Eco Protect bvba
2 9.7 10 2
9,7

"correcte mensen, vakwerk"

2 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.5
Service
9.5
Afspraken
10.0

Eco Protect bvba

Sint-Lutgardisstraat 18
3560 Lummen

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Ons familiebedrijf is NUMMER 1 in het isoleren van spouwmuren, zoldervloeren, kruipkelders en hellende daken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten overal in bijstaan als het gaat om isolatiewerken. Door deze ervaring kan u bij ons terecht voor KWALITEIT.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Het grote pluspunt van onze firma is dat wij alle werken ZELF uitvoeren. Wij sturen dus geen externe ploeg. Dit om de kwaliteit na onze klant te brengen waarvoor wij bekend staan.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Isoleren kan je maar 1 keer dus kan je het maar beter van de eerste keer juist doen. Omdat wij een erkend installateur zijn en enkel werken met ATG-gekeurde producten kunnen wij onze kwaliteit brengen en de garantie dat alle werken uitgevoerd zijn volgens STS 71-1.

Doe nu beroep op onze ervaring en laat je spouwmuren isoleren door de zaakvoerders zelf tegen een scherpe prijs! Vraag nu je gratis en vrijblijvende offerte aan!

GRATIS OFFERTE! Isolatiewerken uitgevoerd door ZAAKVOERDERS = KWALITEIT!

2 reviews

Uitgevoerd op 05-07-18 door:

Eco Protect bvba

10 10
10

Spouwmuurisolatie

nauwkeurig en alles zoals afgesprok

Aanbeveling:
Zeer proffecioneel, geen kleurverschil na het opvoegen, alles netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 18-09-17 door:

Eco Protect bvba

9.3 10
9,3

Spouwmuurisolatie

correcte mensen, vakwerk

Aanbeveling:
Gedetailleerde uitleg, duidelijke offerte, correcte afspraken en vlot contact

2 projecten

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

5 werkzaamheden

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie

Bespaar 500€ per jaar

Heeft u nog geen geïsoleerde spouwmuren? Dan valt er veel winst te behalen! Zonder spouwmuurisolatie verliest u ongemerkt zo’n 35% van de warmte uit uw woning. Het mooie aan spouwisolatie is dat u één keer investeert en daarna profiteert van een blijvende besparing.

Spouwmuurisolatie in de zomer

Velen associëren spouwmuurisolatie met binnenhouden van warmte. Dat klopt, maar ook in de zomer is er zeker een groot voordeel. Spouwmuurisolatie helpt de warmte buiten te houden, waardoor het binnenshuis aangenaam van temperatuur blijft.

Voordelen spouwmuurisolatie

• Jaarlijks tot 500€ besparen op de energiefactuur
• Binnenwarmte blijft behouden, buitenwarmte afgeweerd.
• Geen onderhoudskosten
• Korte terugverdientijd
• Binnen één dag gedaan, zonder rommel in huis

Premie spouwmuurisolatie in 2018

Als u in 2018 de spouwmuur laat isoleren door een aannemer, heeft u recht op 5 euro premie per geïsoleerde m2. Informeer bij de aannemer naar het materiaalsoort en de isolatiewaarde waaraan voldaan moet worden om de premie effectief te bekomen.

Gratis & vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd wat spouwmuurisolatie u kost en oplevert? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag!

Vloerisolatie
Vloerisolatie
Vloerisolatie

Bespaar 250€ per jaar

Geen warmte meer uit uw woning laten ontsnappen en daarmee uw wooncomfort verhogen? Het kan met vloerisolatie! U bespaart jaarlijks tot wel €250 op uw energiefactuur, doordat warmte wordt vastgehouden. Uw cv-­ketel hoeft minder hard te werken om de temperatuur op peil te houden.

Premie voor vloerisolatie in 2019

In 2019 heeft u recht op 6€ premie voor vloerisolatie per geïsoleerde vierkante meter. Er is geen maximum gesteld aan het premiebedrag. Wel moet de minimale Rd-waarde 2,0 m²K/W zijn.

