CV-ketel onderhouden

(44 Reviews)
1671

Wanneer u een cv-ketel heeft is het erg belangrijk dat u deze goed onderhoud. Een goed onderhouden cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Naast dat de cv-ketel door goed onderhoud langer mee gaat, blijft hij ook een stuk zuiniger en veiliger.

Gevaren slecht onderhouden cv-ketel

Veel ketels moeten in Vlaanderen verplicht ieder jaar onderhouden worden. Dat is niet zo gek, want als een cv-ketel slecht wordt onderhouden kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Zo wordt het risico op koolmonoxidevergiftiging velen malen groter wanneer u de cv-ketel niet goed laat onderhouden. Ook op gebied van brandveiligheid scoort een goed onderhouden cv-ketel stukken beter.

Onderhoud cv-ketel prijs

De prijs die u moet betalen om uw cv-ketel te laten onderhouden kan erg verschillen. Zo kunt u ten eerste de kiezen om een losse onderhoudsbeurt te nemen of om een onderhoudscontract aan te gaan. Wanneer u een onderhoudscontract neemt betaalt u maandelijks of jaarlijks een bedrag om uw cv-ketel te laten onderhouden. Dit kan vaak veel goedkoper uitpakken. Daardoor kan de prijs van cv-ketel onderhoud sterk verschillen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Zo komt u in contact met maximaal 5 vakmannen uit uw regio die uw cv-ketel uitstekend kunnen onderhouden.

Eerder bekeken pagina's