1103

Gevelwerk
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend gevelwerk offertes
Ontdek wat gevelwerk voor je kan betekenen
Een mooie uitstraling van de woning
Voorkom vochtproblemen
Voorkom hoge reparatiekosten

Onderhoud je gevel goed en voorkom een hoop problemen.

Als je merkt dat het de laatste tijd een stuk kouder is in de woning en de buitengevel in slechte staat is, hoe je geen zorgen te hebben. Met het inschakelen van een gevelwerk specialist kan je jouw gevels in goede staat terug laten keren.

Gevelreiniging

Waarom gevelwerken?

Gevelwerken hebben vooral een preventieve werking. Een goed onderhouden gevel neemt veel voordelen met zich mee. Zo geef je jouw woning een frisse uitstraling en voorkom je veel problemen.

Een slecht onderhouden zal uiteindelijk scheuren krijgen waar vocht doorheen komt. Dit vocht kan zorgen voor vochtproblemen. Een gevel moet hiernaast regelmatig gereinigd worden.

Alles over de verschillende soorten gevelwerk

Kosten van gevelwerken

Kosten gevelwerken

Wilt je jouw gevel laten reinigen, renoveren of impregneren en wilt u weten wat dit gaat kosten? Veel gevelwerk bedrijven hanteren een andere prijs voor verschillende gevelwerken. Daarom kunnen wij u niet precies vertellen wat u hieraan kwijt zult zijn.

Er zijn verschillende prijsfactoren waar je rekening mee moet houden bij gevelwerken, hierover lees je op de kosten pagina.

Meer informatie over de kosten

Soorten gevelwerk

Er zijn verschillende soorten gevelwerken. De drie meest populaire soorten gevelwerk zijn het reinigen, het renoveren en het impregneren van je gevel. 

Gevel reinigen
  • Verwijder alles soorten vervuiling van de gevel
  • Gevel is hierna als nieuw
  • Houdt je gevel in goede staat
Gevel renoveren
  • Voorkom vochtproblemen
  • Gevel behoudt isolatiewaarde
  • De gevel is in staat om geschilderd te worden
Gevel impregneren
  • Vocht kan de muur niet meer binnendringen
  • Voorkomt vochtproblemen
  • Maakt het gevelonderhoud makkelijker

Ontvang gevelwerk offertes

Is jouw gevel aan renovatie toe? Vraag gratis en vrijblijvend gevelwerk offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar tijd en geld.

Veelgestelde vragen over gevelwerk

Gevelwerken zijn allerlei werkzaamheden die ervoor zorgen dat de buitengevel van de woning in goede staat blijven.  Hieronder vallen gevelisolatie, impregneren, gevelrenovatie en gevelreiniging.
Je hebt zelf een groot aandeel in het behouden van een goede staat van de gevel. Door de gevel schoon te houden en te controleren op beschadiging voorkom je dat de gevel grote beschadigingen oploopt.
In Vlaanderen kan je op één soort premie aanspraak maken. Dit is de Renovatiepremie. Hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je terug op de kosten en premies pagina.