Voordelen vloerisolatie

• Waarde van uw woning stijgt
• Levert meer op dan rente over geld op uw spaarrekening
• Binnen één dag geïsoleerd
• Tot €6 premie per geïsoleerde vierkante meter

Bent u benieuwd wat het isoleren van uw vloeren kost en oplevert? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij vertellen het u graag!

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Bespaar 650€ per jaar

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2018

In 2018 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd. Let op: vanaf 2019 daalt deze premie voor dakisolatie naar 4€ per vierkante meter. 

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Kruipkelderisolatie
Kruipkelderisolatie
Kruipkelderisolatie

Bespaar doormiddel van kruipkelder isolatie!

Wat veel mensen niet weten is dat het hebben van een kruipkelder slecht is voor de energiefactuur. Dit komt doordat er in een kelder meer luchtcirculatie en vocht aanwezig is. Het kan verholpen worden door uw kruipkelderisolatie te realiseren in uw huis.

Wat voor soort kruipkelderisolatie is geschikt?

Kruipruimtes staan in nauw contact met grondvocht, hierdoor is het belangrijk om isolatie materiaal te kiezen dat geen vocht opneemt. Onze specialisten weten precies wat voor isolatiemateriaal ze moeten gebruiken. Waarschijnlijk zullen zij gebruik maken van hele harde isolatieplaten, dit omdat kruipkelderisolatieplaten licht in gewicht en vochtbestendig zijn.
Als er een aantal leidingen op het plafond zijn bevestigd, dan is het niet altijd mogelijk om isolatie platen te plaatsen. In dat geval zullen onze specialisten uw kruipkelder isoleren met PUR schuim.

Prijs kruipkelderisolatie

De kosten van kruipkelderisolatie hangen sterk af van u wensen en situatie. Het isolatiemateriaal en oppervlakte zijn erg bepalend voor de prijs. U kunt ervan uitgaan dat de kosten uitkomen op gemiddeld 20 tot 30 euro per vierkante meter.

Benieuwd naar wat voor u de mogelijkheden zijn, en hoeveel dit gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor kruipkelderisolatie, zodat wij u in contact kunnen brengen met onze specialisten.

Buitengevel reinigen
Buitengevel reinigen
Buitengevel reinigen

Uw gevel weer als nieuw!

Ziet uw gevel er niet meer uit als nieuw, maar zou u dat wel graag willen? Dan biedt gevelreiniging uitkomst! Als er vuil in uw gevel is getrokken, er mossen op groeien of als er graffiti op uw gevel is gespoten, kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar een gevelspecialist.

Gevelreiniging

Een gevel reinigen is simpelweg het schoonmaken ervan. Het kan gaan om bijvoorbeeld aanslag, ingetrokken vuil of graffiti. Als u een specialist naar uw gevel laat kijken, wordt er bepaald hoe uw gevel gereinigd kan worden. Dat kan door middel van stoomreinigen, chemisch reinigen en zelfs door uw gevel te zandstralen. De specialist bepaalt welke techniek het beste is om uw gevel er weer uit te laten zien als nieuw.

Vergelijk offertes en bespaar

Solvari neemt u veel werk uit handen door uit te zoeken welke gespecialiseerde en ervaren gevelreinigingbedrijven er in uw regio actief zijn. Wij zorgen er gratis voor dat tot 5 bedrijven u een passende offerte uitbrengen. U heeft zo de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te vergelijken. Het vergelijken van offertes kan u helpen om tot wel tot 40% op de prijs van gevelreiniging te besparen.

Bedrijfsvideo

Ons team

Het grote pluspunt van onze firma is dat wij alle werken ZELF uitvoeren. Wij sturen dus geen externe ploeg. Dit om de kwaliteit na onze klant te brengen waarvoor wij bekend staan.

Ons familiebedrijif is NUMMER 1 in het isoleren van spouwmuren, zoldervloeren, kruipkelders en hellende daken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten overal in bijstaan als het gaat om isolatiewerken. Door deze ervaring kan u bij ons terecht voor KWALITEIT.

Isoleren kan je maar 1 keer dus kan je het maar beter van de eerste keer juist doen. Omdat wij een erkend installateur zijn en enkel werken met ATG-gekeurde producten kunnen wij onze kwaliteit brengen en de garantie dat alle werken uitgevoerd zijn volgens STS 71-1.