Loading...

Over A&P Constructions

A&P CONSTRUCTIONS - WIE ZIJN WIJ
Wij houden ons bezig met complexe renovatiewerken en interne afwerking. Tot ons klantenbestand behoren private en professionele klanten. Onze jarenlange activiteiten hebben vertrouwen en erkenning bij onze klanten doen opbouwen. De rijke ervaring geeft aan onze opdrachtgevers zekerheid m.b.t. de professionele uitvoering van de werkzaamheden.

Wij zijn ons er van bewust dat voor het behoud van onze marktpositie de eerlijkheid, de zorg en de klantentevredenheid gerespecteerd moeten worden. Wij zijn een onderneming met rijke ervaring en beschikken over de vergunningen tot het uitvoeren van alle werkzaamheden. Een ploeg van jonge en dynamische werkkrachten staat klaar om elke uitdaging aan te nemen en zodoende uw wensen te vervullen.

De door ons uitgevoerde werken zijn altijd precieus en esthetisch uitgevoerd. Wij geven ook raad bij de aankoop van de materialen.

MISSIE
A&P Constructions filosofie is te werken met 1 aanspreekpunt, voor prijsoffertes, werfbezoeken, planning en opvolging. Dit herleidt communicatiestoornissen tot een absoluut minimum. Wij gaan ervan uit dat eerlijke antwoorden en het maken en nakomen van correcte afspraken zorgen voor een aangename samenwerking.

WIJ WAARBORGEN
Geen verdoken bijkomende kosten
Diensten met hoge kwaliteit overeenkomstig met het project
Vriendelijke en professionele bediening
Een eindresultaat waarmee U volledig tevreden zult zijn
Een duidelijk en klaar kostenbestek
Besprekingen van de uit te voeren werken met de klant
WAARBORG
Deze waarborg betreft een wel bepaalde periode die afhankelijk is van het uitgevoerde werk. De waarborg heeft geen betrekking op de beschadigingen die te wijten zijn aan het onjuiste gebruik door de klant en die opgetreden zijn door de natuurlijke slijtage van het materiaal.

ONZE UITGEVOERDE WERKEN
Wij houden ons bezig met alle schilderwerken , renovatiewerken, verbouwings – en inrichtingswerken van appartementen, bureaus en huizen. Wij zijn op zoek naar klanten die “iets anders” willen en die een aannemer zoeken die zich volgens de verwachtingen van de klant zal schikken.

WIJ VESTIGEN BIJZONDERE AANDACHT OP
Wij houden ons bezig met alle schilderwerken , renovatiewerken, verbouwings – en inrichtingswerken van appartementen, bureaus en huizen. Wij zijn op zoek naar klanten die “iets anders” willen en die een aannemer zoeken die zich volgens de verwachtingen van de klant zal schikken.

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek
Wij vestigen grote aandacht op het respecteren van de vooropgestelde termijnen
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken
Na de werken wordt alles proper opgeruimd

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven