Prijs zonneboiler

(11 Reviews)
1045

Bent u zich aan het oriënteren op een zonneboiler? Dan is het nuttig om te weten wat een zonneboiler kost. Wellicht is een zonneboiler een mooie investering voor u! Met een zonneboiler kunt u uw water 20 jaar lang gratis opwarmen, dat is een hele mooie investering voor u.

Zonneboiler: prijs en premie

De prijs van een zonneboiler hangt vooral af van uw voorkeuren. Denk daarbij aan het soort installatie en vanuit welke punten u warm kraantjeswater wilt hebben. U kunt ervan uitgaan dat u gemiddeld tussen de €2.000 en €5.000 betaalt. 

Ook is er in 2017 een premie beschikbaar voor zonneboilers. De premie bedraagt 550€ per vierkante meter met een maximumbedrag voor de installatie van 2.750€ (die dan maximaal overeenkomt met 50% van het factuurbedrag). Meer informatie over de zonneboiler premie.

Terugverdientijd

Doordat het waterverbruik anders is in elk huishouden is ook de besparing anders in elk huishouden. Hierdoor varieert de terugverdientijd van de zonneboiler meestal ligt deze tussen de vier en acht jaar. Ook omdat de zonneboiler prijs kan verschillen is de terugverdientijd anders in elk geval.

Bent u benieuwd wat de zonneboiler prijs is in uw persoonlijke situatie? U kunt altijd gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Eerder bekeken pagina's