pvc ramen en deuren: de beste keuze!

1107

Wat pvc ramen en deuren voor je huis doen

 Als je nieuwe ramen en deuren wil, zijn er drie materialen om uit te kiezen: hout, pvc en aluminium. Ramen en deuren van pvc zijn het meest populairst en plaatsen specialiste dus veel vaker dan aluminium en houten ramen en deuren. Dit komt door de vele voordelen die pvc ramen en deuren hebben.

door pvc beraming krijgt je huis een nieuwe uitstraling

Je huis krijgt een nieuwe uitstraling

Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en zelfs met prints als houtimitatie.

pvc ramen en deuren zorgen voor een veilig gevoel

Zorgt voor een veilig gevoel

Als inbrekers zien dat een huis een goede beraming heeft, gaan ze liever naar een naastgelegen huis dat niet zo goed beveiligd is.

Verhoog het wooncomfort door pvc ramen en deuren

Verhoogt het wooncomfort

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoog je het wooncomfort. Tegelijkertijd verlaag je de energiefactuur met 150€ per jaar als je kiest voor energiezuinige ramen en deuren.

Vergelijk gratis en vrijblijvend prijsopgaven van meerdere experts in pvc ramen en deuren

Aangesloten bij Solvari

Via Solvari vergelijk je eenvoudig verschillende aanbieders van pvc ramen en deuren. Als je je gegevens achterlaat, stellen wij je voor aan ervaren specialisten in pvc ramen en deuren. In jouw regio! Doe direct een prijsaanvraag bij meerdere aanbieders van pvc ramen en deuren!

Wat kosten pcv ramen en (buiten)deuren?

Denk je eraan om de ramen en deuren van je woning te vervangen? Waarschijnlijk kom je uit bij pvc ramen en deuren. Een goede keuze! Niet alleen het goede isolatievermogen en het makkelijke onderhoud zijn grote voordelen, ook de prijzen van pvc ramen en deuren zijn een grote pre.


Investering pvc beraming 

De prijs voor pvc ramen en deuren berekenen we per m2. Gemiddeld ligt de prijs voor pvc ramen en deuren rond de 200€ per m2. De prijzen voor pvc ramen en deuren zijn natuurlijk verschillend per raamtype. Zo moet je hier ook rekening houden met bijvoorbeeld een hogere prijs voor een schuifraam. Van een gemiddeld Vlaams rijtjeshuis is het oppervlakte van ramen en deuren ongeveer 20 vierkante meter. Dit komt neer op een startprijs van 5.000€.

Ontvang prijsopgaven

Terugverdientijd pvc ramen en deuren

Je verdient de investering in pvc ramen en deuren al in 20 jaar terug. Dankzij de premie en de honderden euro’s die je per jaar bespaart, is de terugverdientijd vrij kort. Alle jaarlijkse besparingen die je daarna geniet, kan je aan andere dingen besteden. Slim, dus! 

Kom gemakkelijk in contact met pvc ramen en deuren-experts in je regio!  

De meestgestelde vragen over pvc ramen en deuren

Nieuwe beraming zorgt voor veel licht

Renovatiepremie

De Vlaamse overheid stimuleert de verduurzaming van woningen in Vlaanderen steeds meer. Hiervoor is de de totaalrenovatiebonus opgesteld. Als je minimaal drie energiebesparende maatregelen laat uitvoeren, heb je recht op deze bonus. Pvc beraming is een van de energiebesparende maatregelen die je laat uitvoeren om in aanmerking te komen voor deze bonus. Als je drie energiebesparende maatregelen laat uitvoeren heb je al recht op 1.250 € bonuspremie, dit kan oplopen tot 4.250 € bij het laten uitvoeren van zeven maatregelen binnen 5 jaar. Je krijgt het bonusbedrag bovenop de andere premies die beschikbaar zijn.

Besparen met nieuwe kozijnen
Aantal maatregelenBonuspremie

3 energiebesparende maatregelen

1.250 € (maximaal 25% van de drie investeringen)

4 energiebesparende maatregelen

1.750 € (maximaal 25% van de vier investeringen)

5 energiebesparende maatregelen

2.750 € (maximaal 25% van de vijf investeringen)

6 energiebesparende maatregelen

3.250 € (maximaal 25% van de zes investeringen)

7 energiebesparende maatregelen

4.250 € (maximaal 25% van de zeven investeringen)