1103

Bescherm je huis tegen invloeden van buitenaf met goed gevelwerk

  1. Houd het weer buiten en voorkom schade
  2. Bespaar op je energiefactuur
  3. Vraag binnen 1 minuut je gratis offertes aan

Ontvang gratis offertes

Ruim 3.219.694 mensen gingen je voor!

Geef je huis weer een frisse uitstraling, tijd om wat aan je gevel te doen

Je merkt dat het de laatste tijd een stuk kouder in huis is. Daarnaast is je gevel buiten aan het vervallen. Erg vervelend, gelukkig is hier wat aan te doen. Onderhoud je gevel en voorkom problemen die je op kosten jagen!Besparen op je energiefactuur

Door een goed onderhouden gevel te hebben houd je het weer buiten de deur. Zo voorkom je warmteverlies en dus ook een hogere energierekening.Fijne temperatuur in huis

Een gevel in goede staat houdt kou en warmte buiten. Altijd een ideale temperatuur in huis.Voorkom reparatie

Het reinigen en onderhouden van je gevel is goedkoper dan een reparatie. Daarom is het beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Ben jij ook enthousiast door deze voordelen? Laat ons zonder verplichtingen je voorstellen aan de beste gevelwerkers bij jou in de buurt.

Controleer zelf de staat van je gevel

Ben je benieuwd naar de staat van je gevel en wat de oplossingen zijn voor de eventuele beschadigingen? In deze onderstaande tabel staan de punten waar je op let en de oplossing ervoor.

Waar moet je opletten? Oplossing Wat voor soort gevelwerk? Vraag hier uw offerte aan
Kapotte bakstenenBakstenen worden uitgeslepen en vernieuwdGevelreparatieVraag offertes aan »
Vervuilde gevelReinigen met hogedruk of laten stralenGevelreinigingVraag offertes aan »
Scheuren in de gevelScheurreparatieGevelreparatieVraag offertes aan »
Slechte of zachte voegenDeze worden uitgehakt en vervangenGevelrenovatieVraag offertes aan »
Net uitgevoerde gevelreparatieGevel laten impregneren voor beschermingGevel impregnerenVraag offertes aan »

Vormen van gevelwerken

Er zijn meerdere vormen van gevelwerk. Hieronder is meer informatie te vinden.

Gevelrenovatie

Omdat de buitengevel jou beschermt tegen het weer, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Het gaat bij gevelrenovatie vaak om combinaties van de onderstaande werkzaamheden.

Voegen en voegwerk herstellen

Uiteindelijk is voegwerk ervoor om het duidelijke beeld van de gevel te laten zien. Hiervoor is een goede voorbereiding en juiste voegtype erg belangrijk om in acht te nemen.

Gevelreiniging

Met het reinigen van je gevel zorg je ervoor dat je woning er weer als nieuw uitziet. Laat een specialist naar je gevel kijken en hij bepaald wat de beste methode is. Het reinigen kan door middel van stoom reinigen, chemisch reinigen, zandstralen en nevelstralen.

Tip: wij snappen dat je graag langer wil genieten van je bijna ‘’gloednieuwe’’ gevel. Na het reinigen is het daarom slim om deze ook te impregneren. Zo gaat het extra lang mee.

Gevel impregneren

Als er vocht in de gevel trekt, veroorzaakt het schimmeloverlast, vorstschade en een verminderde isolatiewaarde. Door te impregneren met een chemische stof maak je de gevels waterdicht. Voordelen zijn dat het vuil minder snel hecht en de gevel eenvoudig te reinigen is. Ook wanneer de gevel is gereinigd, is het aan te raden je gevel te laten impregneren.

Wellicht wil je kosteloos en zonder verplichtingen offertes op maat ontvangen van meerdere aanbieders in jouw regio?

Vind via Solvari de gevelwerker die bij jou past

Kosten gevelwerk

Ben je van plan om je gevel te laten reinigen, renoveren of impregneren en ben je benieuwd naar de prijs? Veel bedrijven hanteren een andere prijs. Daarom is het niet mogelijk om precies te vertellen wat je kwijt bent. Wel geven we je hieronder een indicatie van de kosten.

Gevelwerken Gemiddelde prijzen per m2
Gevel reinigen Vanaf 8€
Gevel voegen Vanaf 10€
Gevel impregneren Vanaf 10€

Verdien een premie met gevelwerk

Is je woning hard toe aan een gevelrenovatie? Dan heb jij mogelijk recht op een verbeteringspremie in Vlaanderen. Op deze premie heb je recht als je huis niet meer voldoet aan de kwaliteitsnormen. Voor gevelwerk is deze premie 1.500€. Let op: voordat je het bedrag krijgt moet de factuur het dubbele van de premie bedragen. Voor meer informatie over de verbeteringspremie kun je lezen op. Lees hier de meest gestelde vragen over gevelwerk

Wil je meer weten over de kosten van gevelwerk? Ontvang nu gratis informatie en een kostenoverzicht van de specialisten.