Cv-ketel

Een cv-ketel of centrale verwarmingsketel zorgt voor warm water die je woning via de radiatoren verwarmt. Wil je een nieuwe kopen of is de jouwe stuk? Dan kan je kiezen uit heel wat verschillende soorten.

Vergelijk offertes

1053

Voordelen cv-ketel

Een centrale verwarmingsketel biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een cv-ketel te installeren:

Energiebesparing

Moderne cv-ketels zijn zeer efficiënt en dat levert lagere energiekosten op. Ze gebruiken minder brandstof om dezelfde hoeveelheid warmte te leveren, wat goed is voor je portemonnee.

Betrouwbaarheid

Een cv-ketel biedt een constante en betrouwbare warmtevoorziening. Dit zorgt ervoor dat je huis altijd aangenaam warm is, ongeacht de buitentemperatuur.

Gebruiksvriendelijk

Met moderne thermostaten en programmeerbare instellingen zijn cv-ketels eenvoudig te bedienen. Dit maakt het gemakkelijk om de gewenste temperatuur in je huis in te stellen en te behouden.

Verschillende types

Een cv-ketel kan je op verschillende manieren laten draaien. Het is ongetwijfeld de doorslaggevende factor of je ketel op gas, elektriciteit of mazout werkt.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Alles heel vlot en professioneel verlopen

Vlotte en eerlijke services

regine uit lochristi zocht naar Cv-ketel installeren of vervangen en koos voor Stella BV

Vakmanschap

Ik werd uitstekend en erg snel geholpen door Ivan Van Aken. Puik werk, service en contact.

Matthias uit Kortrijk zocht naar Cv-ketel installeren of vervangen en koos voor Ivan Van Aken

Hoeveel kost een cv-ketel?

Je hebt een groot verschil in de verschillende soorten cv-ketels. Hierdoor verschillen de prijzen sterk en moet je vaak investeren in een duurder toestel. Zeker als je een cv-ketel wil met een goed rendement. In de onderstaande tabel vind je de richtprijzen per type ketel:

Type cv-ketel Richtprijs  (excl. btw en incl. plaatsing)
Cv-ketel op gas € 2.000 à 5.500
Cv-ketel op elektriciteit € 1.000 à 2.000
Cv-ketel op mazout € 7.500
Cv-ketel op hout € 10.000 à 15.000
Warmtepomp € 2.500 à 24.000

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor cv-ketels