Zwembaden

1071

Welke factoren bepalen de prijs van een zwembad?

Zoals je merkt, zijn er erg veel opties die de prijs van jouw zwembad mee bepalen. Onze vakmannen houden daarom steeds rekening met jouw noden en wensen bij het opstellen van een offerte. Voor de prijs van een zwembad moet je doorgaans rekening houden met volgende factoren:

 1. > Het type zwembad en het gekozen materiaal,
 2. > Eventuele voorbereidende grondwerken,
 3. > Een binnen- of buitenzwembad,
 4. > De afmetingen van het zwembad,
 5. > De gekozen opties (jetstreams, verlichting, trap, …)
 6. > De zwembadafdekking
 7. > De verwarming- en filterinstallatie

Tip: hou er rekening mee dat investeren in bijvoorbeeld een degelijke afdekking op termijn zal renderen naar je energiefactuur en onderhoudskosten toe.

 1. > Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten!
 2. > Vergelijk tot 3 zwembadbouwers
 3. > Volledig gratis en vrijblijvend
 4. > Gebruikt door duizenden (ver)bouwers

Ontvang vrijblijvend offertes

Ontdek wat inbouw zwembaden voor jou kunnen betekenen!

Na het wakker worden meteen wat baantjes trekken in uw eigen zwembad? Deze droom is binnen handbereik! U kunt kiezen voor een opbouwzwembad of een inbouwzwembad. Zorg ervoor dat het zwembad goed wordt aangelegd!

Als u een eigen zwembad heeft, moet u wel met een aantal dingen rekening houden: onderhoud, filtratie, reinigen, het verwarmen van het water en hoe u de juiste waterkwaliteit behoudt. We raden u aan genoeg informatie in te winnen en vragen te stellen aan de zwembadinstallateur.
Wilt u weten wat het kost om een zwembad naar uw wensen te laten plaatsen? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdekt u het. We brengen u graag in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten die u verder helpen.

Eerder bekeken pagina's