvc. Ze hebben allemaal hetzelfde voordeel: ze beschermen jou en je tuinmeubels tegen het weer. Maar elke materiaalsoort heeft ook eigen voordelen. Welke terrasoverkapping je moet kiezen? De bij ons aangesloten specialisten helpen je aan jouw perfecte terrasoverkapping. Goed om te weten: voor terrasoverkappingen kleiner dan 30 m2 heb je geen vergunning nodig!


Mooie uitstraling van je huis

Een terrasoverkapping heeft niet alleen praktische voordelen; het is ook gewoon hartstikke mooi! Je huis lijkt een stuk groter, doordat je eigenlijk buiten een tweede huiskamer hebt. Maak je terrasoverkapping helemaal naar wens voor een mooie uitstraling en een straffe waardevermeerdering van je huis.

Ontspannen in de buitenlucht

Ben je een echt buitenmens? Zodra je terrasoverkapping staat, maakt het in principe niet meer uit wat voor weer het is. Buiten zitten is nu áltijd mogelijk! Je bent beschermd tegen felle zon, wind en regen en als je het te koud vindt, pak je een dekentje of zet je een terrasverwarmer neer.

Snelle plaatsing

Terrasoverkappingen zijn zo geplaatst. Vaak al binnen één dag! Door offertes te vergelijken bespaar je niet alleen op de prijs, je ontdekt ook welke specialist het snelst tijd heeft om jouw terrasoverkapping te plaatsen. Wanneer geniet jij van je terrasoverkapping?

Bij Solvari aangesloten terrasoverkappingspecialisten

Welke terrasoverkapping kiezen?

Er zijn meerdere soorten terrasoverkappingen op de markt. Zo heb je keus uit aluminium, hout en pvc. Hieronder lichten we de verschillende soorten terrasoverkappingen toe, zodat je al een idee hebt van welke terrasoverkapping te kiezen.

Houten terrasoverkapping

Ga je voor een tijdloze uitstraling? Hout is dan een prima keus. Houd er wel rekening mee dat hout veel onderhoud nodig heeft. Door voor hardhout te kiezen, beperk je dit enigszins, maar je ontkomt er niet aan dat je eens in de zoveel tijd met je verfkwast aan de slag moet.

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium geeft je huis een industriële uitstraling. Praktische voordelen van deze terrasoverkapping zijn dat het niet roest - ook niet met extreme weersinvloeden - en dat je je terrasoverkapping niet hoeft te onderhouden. Aluminium is wel duurder dan pvc en hout.

Pvc terrasoverkapping

Pvc terrasoverkappingen zijn goed betaalbaar en is een 'budget terrasoverkapping' te nemen. Let erop dat je kiest voor pvc van goede kwaliteit, zodat je ook écht beschermd bent tegen weersinvloeden. Het is dan ook een sterke en duurzame materiaalsoort.

Wat kost een terrasoverkapping?

Het is erg lastig een gemiddelde prijs van een terrasoverkapping te noemen. De prijs van een terrasoverkapping hangt af van de grootte, de materiaalsoort en het uurloon van de specialist. Tip: een pvc terrasoverkapping is het goedkoopst en het populairst. Het is slim meerdere offertes met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor je terrasoverkapping. Via Solvari is dit kosteloos en zonder verplichtingen. Vergelijk en bespaar!

Eerder bekeken pagina's