Reviews (8)

Liesbet

Gyprocwerken
Geverifieerde klant

Afwerking zolder ruimte en gang

Home Profile heeft mijn zolder en trappenhal naar de zolder afgewerkt met gyproc. Dat was een groot werk want het ging over heel wat vierkante meters. De zolder is mooi afgewerkt, de gyproc goed geplaatst en afgewerkt. De werken waren gepland om in een week uit te voeren en aan die timing heeft de firma zich mooi gehouden. De afwerking van de gang is door tijdsgebrek helaas wel wat minder op sommige plaatsen, de gyproc is niet zo strak/glad afgewerkt als boven. Maar ik kan Home Profile aanraden, werkmannen waren ook vriendelijk en correct en ook de baas was heel correct en juist en kon ik altijd contacteren bij vragen.

Uitgevoerd op 04-12-2023

christophe

Gyprocwerken
Geverifieerde klant

Gyproc + PIR

Aangename en vlotte samenwerking, hard werkende medewerkers die lange dagen en uren maken. Mooi uitgevoerd en degelijk opgevolgd.
Als klein minpuntje zou het afval ba uitvoering mogen meegenomen worden.

Uitgevoerd op 27-11-2023

Angelique

Pleisterwerk
Geverifieerde klant

Zeer tevreden! Een echte aanrader.

Wij zijn heel tevreden over Home Profile, die onze muren en plafonds hebben bezet. Ze waren heel makkelijk te bereiken (telefoon, whatsapp, persoonlijk) en reageerden snel op onze vragen en wensen. Het resultaat is prachtig, je ziet dat ze weten wat ze doen. Ook na de werken bleven ze beschikbaar voor eventuele opmerkingen of problemen. Wij kunnen Home Profile zeker aanraden als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare bezetter.

Uitgevoerd op 27-11-2023

Guido

Elektriciens
Geverifieerde klant

Goed

Wij zijn tevreden over het werk dat er is geleverd.

Uitgevoerd op 21-11-2023

Raphaela

Gyprocwerken
Geverifieerde klant

keuken

Goede service.
Correcte prijs.
Mooi afgewerkt. Super tevreden.

Uitgevoerd op 21-11-2023

Eugene

Pleisterwerk
Geverifieerde klant

Pleisterwerk

Zeer professioneel en propere afwerking

Uitgevoerd op 21-11-2023

Feda

Pleisterwerk

Raad ik niet aan!

Bleef vragen voor extra aanbetalingen. Ik kreeg ook geen facturen voor aangekocht materiaal waarvoor ik al betalaald had (ondanks meerdere keren gevraagd). Kwaliteit van het werk is goed maar die werken niks volledig af volgens mij is dit een manier om afhankelijk van hen te blijven! Communicatie met Yusuf was in het begin ok maar na een tijdje ging het helemaal niet meer goed! Ze moesten de keuken komen afmeten en ik had daarvoor een moment vast gesteld en gelijk gecommuniceerd met Yusuf dat de keuken klaar moet zijn tegen dat moment. Eerst was dat zeker haalbaar voor hem maar vlak voor de meting zijn ze gestopt met werken bij mij een ik kreeg van Yusuf te horen dat ik niet mag verwachten dat hij zijn plannen gaat wijzigen omdat ze bij mij de keuken komen opmeten!! Kan echt onbeleefd overkomen tijdens de communicatie!

Uitgevoerd op 01-06-2023

François

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden van de werken

Netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 10-05-2023

Welkom bij Home Profile
Offerte aanvragen
4 keer gekozen in de afgelopen 3 maanden

Waar wij voor staan:

Flexibel
We luisteren naar de klant
Kwaliteit

Contact

Sneppenlaan 27
3630, MAASMECHELEN

Welkom bij Home Profile

Deel dit bedrijf