Loading...

Over SunToday Vlaanderen

Premium partner

SunToday is niet zomaar een installatiebedrijf voor zonnepanelen. Alles wat SunToday doet is volgens de beproefde "4 zekerheden".

Pro-actieve communicatie: We informeren u in elke stap van het proces, via één contactpunt, uw persoonlijke energie-adviseur. Je hoeft dus niet naar een algemeen nummer te bellen, je kan gewoon rechtstreeks je grondig opgeleide energie-adviseur bellen met gelijk welke vraag. Ook na de afwerking van uw project zal deze steeds voor u klaar staan.

Volledige ontzorging: SunToday biedt een volledige service, van levering tot installatie, tot de nazorg van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Wij nemen alle zorgen uit handen, waardoor onze klanten kunnen genieten van duurzame energie zonder stress.

Prijs-kwaliteitsgarantie: Onze prijs/kwaliteitsgarantie betekent dat u altijd waar voor uw geld krijgt bij SunToday. Wij streven ernaar om topkwaliteit producten en diensten te leveren tegen concurrerende prijzen, terwijl we constant streven naar innovatie en verbetering.

Gecertificeerde, ervaren techniekers: Van zaakvoerder tot technieker, samen werken we aan uw project. Het gehele team van SunToday is gecertificeerd en heeft grondige opleidingen gevolgd om ervoor te zorgen dat elke installatie voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en veiligheid.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
11-15
medewerkers
Sinds 2015
werkzaam in de branche
10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden