Loading...

Over KL Green Energy

KL Green Energy heeft de vakmannen en de ervaring om efficiënt werk te maken van jouw totaalinstallatie. Gaat het om zonnepanelen, Airco, Nieuwbouw of renovatie? Wij voeren jouw opdracht stipt, efficiënt en verzorgd uit op basis van duidelijke afspraken en een persoonlijk contact.

KL Green Energy heeft de juiste expertise voor verschillende opdrachten. Daardoor krijg je maar één aannemer over de vloer, zelfs bij complexe opdrachten.

Omdat we zoveel ervaren medewerkers in dienst hebben, kunnen we de planning flexibel aanpassen. Daardoor werken we jouw project precies volgens afspraak af. Door de jarenlange samenwerking met leveranciers ontstond een wederzijds respect. Daardoor krijgt KL Green Energy scherpe voorwaarden waarvan we jou laten meegenieten.

ZONNEPANELEN
Dus … je bent geïnteresseerd in zonnepanelen? Slim. Want de zon is een onuitputtelijke energiebron. Met de juiste installatie zet je die betrouwbaar om in een stabiele stroomtoevoer. Dankzij de subsidies én onze tijdelijke actie blijven jouw panelen een ideale remedie tegen de stijgende energieprijzen.

INTERNE ENERGIEMAKELAAR
Alle energieleveranciers werken met hun eigen complexe prijs formules waardoor onze klanten het bos door de bomen niet meer zien.
Wij hebben een ervaren energiemakelaar onder ons dak die dit helemaal weet uit te spitten en de energiebeurs ook opvolgt. Het is ingewikkelder dan je denkt maar de basis is toch gemakkelijk te begrijpen. Over de energiemarkt geven we je een duidelijke toelichting zodat de energie cowboys jouw na ons bezoek je zeker niets meer kunnen wijsmaken. Ook "DE BEST BETAALDE" injectie vergoeding door jouw zonnepanelen installatie kunnen we aantonen!

AIRCO
Met duizenden microgaten die koele (of warme) lucht zacht en gelijkmatig door elke kamer verspreiden, creëren we met de Wind-Free™-airconditioners van Samsung een aangenaam binnenklimaat. Je hebt dus geen last van tocht of luide blazers. En dankzij de bijbehorende app kan je het systeem met één vinger bedienen. De geavanceerde filter in je airconditioning haalt de kleinste stofdeeltjes en allergenen uit de lucht. Er is zelfs een antibacteriële filter laag die potentiële ziektekiemen uitschakelt. Daardoor is de lucht tot wel 90% schoner na de passage door jouw airconditioning!

REFERENTIES EN FOTO’S:
Neem gerust een kijkje op onze facebook en Instagram, daar kan je verschillende foto’s van installaties alsook referenties van klanten terug vinden.
- https://www.facebook.com/KLGreenEnergy
- https://www.instagram.com/kl_greenenergy

Brochures

Solarwatt
Solarwatt

De nieuwe generatie zonnepanelen.

Airco - Single Split - Samsung
Airco - Single Split - Samsung

Intelligente koeling. Geen koude tocht.

Airco - Multi Split - Samsung
Airco - Multi Split - Samsung

Eén buitenunit, meerdere binnenunits.

Enphase
Enphase

De voordelen van Enphase bij jouw zonnepaneel installatie. *KL Green Energy geeft 20 jaar full omnium garantie.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2006
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Michaël

Energieaudit
Aanbevolen door klant

Zeer nuttige + professionele uitleg

Ben zeer tevreden over de interne energiemakelaar van KL-electro die langskwam. Hij gaf me een duidelijke inkijk in mijn verbruik en kon dadelijk de grootverbruikers aanduiden. Dankzij nuttige tips die niet veel moeite vragen, kan ik nu mijn verbruik zelfs meer dan halveren.
Hij gaf me ook de nodige uitleg om de verschillende energiemakelaars met elkaar te vergelijken.
Zeer tevreden over de firma !!

Uitgevoerd op 30-08-2023

Vraag offerte aan bij KL Green Energy