Loading...

Over ECS Power

Premium partner

ECS-POWER wordt geleid door een team die ervaring en ambitie combineert. Wij vallen terug op de expertise van Boone hydro-electro die actief is sinds 15 jaar in de wereld van de zonnepanelen.

ECS-POWER heeft jonge dynamische mensen in het team die onze groei, evolutie en innovatie schragen en mee uitbouwen.

De nodige kennis en expertise om een correct advies en een vlekkeloze uitvoering te garanderen. Ons doel is onze klant een duurzame oplossing te bieden die zijn energiefactuur verlaagd en stabiel maakt.

Of u nu overweegt over te stappen op zonne-energie, ervaren experts zoekt voor uw PV-systeem, of een eerlijke introductie nodig heeft over energiebeheer en batterijopslag, wij staan voor u klaar.

Erkend installateur van zonnepanelen
Profiteer van onze uitgebreide zonnepaneel-service en bespaar op uw energierekening. Wij bieden hoogwaardige zonnepanelen en installaties op maat voor particuliere en zakelijke klanten. Ontdek hoe u kunt profiteren van duurzame energie en verminder uw CO2-uitstoot met onze deskundige ondersteuning en uitgebreide garantie.

Batterijen
Met onze thuisbatterijen helpen we consumenten energie die ze produceren op te slaan, zodat ze die later kunnen gebruiken. De batterijen worden geinstalleerd met een interactief display en app om je verbruik te monitoren en je aanbevelingen te geven over hoe je geld kunt besparen.

Laadpalen
Ontdek onze hoogwaardigelaadpalen voor thuis, op kantoor of in openbare ruimtes. Laad uw elektrische voertuig snel, veilig en gemakkelijk op met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadpalen. Wij bieden oplossingen op maat om aan uw specifieke laadbehoeften te voldoen.

Zeer professionele, betrouwbare en eerlijke firma om mee samen te werken. Een echte aanrader.


Offerte Aanvragen
Elke opdracht wordt op zijn waarde beoordeeld en ontworpen, op basis van de vereisten en verwachtingen van de klant. Niets anders doet ertoe.

BEL ONS: +32 51 66 33 99
MAIL ONS: info@ecs-power.be

Adres :
Oudstrijderslaan 61
B 8860 Lendelede
Belgium

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Rudy Van de

Zonnepanelen installeren

ECS Power

Geverifieerde klant

Vlugge service gekregen.alles correct verlopen.

Vriendelijke mensen.

Uitgevoerd op 02-04-2024

Gerda

Zonnepanelen installeren

ECS Power

Vorige beoordeling wordt herzien!

Na plaatsing in juni nog steeds aan het wachten op de betaalde vogelwering en keuring. Factuur moet wel onmiddellijk worden betaald. Hoe moet ik mijn lage meterstand verantwoorden als ik mijn panelen illegaal gebruik?

Uitgevoerd op 05-06-2023

Gerda

Zonnepanelen installeren

ECS Power

Aanbevolen door klant

Een super tevreden klant.

Geweldig vriendelijke en vrolijke mensen. Super snelle en verzorgde plaatsing. De gemaakte beloftes worden ook nagekomen. Zeer goede uitleg, controle van dak en zekeringkast bij de plaatsbezoeking.

Uitgevoerd op 05-06-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ECS Power