Loading...

Over Den Injecteur

Opstijgend vocht is een van de meest voorkomende vochtproblemen. Vocht is slecht voor uw woning en gezondheid. Den Injecteur voert injecties uit tegen opstijgend vocht in alle steentypes. Met een grondige analyse en een correcte toelichting bieden wij u de beste oplossing aan.

Huizen van voor 1960 beschikken meestal niet over een waterkeringsfolie. Daardoor kan de steen vocht opnemen. Door een langdurige opname van vocht kunnen de muren vervuild worden met zouten. Deze zouten worden na een tijd duidelijk zichtbaar in de bepleistering. Deze zouten trekken luchtvochtigheid aan, dit zorgt voor schimmels en een ongezonde leefsituatie. Door ter plaatste een analyse te maken kunnen wij de vervuilingsgraad vaststellen. Door middel van een zoutwerende folie te plaatsen kunnen wij het probleem definitief verhelpen.

Alle werken worden onder waarborg uitgevoerd. Dit tegen de laagste prijs. Voor meer info of een vrijblijvende offerte kunt u ons steeds contacteren op 0494/89.69.38 of via mail info@deninjecteur.com.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven