Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Lut Van Berckelaer

Spouwmuurisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

prima prijs/kwaliteit/service

Start met een goede duidelijke uitleg door de verkoper, Ecocoon heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen en alle vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Afspraken werden allemaal correct nageleefd. ZIj hadden de beste prijs en hebben goed werk afgeleverd. Harde werkers, en vriendelijk. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 18-03-2020

Frans Demey

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

correcte professionele uitvoering,

netjes, met de nodige uitleg, controle op de uitvoering, vriendelijk.

Uitgevoerd op 28-11-2019

Freddy KEERSEBILCK

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

alles O.K.

Uitgevoerd op 12-11-2019

Ano Niem

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Volgens afspraken en correct

Na een bezoek en opmeten werd over gegaan tot een offerte. Een paar weken na de offerte werd er reeds over gegaan tot de actie. Geen klachten nadien over de uitgevoerde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 29-04-2019

Louisa Peeters

Spouwmuurisolatie

Duurzaam Vlaanderen

Aanbevolen door klant

Zeer goede uitvoering

Wij zijn zeer tevreden over Duurzaam Vlaanderen. Ze geven correcte prijzen, De uitvoering is snel na de offerte gebeurd, de uitvoering is heel vlot en proper verlopen, de werknemers zijn vriendelijk en duidelijk. Wij bevelen Duurzaam Vlaanderen zeker aan!

Uitgevoerd op 04-10-2019

walter Meeus

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

nauwkeurig en alles zoals afgesprok

Zeer proffecioneel, geen kleurverschil na het opvoegen, alles netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 05-07-18

redgy kiekens

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

snel goed zeker een aanrader!!!

heel proper werk stip snel en professioneel werk hebben die mannen geleverd .

Uitgevoerd op 14-06-18

Katrien Versluys

Spouwmuurisolatie

Ecocoon BVBA

Aanbevolen door klant

Zeer nauwkeurig en poper werk!!!

We hebben een zeer goed advies gekregen, de werken zijn zeer vlot en netjes uitgevoerd, de medewerkers waren zeer vriendelijk en hebben vlot en proper werk geleverd. Alle afspraken zijn volgens plan verlopen

Uitgevoerd op 06-06-18

veronique geppaard

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

correcte mensen, vakwerk

Gedetailleerde uitleg, duidelijke offerte, correcte afspraken en vlot contact

Uitgevoerd op 18-09-17

Herman Van looveren

Spouwmuurisolatie

Isolatiespecialist.be

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en zoals afgesproken

Netjes werk goed advies

Uitgevoerd op 07-03-18