Afbraakwerk

Heb je een huis gekocht en wil je deze helemaal wens aanpassen? Dan moet je in veel gevallen eerst slopen voor je aan de renovatie begint. Na het afbraakwerk kan je fris van start!

Vergelijk offertes

1676

Voordelen van afbraakwerk

In bepaalde scenario's moet je eerst slopen voordat je grondig kan renoveren. Hier zijn verschillende redenen voor. Een kort overzicht met voordelen:

Frisse start

Afbraakwerk is ideaal als je een verouderd huis koopt, waarbij de constructie aan vernieuwing toe is. Zo creëer je de ideale basis om op verder te bouwen. 

Geen verborgen gebreken

Soms is sloopwerk nodig om structurele gebreken in een woning te identificeren. Zo kan je het probleem oplossen en zorgeloos genieten van je woning.

Eigen woonstijl

Na afbraakwerkzaamheden bepaal jij wat je met de woning doet. Denk bv. aan een nieuwe aanbouw, een grote open keuken, frisse dakbedekking, een grotere tuin, ... 

Perfecte kans voor isolatie

Ga je na afbraakwerk weer opbouwen? Dan is dit de perfecte kans om ook meteen te isoleren. Een goed voorbeeld is dakisolatie na het verwijderen van een verouderde dakconstructie.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Top pro
Top pro
Premium partner

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

afbraak dak

perfekt werk

August uit Gent zocht naar Afbraakwerk en koos voor Ackermans Nico

Hoeveel kost afbraakwerk?

De prijs voor afbraakwerk varieert behoorlijk. Vooral door de brede waaier aan opties die je hebt. Zo kan je een nieuwe dakconstructie verwerken, een verouderde aanbouw in je achtertuin verwijderen, wanden binnenshuis slopen, ... En elk van deze werkzaamheden heeft een ander prijskaartje.

Over het algemeen mag je uitgaan van € 15 - 55 per m² (excl. btw). Wil je een exacte prijs voor jouw project? Schakel dan een professionele aannemer in via de online offerteservice van Solvari! Zo geniet je van gericht advies en een eerlijke prijs op maat. 

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor afbraakwerk